Jump to content

Volkswagen Golf V Trendline

swimm3r

Postare recomandată

Salut,

A venit vremea sa imi prezint si eu masina.

Este vorba despre un Volkswagen Golf V Trendline, 1.6 mpi, 102 cp, fabricat in anul 2009.

Ca dotari are:

- Aer conditionat "Climatronic" cu reglare automata si doua zone separate de temperatura

- Alarma antifurt "Plus"

- Computer de bord "Plus"

- Cotiera mijloc fata

- Culori bare de protectie, bandouri laterale, oglinzi exterioare si manere usi in culoarea caroseriei

- Roata de rezerva normala din otel

- Scaune fata incalzite

- Instalatie spalare faruri

- Scut intarit

- Suspensie drumuri grele

Si toate dotarile ce vin standard pentru TRENDLINE.

Planuri de viitor:

- Tempomat

Numai bine tuturor :D

//swimm3r

Link către comentariu
Sa o stapanesti sanatos !

Multumesc frumos!

Am uitat sa va spun, culoarea este "Sunset Red Metallic", iar tapiteria este din stofa.

//swimm3r

Link către comentariu

sa postezi niste poze mai in ansamblu cu masina ,fata,spate.lateral.

succes cu masian si bine ai venit in grupul vag

Link către comentariu

Atipic!

Masina trebuia sa fie Golf 6 , daca iei anul de fabricatie in considerare.

Vad ca ai RCD 210 de la golf 6.

CB+ nu este cel vechi daca te uiti acesta are conturul masinii in alb sau galbui nu rosu.Este mai bine conturat fata de cel de pe Golf 5 , probabil acelasi tip de la G 6 doar pe culori diferite.

Un alt lucru ciudat este faptul ca ai manerele si oglinzile vopsite in culoarea masinii (din cate stiam eu nu poate fi comandata ca optionala ) si este caracteristica echiparii CONFORTLINE.

Oricum o lista foarte buna de optionale + culoare deosebita .La cat mai multi kilometrii!

Link către comentariu

Frumoasa masina, cati mai multi km fara evenimente neplacute. Interesant faptu ca masina e 2009 si totusi e golf 5. Cred l-ai luat mult mai ieftin din cauza ca aparuse deja 6 pe piata si vroiau sa scape de stocul vechi.

Link către comentariu

Va multumesc tuturor pentru urari!

Acum sa va spun cateva cuvinte despre masina. A ramas pe stoc de anul trecut. Din pacate, am gasit-o doar anul acesta pe site la VW Romania, si prin urmare va trebui sa platesc si taxa de poluare :P

Deocamdata sunt foarte multumit de masina.

Numai bine, si drum bun va doresc :D

Link către comentariu

Felicitari Luci pt achizitie.

Poate ne vedem si noi la intalnire ca si asa nu ne-am mai vazut de mult.

Sa ai parte de ea si sa te poarte peste tot fara probleme.

Link către comentariu
Felicitari Luci pt achizitie.

Poate ne vedem si noi la intalnire ca si asa nu ne-am mai vazut de mult.

Sa ai parte de ea si sa te poarte peste tot fara probleme.

Multumesc frumos :D

Unde si la ce ora se tin intalnirile? :P

Link către comentariu

Ador culoarea asta pe G5, arata super si pt un Trendline ai ceva optionale, iti urez sa o stapanesti sanatos fara incidente! :D Apropo tie cat iti consuma? Ca vad ca ai tot 1,6 ca si mine!

Modificat de micnea
Link către comentariu
Ador culoarea asta pe G5, arata super si pt un Trendline ai ceva optionale, iti urez sa o stapanesti sanatos fara incidente! ;) Apropo tie cat iti consuma? Ca vad ca ai tot 1,6 ca si mine!

Consumul mixt este de 7,2 %. Cand voi face din nou plinul iti voi spune mai precis (valoarea de 7,2% este data de BC).

Eu ma astept sa consume destul de mult pentru ca este in rodaj.

Tu mergi "sportiv"? Tie cat iti consuma? :icon_thumright:

//swimm3r

Link către comentariu

legat de anul de fabricatie, are dreptate. si mie in certificat tot 2009 imi scrie, desi este luata in vara anului 2008 si fabricata undeva prin mai, iunie, nu mai stiu exact. din cate stiu, aceste modele au si cateva chestii schimbate, cum ar fi butonul de la oglinzi, cel de la faruri etc. era pe undeva un topic cu un pdf unde indicau toate schimbarile de-a lungul acestei generatii.

s-o stapanesti sanatos si sa te poarte milioane de km :)

Link către comentariu

Mie imi ia vreo 14 in oras si cam 7,5-8% in afara (fara tempomat) ca ala ii mai scade un pic consumul. De mers sportiv nu prea merg, ca trage cam greu a mea, probabil ca consumul asta maricel este si din cauza cutiei dat fiindca am tiptronic pe ea, desi nu ar trebui sa creasca consumul asa mult de la cutia automata.

Modificat de micnea
Link către comentariu

Salutare.

Frumoasa masina ai. Imi place culoarea si faptul ca e in 2 usi :D.

Tempomatul se monteaza usor (costa 300 RON + montajul). Uita-te pe aria tehnica.

Sa o stapanesti sanatos si cat mai multi km fara probleme.

Link către comentariu

In ce document scrie luna in care a fost produsa masina? M-am uitat in C.I.V. si in cartea de service a masinii si nu scrie explicit. Sa fie trecut in "Numarul de omologare" din C.I.V.? Stie cineva ce reprezinta literele si cifrele din "Numarul de omologare"?

Va multumesc!

Link către comentariu
  • 3 months later...

Foarte tare culoarea...sa o stapanesti sanatos si sa te bucuri de ea!Bine ai venit pe vwforum!

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!