Jump to content

Brand new Golf 6

AlinTSI

Postare recomandată

Buna seara tuturor.

Deschid acest topic pentru a va prezenta noua mea achizitie. Este vorba de un Golf 6.

Golf HL Edition 1.4 TS/160 CP, DSG 7, 4 usi

Culoare exterioara - Alb( candy-weiss)

Optionale:

Aer conditionat Climatronic - reglare automata pe doua zone, separat stanga/dreapta

Alarma antifurt "Plus" cu imobilizator electronic, senzor de supraveghere interioara, back-up horn, deschidere individuala a usilor, lumini pentru citit fata/spate

Conector multimedia MEDIA IN, cu cablu adaptor USB

Faruri bi-xenon cu iluminare dinamica la virare, faruri de ceata si instalatie spalare faruri

Faruri cu lumini permanente cu intensitste redusa

Indicator presiune pneuri

Lumini si vizibilitate-lumini de zi permanente, functie Coming Home-Leaving Home, senzor de ploaie, oglinda interioara cu sistem automat antiorbire, doua lumini fata in dreptul picioarelor

Park Assist, inclusiv Park Pilot si camera Rear Assist

Radio RCD 510 cu functie MP3, Cd-changer pentru 6 CD-uri

Pret: 22.600 Euro cu TVA

Masina este cum m-am inchipuit-o, nu am ce sa reprosez nici constructorului nici celor care au livrat-o. Singurul "regret" in ceea ce priveste dotarile optionale ale masinii este faptul ca nu am putut sa optez pentru stopurile cu LED-uri prezente pe Golf R, dar cred ca le voi achizitiona din Germania si le voi monta ulterior.

Dupa cum puteti observa am optat si pentru Media-IN cu USB deoarece la Golf nu exista optiunea sa vina cu adaptor pentru iPod/iPhone, dar acest lucru l-am rezolvat inainte de livrarea masinii comandand de pe eBay din UK cablu adaptor nou pt iPod pentru doar 120RON. Mentionez ca, acel cablu la noi costa 254RON. iPod-ul Touch functioneza fara nici o problema cu sistemult de sonorizare al masinii, fiind posibil utilizarea comenzilor de pe volan sau ale RCD-ului pentru schimbarea melodiei, volumului etc.

post-59223-1267052004_thumb.jpg

post-59223-1267052013_thumb.jpg

post-59223-1267052021_thumb.jpg

Link către comentariu

wow !!! super tare masinutza ta. sa o stapanesti sanatos si sa te bucuri de ea. geniala combinatia DSG + 160 CP

Link către comentariu

Felicitari pentru achizitie, sa o stapanesti sanatos.

Te felicit pentru motor si DSG dar si pentru dotarile numeroase.

Sa o conduci cu placere si sa ai parte de multi km fara probleme.

Modificat de Andrei JSE
Link către comentariu

Super misto masinuta, motor, dotari si cutie (i looove DSG). Sa o stapanesti sanatos, fara incidente cat mai multi km, si mai pui si u poze cu masinuta sa o vedem mai calumea! :D

Link către comentariu

Multumesc tuturor pentru urari, sa fie intr-un ceas bun.

O sa postez poze cu prima ocazie, din pacate in urmatoarele zile plec din localitate (fara masina) si nu o sa am timp.

O seara buna tuturor.

P.S. Iubesc cutia DSG!!! Am mai avut masina automata si imi place la nebunie.

Modificat de Alin aka iPoooh
Link către comentariu

FOARTE TARE MASINA!!!!!!

S-o stapinesti sanatos si cati mai multi Km fara incidente. :icon_thumright:

dupa parerea me este o configuratie de vis pentru o masina de zi cu zi.

:Driver: safe!

:D

Link către comentariu
  • Administrator

felicitari! Sa te bucuri de ea, configuratia imi place

Xenonul schimba clar masina atat functional cat si estetic

Link către comentariu

Multumesc tuturor pentru calduroasele felicitari si ganduri.

In ceea ce priveste modificarile nu cred ca vor fi prea multe deoarece nu cred ca sunt necesare. Probabil, de fapt cu siguranta voi schimba stopurile stock cu cele cu tehnologia LED. Poate si alte jante, dar in viitorul mai indepartat deoarece starea drumurilor ma lasa rece. Am avut pe cealalta masina jante pe 17, un Passat Variant B5,5 si am observat ca se stramba destul de repede, mai ales daca faci multe drumuri prin tara.

