Jump to content

touaregu meu

kodaku

Postare recomandată

VW touareg, 2.5 TDI, 174 cai, cumparata in decembrie 2008 , noua desigur.

urmatoru lucru pe lista mea sa-l schimb la ea o sa fie jantele, ma gandesc ceva intre 500-800 euro pe 20 sa fie, geamurile le am negre... si maine imi vin si tipsurile duble la evacuari.... de masina sunt destul de multumit si consumu nu e relativ mare dar parca masina cere un V6 :D...interioru nu este piele.... nu are navigator , suspensii pneumatice iarasi pauza. :-s....dar macar are un doamne ajuta xenon+bixenon :))

asa o sa arate evacuarile maine cand o sa le pun... o sa revin cu o poza cu noul look...

post-36631-1267056837_thumb.jpg

post-36631-1267056922_thumb.jpg

post-36631-1267057334_thumb.jpg

post-36631-1267057346_thumb.jpg

Modificat de kodaku
Link către comentariu

Frumoasa masina, cati mai multi km fara evenimente neplacute. Daca ai de gand sa ii schimb jantele poate o lasi si putin mai jos ca o sa dea cam urat asa sus. Bafta la modificari.

Link către comentariu
Daca ai de gand sa ii schimb jantele poate o lasi si putin mai jos ca o sa dea cam urat asa sus.

In nici un caz sa nu o lasi mai jos, doar daca urmaresti vreun proiect mai serios dar nu cred.

Daca alegi bine janta o sa dea bine si pe SUV, daca o cobori, care mai e utilitatea si farmecul masinii?

post-15613-1267112324_thumb.jpg

post-15613-1267112497_thumb.jpg

Modificat de VVV
Link către comentariu

subscriu, un SUV da bine numai inalta, garda mare la sol, sa nu-ti fie frica iarna de nimic.

jantele nu le-as schimba sub nicio forma, au un design foarte placut, se integreaza cu masina.

niste bullbar-uri i-as pune, din nou.. ca sa nu-ti fie frica daca intra unu din spate sau intri tu in ceva.

bine ca nu vei merge pe macadam, dar sunt destule cazuri in care o astfel de masina te ajuta :icon_thumright:

P.S. acelasi motor il am si eu pe T5, si sincer are cel mai bun raport putere/consum

pai sa mergi cu 150-160km/h si sa-ti consume 8-10l (in functie de sarcina) e boierie curata

long live the 2.5 R5 TDI engine :D

Modificat de alios
Link către comentariu

jante o sa gasesc, si multam de opinie vvv chiar eram nedumerit in legatura cu garda dar se pare ca acu nu o sa o las mai jos... tot ce trebuie e sa ma concentrez in legatura cu jantele ... astept opinii :rolleyes:

Link către comentariu

Foarte frumoasa masina. Pune niste poze si cu interiorul! Sa stii ca si jantele pe care le ai arata foarte bine.

Link către comentariu

vvv , am o nedumerire in legatura cu masina ta, tu ai luato fara inscriptiile v10 TDI si respectiv TOUAREG? ca eu vreau sa le dau jos si tare frica mi`e sa nu se ia vopseaua..

Link către comentariu

Nu se va lua vopseaua,dar va ramane lipiciul care nu e f. usor de inlaturat,trebuie sa ai rabdare.Frumoasa masina,sa o stapanesti sanatos!

Link către comentariu

Fara, oricum aveam de gand sa le dau jos.

Nu sint sigur, dar s-ar putea sa le dai jos mai usor daca folosesti un feon ca sa incalzesti zona.

Modificat de VVV
Link către comentariu

frumos Touaregul...e putin cam stock..da nu problema....nu stie nimeni ce ai tu in el si ce nu... :D innafara de noi de pe forum...sschimbator de ala de viteze am si io pe Passat..e foarte palcut ..bft multa si sa o conduci sanatos

Link către comentariu
o sa vad, sper sa nu fac o prostie si sa-mi ramana urma acolo :)

Scrisul il poti da jos fara problema cu o guta (de pescuit) + solutie de spalat geamurile prin casa (fas-fas din acela :rolleyes: ) si o carpa ca sa inlaturi lipiciul care ramane dupa ce indepartezi literele.

Asa am facut si eu la scrisul cu LEON de pe spatele masinii mele si a iesit perfect.

Bafta !! :)

Link către comentariu

Sa-l stapanesti sanatos :)

O singura chestie n-am inteles: care-i faza cu "noua, desigur"? Valoarea mea-valoarea mea, se stie...? :rolleyes:

Am luat si eu una pe firma de cca. 1 luna, un V6 TDI cu DSG, in principiu cam seamana cu a ta; ce are in +, senzori parcare fata/spate. Asta pe care am luat-o eu nu e noua, e din septembrie 2009 si avea 15.002 km. la bord; e recuperare leasing taman de la Satu Mare. Noua a fost 49.850 Euro DDP iar eu am luat-o cu 32.400 Euro cu TVA inclusa. Nu e pentru mine, e pentru asociatul meu; am condus-o si pot spune cu mana pe suflet ca nu mi-as cumpara niciodata asa ceva pentru uzul propriu. Consumul este absolut monstruos, in conditiile in care s-a plecat de la Mangalia la ora 8:15 si s-a intrat in Bucuresti la ora 10:52, BC-ul arata consum mediu de 19,8%.

Singurul aspect pozitiv al masinii este ca o poti baga in absolut orice fel de groapa iar cu zapada care tocmai a trecut, mi-a confirmat cat de utila e o masina cu 4motion si garda inalta in Bucuresti.

Sa te bucuri de ea :)

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!