Jump to content

Passat 2008 B6 Highline 2.0TDI DPF M6

Vasile Burghelea

Postare recomandată

Vasile Burghelea

Al doilea posesor, din septembrie anul trecut. Luata la 31.200km cu 17.800 EUR (TVA inclus) de la AutoWelt din Suceava, actual la 37.000km si foarte multumit. Upgrade de la un Opel Corsa 1.2 din 2007, actual al sotiei :D

- exterior mocha brown pearleffect;

- piele interior Alcantara latte macchiato;

In rest optiuni (cred eu destul de) standard pentru un Highline (dual zone, incalzire scaune fata, RCD500 cu mp3, comenzi pe volan, cruise control, MAXIDOT, cheie fara contact - insa nu KESSY).

Combinatia de culori interior/exterior si finisajele de aluminiu brushed m-au facut sa-mi cada falca - mai ales la nivelul de pret la care am luat-o eu :)

Se pare ca nu merg tagurile de img cu url dinamice, deci link-ul la albumul de picasa: Passat 2008

Modificat de Vasile Burghelea
Link către comentariu

Saltul a fost maret de la Corsa la Passat :Driver:

Sa o stapanesti sanatos si la multi Km fara probleme .

Link către comentariu
Vasile Burghelea

Intr-adevar, saltul s-a simtit un pic :vaidecapulmeu:

E fantastic de usor de condus Passat-ul, insa mai duc inca dorul volanului de la Corsa.

Link către comentariu

Frumos passatul,si culoarea il prinde bine :wub: Passat va ramane cel putin in germania si romania unul din cele mai bune "family cars" pentru mult timp :) la niste modificari pentru viitor te-ai gandit?

Link către comentariu

Frumoasa masina.bine ca are cutie de viteze manuala.sa o stapanesti sanatos :))

Link către comentariu
Vasile Burghelea

Multumesc pentru aprecieri, e o masina extraordinara, intr-adevar, mai ales la pretul ei. Alcantara se si curata bine si e foarte, foarte comfortabila.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!