Jump to content

VW Golf III

earthquakero

Postare recomandată

In primul rand salutare la toate lumea sunt nou aici pe forum.

Mi-am luat permisul de curand si imediat dupa am reusit si am gasit si un Golf 3 care mi-a placut la pret bun. Este mai veche anu 1993, o am aproape o luna deja merge foarte bine

Ca probleme am avut cateva.. macaraua schimbata la geamul de langa scaunul soferului.. si inca o piesa schimbata care avea legatura cu kilometrajul si cu alte functii e pe MFA ( benzina la 100 km, viteza ) nu imi mai mergeau si a fost din cauza piesei asteia se invartea in gol si nu mai citea cum trebuie

vreau sa ii mai aduc niste schimbari ( geamuri fumurii ) si alte chestii dar toate la timpu lor ;)

post-64363-1266957474_thumb.jpg

post-64363-1266957485_thumb.jpg

post-64363-1266957474_thumb.jpg

post-64363-1266957485_thumb.jpg

Link către comentariu

la cat mai multe modificari si cat mai frumoase,masina arata bine sa o stap sanatos si fara "prostii"neplacute;) bine ai venit in familie :blush: si detalii despre masina ,motor,dotari,etc

Modificat de IDM
Link către comentariu

ms pt pareri.. da masina e luata din romania bucuresti mai exact :wub:.. consumul in oras acum iarna e cam 9-11%.. la drum mare 7-8%

are 151.000 km parcursi

ca dotari are:

- cutie manuala 5+1

- abs

- geamuri electrice

- trapa electrica

- servodirectie

- jante aliaj

voi mai reveni cu alte detalii si va tin la curent cu modificarile care o sa le fac :D

Link către comentariu
  • 1 month later...

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!