Jump to content

touaregu meu

kodaku

Postare recomandată

Well... am cumparat`o noua din reprezentanta craiova pe 23 decembrie 2008, am facut leasing pe 2 ani... in momentu acela modelu acesta avea reducere de circa 5000 euro si deaia m-am repezit la ea, cu tot cu leasing ma ajunge in jur de 45 de mii de euro.De masina sunt foarte multumit din punct de vedere al designului cat si al lejeritatii la volan,in legatura cu consumu nu stiu ce sa zic... asa credeam si eu inainte ca imi rupe la consum, tot timpu aveam in jur de 15 % minim consumu dar am observat ca arata asa din cauza ca nu il resetam si compu de bord facea o aproximatie dar acu cand plec din parcare il resetez si cu mers frumos imi arata circa 9,5-10% in oras, afara numai zic ca am avut si consum de 8 % :)

Modificat de kodaku
Link către comentariu

:) ma mandresc c`o spal la petromV cu 5 lei ;)

post-36631-1267320880_thumb.jpg

Modificat de kodaku
Link către comentariu

foarte frumoasa masina, nu conteaza ca nu are "pele" si navigatie, tu sa te simti bine in ea.....iar evacuarile dau foarte bine pe masina

Link către comentariu
Fara, oricum aveam de gand sa le dau jos.

Nu sint sigur, dar s-ar putea sa le dai jos mai usor daca folosesti un feon ca sa incalzesti zona.

se pare ca mi`am batut joc de vopsea, m-am imbatat noaptea trecuta si m-am pus sa dau inscriptiile jos cu cheia, am zgariato ca dracu :sbine:
Link către comentariu

A trebuit sa iti faci curaj? Arata-ne o poza sa vedem cum arata fara inscriptii si zgariata.

Link către comentariu
A trebuit sa iti faci curaj? Arata-ne o poza sa vedem cum arata fara inscriptii si zgariata.
o sa fac :blah: da ma fac de ras
Link către comentariu
  • 2 weeks later...

Salut ! De unde ti-ai luat tipsurile si in cat te-au dus ? Sunt si eu interesat de o pereche. Ms anticipat

Link către comentariu

Foarte tare poza...e vre-un program cu care ai facut-o?Daca da neaparat te rog sa mi-l dai si mie :cool:

Link către comentariu

Frumoasa masina, tocmai asta vara a vrut sa i`a si tata una, de prin 2004, full fara navigatie, tot cutie manuala dar s a razgandit. Arat super si imi place k e cutie manuala(care inseamna k nu esti puturos:D). Bafta cu ea si cati mai multi km fara incidente

Link către comentariu

add tobesport_ro pentru comanda tipsuri , costa in jur de 350 ron+ transport

desenu l-am facut pe hartie dupa care am facut poza :rolleyes:

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!