Jump to content

Golf V 2.0TDI

Jeunderscore

Postare recomandată

drag prieten,ceea ce arati tu nu a iesit vreodata de pe poarta fabricii.eu iti pot arata mk5 r32 biturbo,fara nici o modificare de look.ba chiar ai putea crede ca e 1.9 tdi cu kit de r32,ca tot se poarta.faptul ca se pot modifica masini e alta treaba.restul sunt doar inceputuri de flame-uri pe care frustratii astia cu gt si gti(including me) nu prea le muscam.stim prea bine despre ce e vorba.newtoni multi si placuti.te salut.brgds

Link către comentariu
  • Administrator

OFFTOPIC:

Jeunderscore, cateva precizari

1. Imi arati un G3 declarat de 3.0

Cauta pe site-uri din State si o sa vezi ca este la moda sa faca "bore out" - practic alezeaza si le cresc capacitatea cilindrica, varianta de a castiga cai dintr-un aspirat fara a-i pune turbina... asa ajung la 3.0, 3.1, samd

Ca posesor si pasionat (declarativ cel putin) ma asteptam sa cunosti chestia asta

2. Nu neg ca masina ta nu s-ar incadra in cele de mai sus insa cand spui ca este capacitatea de fabrica a masinii, esti in eroare

3. Nu am declarat ca le stiu pe toate, doar ti-am cerut sa-mi arati unde a fabricat VW acest motor... atat... Ceea ce nu s-a intamplat

OnTOPIC:

4. faza cu invidia pe Nm-ii tai nu tine... daca asta este atitudinea ta, te rog sa o expui in alta parte. vwforum este comunitate civilizata, unde se discuta rational, OBIECTIV si fara afirmatii de genul celor facute de tine

Inchei aici discutia cu precizarea ca urmatorul flame va aduce warning "vinovatilor".

Mersi si scuze tuturor de offtopic

Modificat de dudu
Link către comentariu

1. Ca nu e facut motorul de vw din fabrica e altceva dar ele exista fara a pune turbine si compresoare, etc si sunt omologate.

2. Faza cu newtonii nu ma deranjeaza cati newtoni are o masina si cati nu are. Eu doar am spus ca masina mea are x Nm care sunt destul de multi dar nu numai masina mea are asa multi in general toate masinile dotate cu motoare diesel au cuplu mare.

3.

Link către comentariu

Pai toate diselurile au cuplu mare..asa si?Un 3.0 Tdi cu soft cred ca are peste 600 nm..Asa siiiiii??

Link către comentariu

Facem urmatoarea chestie: Eu cu masina mea diesel si tu cu GTI si facem testul 80 - 120 km/h in trepte superioare respectiv 5 si 6. Vreti sa spuneti ca o masina pe benzina fie aspirat fie cu turbo trage chiar si la turatii mici la fel ca un diesel.

Link către comentariu

;) eu chiar nu inteleg..... chiar nu vrei sau nu poti sa acepti si parerile altora in privinta masinii?????

Sau faci si tu cum fac multi .... "sa moara capra vecinului de ciuda ca eu am si tu nu"!!!!! :ceuameni:

:ontopic: masina arate superb dar neoanele o DISTRUG!!!

Link către comentariu

Da..un Turbo pe bezina la viteza aia trage mai bine ca un turbo pe motorina..zic eu..

Link către comentariu
Alexis491,nici eu nu sunt fan al descrierii facute de intiatorul topicului...si eu sunt sceptic in anumite privinte,dar sa stii ca te-ai chinuit sa-i storci greselile degeaba. Omul a zis ca s-a bucurat de Golf doar 3 zile cu motorul softat,nu de masina in sine stock. Nu mai cautati sa fiti asa carcotasi tot timpul,ca se poate ca voi sa cadeti in ridicol. Tu tocmai ai facut-o!

Multumesc de dojeneala! Esti baia' fain! Nu a specificat exact ca l-a avut cipat doar 3 zile si deaia am fost indus in eroare. Serus'

Modificat de Alexis491
Link către comentariu

2 fast 2 furios.. neone pe o masina aproape stock si pe langa asta si de productie europeana :(

Si daca 80-120kmh in 5-6 demonstreaza ca o masina merge tare no comment :D Aveti grija astia cu NM multi, sa nu faceti gauri in asfalt de la asa cuplu...si asa avem destule gropi :D Si btw si o masina turbo benzina de 2.0l softata face un cuplu la fel de bun plus muuuuuuult mai multa putere :D

Modificat de Bebeee
Link către comentariu

:offtopic: cred ca rade de noi cu dosul!iar noi,fraieri ca intram in jocul lui...vad aici oameni cu X00 de cai care stiu ce poate o masina incercand sa combata si sa convinga.de ce?ce sens are?lasati omul in pace,voi aveti nm lui?ce naiba...end offtopic.brgds all

Link către comentariu

Eu doar am zis cati Nm are masina, nu am dat in cap nimanui ca vezi doamne am eu nu stiu cati si altii mai putini, voi ati inceput cu comentarii aiurea. Neoanele nu mai sunt pe masina ca s-au spar vara trecuta la Ranca.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!