Jump to content

Probleme caracteristice

mRcosmin
 Share

Postare recomandată

960 doar piesa, probabil e deja vopsita. Eu voi incerca sa o schimb pe casco.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Nu e nevoie sa o vopseasca. Toate sunt aceeasi culoare.

Eu tocmai l-am schimbat pe casco si a venit metalic.

Link către comentariu

Astazi am observat ceva nou...cateodata cand accelerez se aude un scartait....ca si cum s-ar freca geamurile de chedere. Le-am lasat jos si tot face deci nu e de la aia. Aveti idee? Am impresia ca vine de undeva din fata sofer.

Link către comentariu

E de la materialele din care e facut bordul. De cand cu frigul asta , la orice accelerare mai vioaie patesc la fel.

Link către comentariu

Faza e ca de abea de ieri se aude si nu a fost chiar asa de frig

Link către comentariu

Mi s-a ars un bec de pozitie. Stiti cumva ce fel se bec este?

Link către comentariu

@supercow

Vezi in topicul "Despre becuri la far la Passat CC" ca a pus un coleg un pdf cu becuri fata-spate la passat cc. w16w iti trebuie.

Modificat de Clawoodyou
Link către comentariu

Astazi am observat ceva nou...cateodata cand accelerez se aude un scartait....ca si cum s-ar freca geamurile de chedere. Le-am lasat jos si tot face deci nu e de la aia. Aveti idee? Am impresia ca vine de undeva din fata sofer.

Am fost la mecanic...i-a dat in gura...nu se mai aude. O vi vreo scartaiala du-te vin-o.
Link către comentariu

Ridica masina pe elevator / da scutul jos si verifica tamponul de balans 

Asa se intampla si la mine cand accelerez din scurt si iau piciorul de pe pedala.

Link către comentariu

Deocamdata nu se mai aude, mai astept putin si verific. Mersi

Link către comentariu

Am o problema la un Passat CC.Am schimbat placutele spate exact cum trebuie,cu tester.le-am inlocuit cu unele ATE,iar in descurs de 5 luni(aprox 8.000km) mi le-a tocit...le-am schimbat din nou,iar acum observ ca se incalzesc ambele discuri pe spate.de la ce sa fie problema??

Link către comentariu

Revin cu vechea problema a ornamentului de la hayon. Poate sa confirme cineva care are ultimul model de CC ca acesta este metalic? Am fost ieri la PBN ca stiam ca au pe stoc si baiatul de la piese mi-a zis ca 100% piesa este de plastic desi nu s-a dus sa se uite. Merci!

Eu am Passat CC din 2009, si era usor crapat cel original de plastic. Avea niste fisuri f fine dar care la diferente mai mari de temperatura se dilatau si erau vizibile. Am schimbat ornamentul cu cel revizuit, este din metal si nu necesita vopsitorie ptr ca vine tot negru.

Link către comentariu

Nu este legenda pe capacul sigurantelor, da le am verificat pe toate și nici una nu era arsa. Sigurantele din habitaclu, din stânga volanului, sau altundeva trebuia?

Link către comentariu

Nu stiu la CC, la Jetta acolo am ajuns (stanga langa volan), legenda era in cartea masinii dar nici nu se potriva cu ce era acolo in cutie.

la Jetta nici nu mergea bricheta normala (cazusera o moneda in bricheta.), se pare ca avea siguranta cumuna cu priza de 220V. Nu am gasit nici eu atunci remedie.

Link către comentariu

Bun, siguranta arsa, cand am pus alta, o facut scurt. Am dat jos invertoru dintre scaune, si este stricat, trebuie sa caut altul.

Link către comentariu

E bine ca ai identificat bubele.

Link către comentariu

Da, am găsit și o bujie incandescenta bulita. Am făcut un video clip dacă vreți sa vedeți. Hologram hd pe YouTube.

Link către comentariu

Salut ! Astazi mi -a aparut in bord, intermitent semnul din foto de mai jos si imi afiseaza : error start-stop system , fault in engine management system. Are cineva idee ce este ?post-144294-1424523434414_thumb.jpg

Link către comentariu

in cartea masini parca iti explica ce inseamna semnul respective.

Modificat de GP-05-GB
Link către comentariu

Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!