Jump to content

Passat-ul meu care tine cu casa

melk

Postare recomandată

De ceva timp am cumparat un Passat Variant 1,9 tdi Rosu(lolo)nu exceleaza cu nimic fata de alte Passat-uri,tocmai asta m-a facut sa o cumpar,am vrut o masina normala fara multe complicatii,cat se poate de simpla si cel mai important CUTIE MANUALA. Am cumparat-o prin noiembrie 2009 si pana acum nu ma bagat la cheltuieli ,doar necesarele adica ulei,filtre.etc.ce sa va mai spun,acum am si eu bani in buzunar. :offtopic: Pana acum cateva luni am avut un Passat 4motion tiptronic piele neagra cu alcantara navigatie etc.etc.ce sa mai zic full de full,motor 2,5v6,eram foarte incantat.pana a inceput sa cada toate.prima data amortizoarele apoi bratele si bucsele din fata si tot asa pana ce mi-a dat lovitura de gratie si anume CUTIA AUTOMATA.cost reconditionare cutie automata 2500euro+restul defectiunilor =aproape cat am dat pe ea.masina am cumparat-o in sept.2008 cu 8000 euro si am vandut-o in noiembrie 2009 cu 5500.MORALA este sa nu cumparati masini cu cutie automata decat daca va dau banii afara din casa :D

post-50198-1266932382_thumb.jpg

post-50198-1266932443_thumb.jpg

post-50198-1266932382_thumb.jpg

post-50198-1266932443_thumb.jpg

Modificat de melk
Link către comentariu
Am cumparat-o prin noiembrie 2009 si pana acum nu ma bagat la cheltuieli ,doar necesarele adica ulei,filtre.etc.ce sa va mai spun,acum am si eu bani in buzunar. :)

Stai linistit ca ai cumparat-o doar de 3 luni, mai au vreme sa pice toate si la asta. Si anume articulatiile, planetarele, volantul, ambreiajul, turbina.

Felicitari pt achizitie dar poti sa incepi sa pui bani deoparte :rolleyes:

Link către comentariu

sal,najpa cu cutiile astea si eu am schimbat 2 cutii la masina din semnatura...dar sa speram ca nu o sa mai ai acelasi ghinion si cu passatul rosu:D,cati mai multi km fara evenimente si app schimba uleiul din cutie daca nu ai facut asta pana acuma ca sa stai lin o perioada,bafta

Link către comentariu

Salut,sa o stapanesti sanatos si sa fie cu mai mult noroc decat cealalta.cat ai dat pe ea si cati km are?

Sa auzim numai de bine!!!

Link către comentariu

cad toate la masina doar daca are peste 250 de mii , sau altele , arata foarte bine passatul

Link către comentariu

nu este adevarat , nu inseamna ca daca ti-au cazut toate , si ca cutia este proasta , pentru ca eu stiu pe cineva care are tot un passat , dar 1.9tdi 130cp automat si este la aproximativ 280 de mii km si nu a avut probleme la ea(adica sa ii cad cutia)

Link către comentariu

pana sa o patesc ,am zis ca am facut afacerea vietii mele.dar pe urma mi-am dat seama ce inseamna cutia automata in Romania si mai ales ca era un Passat 4motion .unde ma duceam se dubla pretul

Modificat de melk
Link către comentariu

ai ramas cu sechele rau de tot melk-ule tata ce sa zic... :vaidecapulmeu:

eu zic ca ori ai luat masina aia super forjata si frecata rau cutia, ori ai fortat-o tu sau ai muncit ft. mult...

eu am un Passat 2003 1,9 131 tip-tronic cu si putini km pt. anul de fabricatie...cutia merge impecabil si masina trage super frumos...am stat de vorba cu multi mecanici, inclusiv ingineri de la Nurvil si Weltauto, adica VW si Audi Valcea, si inclusiv cu un mecanic extrem de priceput, om care dat jos zeci de motoare de VW, Ausi chiar si Seria 5 de la Bmw...parere unanima...in functie de cum iti este si norocul, dar principala sursa a picarii cutiei automate este neintretinerea ei corespunzatoare si mestecarii si fortarii inutile...si inca ceva...daca iti placea asa mult masina care ai avut-o trebuia sa-i pui o cutie manuala cand te-a lasat automata...ieseai in max. 1500-2000 de coco si aveai o masina super-tare...

Link către comentariu

posibil sa ai dreptate.iti doresc foarte multi km fara probleme. :icon_thumright: ps. eu parerea nu mi-o schimb........HAI SA DISCUTAM DESPRE PASSAT-ul ROSU....Vreau sa imi cumpar niste jante de aliaj .ce distanta trebuie sa aibe intre prezoane?

Modificat de melk
Link către comentariu

Cand spui "mi-am cumparat jante de skoda", oferi atatea informatii ca si cand ai spune "mi-am cumparat un mercedes". Lasa-i pe ceilalti sa ghiceasca ce model, ce an, ce motorizare... Pana la urma un Mercedes poti sa cumperi si cu 300 euro, dar si cu 130.000. Dar astea sunt doar niste detalii irelevante :)

Link către comentariu

Dar un BMW cat poate sa coste?

Oricum imi place ca ai inteles esenta. Ar trebui introdusa obligativitatea completarii unor formulare la inscriere pe forum. N-ai obtinut punctajul minim, pa pa forum!

Link către comentariu

SHARANEL. la mine te referi? jantele sunt de skoda,nu stiu ce model pt ca le-am luat din targ si vanzatorul abera,nici el nu stia de pe ce model de skoda sunt.eu daca am vazut ca sunt cu 5 prezoane si pe 15 toli am crezut ca o sa merga .NU MA PRICEP.Oricum la 300ron cat am dat pe ele a meritat sa risc.(NE VEDEM PE FORUM)

Link către comentariu

iarta te rog excesul de zel pe care il dau unii dintre colegi.

sper ca passatul tau sa tina cat o casa :D

cred ca ai facut o alegere buna.ai o masina frumoasa :P

cat mai multi km fara probleme!!!

Link către comentariu

multumesc pt cuvintele frumoase.si eu sper sa mearga bine cat mai mult timp.

Modificat de melk
Link către comentariu
  • 2 weeks later...

vreau niste jante de aliaj pt passat-ul meu. stie cineva? la pret mai rezonabil

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!