Jump to content

Traseu de evacuare la Golf2 GTI 16V KR

SamuraiJerk
 Share

Postare recomandată

Pentru un Golf2 GTI 16V KR 102kW din 86' toba finala e sparta ca o conserva deschisa. Trebuie sa o schimb, dar m-am interesat si pentru restul traseului de evacuare.

Am sunat la magazine si mi-au spus ca traseul de evacuare complet cuprinde 4 tobe (aici incluzand catalizatorul? - nu e sigur). Momentan eu pe masina am montate doar o toba intermediara si una finala tot traseul fiind sudat de la un capat la celalalt de "meseriasi".

Am nevoie de sfaturi:

- sa schimb doar toba finala ? (nu risc sa o ard prematur?) - ma costa vreo 4,5 mil

- sa pun traseul original nou ? (ma costa piesele pe la 23 mil.)

De asemenea m-ar ajuta f mult niste indrumari catre magazin / sevice in apropiere de Timisoara.

Multumesc anticipat.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Intradevar evacuarea de KR are 4 tobe. Eu nu stiu de nici un catalizator.

Link către comentariu

Eu am avut doar 3. Acuma am doar 2, cea de foc si fianala care e un PowerBull pe care am dat 100 euro la Promotor si o am de mai bine de 3 ani fara sa se fi ars. Oricum 23 de mil nu as da!!!

Link către comentariu

• 2 weeks later...

Hai sa fim seriosi 24mil :) .Frate> eu cu 7mil mi-am facut tot traseul de inox (cu tot cu serpisori) si am 4 tevi pina sub podul pedalier si o singura toba (tot power full) care costa mai putin decat cea originala de mk2 si e si mai buna :D

Link către comentariu

• 8 years later...

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!