@dudu Ai foarte mare dreptate in ceea ce priveste xenonul isi merita fiecare euro din cei 1000 ca si optional.

Link către comentariu

salut!

stii cumva daca MEDIA IN se mai poate monta ulterior? eu cand am comandat-o nu exista in lista aceasta optiune, decat RCD 510, pe care il am. Am o mufa AUX in in cotiera, dar nimic de USB.

Link către comentariu

wow !! super tare masina , vad ca are si dsg 7 trpte , poate pui si niste poze cu interiotul , sa ai grija de ea

Link către comentariu

sa o folosesti sanatos si fara incidente , daca te rog poti sa zici ce consum ai cu ea si eu visez exact la una ca si a ta

Link către comentariu

Farurile pe care le ai schimba total aspectul ieftinut al Golfului 6,excelenta alegere! Sa o stapanesti sanatos!

Link către comentariu

Inca odata va multumesc pentru cuvintele frumoase la adresa noii mele achizitii.

@infiniti o sa pun poze mai multe in maxim 1 sapt deoarece sunt foarte ocupat sptamana acesta si nu o sa fiu in Buc.

@Diabllo astazi in Buc masina avand doar 80km imi arata 13,6 L/100km pe BC 2

@But_Fns asa este ai foarte mare dreptate.

Link către comentariu
  • 2 weeks later...

Intr-adevar fuge foarte bine am reusit sa ajung la aproape 2000 km si sunt foarte multumit. Am facut drumuri prin tara de peste 550KM si media consumului pe BC2 a fost de 8,6l/100km in conditiile in care nu am menajat masina, cand a fost de depasit am depasit fara sa stau cu gandul la consum.

O sa revin si cu mai multe poze zilele urmatoare numai ca astept sa se imbunatateasca vremea sa o pot spala:).

O zi buna tuturor.

Link către comentariu

Pai si cu rodaju cum ai facut? "in conditiile in care nu am menajat masina" ca daca citesti cartea rodaju se face pana la 1500 km cel putin asa e la mine.

Link către comentariu

@blordc - Multi nu stiu ce inseamna rodaj,sunt unii care pleaca din showroom si schimba la rosu..d'aia in Romania masinile dupa 100.000km sunt niste cazaturi,pt. ca majoritatea nu stiu sa le conduca.

Link către comentariu

Superba masina, dotari peste medie, putere suficienta sunt convins ca nu te va dezamagi. Sa ai parte de ea cat mai mult!

Si un pic de Offtopic

Multi nu stiu ce inseamna rodaj,sunt unii care pleaca din showroom si schimba la rosu..d'aia in Romania masinile dupa 100.000km sunt niste cazaturi,pt. ca majoritatea nu stiu sa le conduca.

Cred ca esti intr-o mica eroare, masinile nu ajung "cazaturi" strict din cauza rodajului neefectuat corespunzator. Sunt muulte alte cauze...in general principala e ca dupa ce ies din garantie multe masini nu mai are parte de o mentenanta ca la carte. Si revenind la rodaj sa stii ca in DE nimeni nu sta sa faca rodajul ca la carte. Si totusi romanii ridica in slavi SH-urile nemtesti pentru starea tehnica...ring a bell? :P

Modificat de iepumare
Link către comentariu

:P Nu am spus ca sunt cazaturi din cauza lipsei rodajului.Sincer mi-e greu sa cred ca nemtii nu le menajeaza la inceput,dar in fine,am spus ca nu sunt exploatate corect ( implicit spalarea masinii odata la 2 luni care duce la deteliorarea vopselei,etc).

Link către comentariu

Multumesc pentru "ingrijorare" in privinta rodajului...

Cu spuneam si in postul anterior masina are acum 2005km ceea ce insemna ca la intoarcerea catre Bucuresti aveam peste 1500 km unde s-a respectat rodaju.. Cand ma refer la faptul ca nu am menajat-o spun de fapt ca am schimbat de cateva ori la intoarcere la 4500rpm si nimic mai mult pentru ca nu era necesar mai mult deoarece in viteza a 7-a la 3500-3700 are o viteza destul de mare pentru autostrada noastra..

@iepumare multumesc pentru urari.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!