Jump to content

Exterior T4

Emy D
 Share

Postare recomandată

n-ar avea rost... costuri mari, timp pierdut.. ea se vede bine in afara de acele ciupituri...

o sa fac cum am facut cu vechiul T4.. cand l-am vandut l-am facut bec... am dat 1500 lei la o vopsitorie care a facut treaba beton, abea o mai recunosteam :rolleyes: banii i-am scos lejer la vanzare...

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

• Replies 93
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Emy D

32

• noobsound

13

• cabina

8

• nelu_tm

8

Top Posters In This Topic

Posted Images

nu ai platit mult pe vopsit :) acuma va trebui sa il vopsesc si eu; doar in exterior :D si apoi i-as pune husa pe capota. Husa asta, nu tine apa sub ea? adica, intre ea si capota? (daca intra apa intre ea si capota, mai mult rau face in cazul in care capota e deja ciobita...)

Link către comentariu

nu am vopsit-o toata.. ci unde era sarita.. pe la calote, pe la praguri, la geamul din spate incepea putina rugina, in fata bara desubt faruri se freca pe margini de aripi... si tot felul de imperfectiuni de la timp...

de vopsit a fost relativ putin, apoi i-a tras un polish sanatos, mi-a gazat spoilerele cu negru, mi-a gazat si calotele interioare.. eu vopsisem panourile laterale in gri... arata ca noua

am scos toate banchetele si sub linoleum+buret am vopsit cu grund unde ataca tabla.. etc..

am muncit 2 luni la ea.. dar a meritat... am scos sapte mii euro in 2007, masina fiind din 1997, motor 1.9 TD dar cu turbina noua etc.. nu isi arata cei 10 ani si 350.000km.

dscf0980x.jpg

dscf0981p.jpg

Modificat de alios
Link către comentariu

Intradevar arata bine, si ti-ai scos banii pe ea extrem de bine. poti fi fericit ca ai dat-o cu atata. Al meu e Doka, si e cabina mai scurta, deci mai putin de vopsit, si apoi la bena, nu e asa mult de vopsit, insa e mai mult "lucru manual". Am modificat insa capota, si nu cred ca o sa se mai potriveasca nici o husa de piele (poate cea de la caravelle, dar nici aia nu cred).

post-61162-1276003684_thumb.jpg

post-61162-1276003697_thumb.jpg

Link către comentariu

husele crezi ca sunt fixe ?? se intind dupa marginile capotei..

numai ca trebuie sa fie totusi pentru gama ei, ca sa aiba ce sa se intinda.. si la T4 trebuie sa aiba un fel de plasa unde sunt fantele pe care trager aer pt interior...

la T5 nu mai exista, trage aer undeva sub stergatoare.

am vazut la cineva sistemul.. se intinde si se prinde sub capota.

Link către comentariu

Cam fixe vin(au o margine cusuta dupa forma capotei) ,si se intind cu un fir in spatele capotei.Si daca o intinzi tare,cum o sa fie cazul lui EmyD, o sa se desfaca acolo unde are fantele de aer si o sa arate prost(ma rog ,daca nu esti "tipicar" ca mine :lol: ,merge). :rolleyes:

Link către comentariu

:rolleyes:

post-36206-1276008653_thumb.jpg

Link către comentariu

arata fain "caravella" :)

Mergi la un cutter-plotter si fati o folie neagra pe care sa scrii tu Caravelle si sa o aplici peste scrisul ala... sau, sa stergi scrisul ala cu totul :P

Link către comentariu

am dat-o jos. am tinut-o doar pe perioada iernii. si pe mine m-a enervat la culme scrisul ala dar nah... avea rol strict de protectzie.

Link către comentariu

Poate o sa pun si eu, doar pentru protectie, si numai in cazul in care gasesc scris corect VW/transporter/caravelle/etc, insa dupa ce vopsesc, ca pana atunci nu are rost.

Link către comentariu

stie cineva daca gasesc pe undeva tipu asta de praguri sau aveti idee la cine as putea apela sa le faca de la 0

post-60352-1276706564_thumb.jpg

Link către comentariu

hmm... daca te uiti mai bine, pragurile continua cu alveolele acelea de la aripi, si chiar cu bara fata si bara spate, dar, in principiu se poate face. Aici la sibiu ti le poate face mesterul la care le fac si eu :biggrin:

Link către comentariu

Fac parte din Kitul ProjektZwo

Link către comentariu

pai si as avea oare sanse sa gasesc asa ceva pe la noi ?

Link către comentariu

• 3 weeks later...

Am si eu o intrebare cu privire la proiectoarele montate pe T4: Avand in vedere instalatia standard cu proiectoare, fiecare proiector are cate un releu? De cati Amperi sunt releele?

Link către comentariu

• 4 weeks later...

am vazut ceva jante, care ar da ffff bine pe un T4

post-41538-1280471222_thumb.jpg

post-41538-1280471231_thumb.jpg

post-41538-1280471280_thumb.jpg

Modificat de r4ulik
Link către comentariu

jantele de Golf 5 GTI nu dau asa de bine pe T4. celelalte merg, insa sunt scumpe chiar daca le iei ca fiind "replica".

Link către comentariu

cu 600 euro s-au vandut originale pe un forum. ma refer la cele de audi A8 A6 cu tot cu cauciucuri

Link către comentariu

ma refeream la cele noi. second hand e cu 2 taisuri: pe de o parte le iei ieftine, dar pe cealalta parte nu le cunosti calitatea si cat de drepte sau strambe sunt, conditiile in care au fost rulate, etc. In fine, alea de A8 sunt superbe, desi imi cam plac cele cu buza lata :D

Link către comentariu

prefer jante second, sunt mai ieftine si poti sa-ti permiti asa ceva :ceuameni:

daca nu-s drepte le duci la indreptat, nu e mare branza

Link către comentariu

nu mai stiu pe unde citisem ca cele de van cica ar fi mai goase in carne fata de cele de masina mica , ma gandeam la cele de passat care ar fi asemanator ca si greutate , daca incarci masina nu tin se fisureaza la gropi

Link către comentariu

Daca ma gandesc bine, buzul meu are aproximativ 1600 kg, si cu tot cu incarcatura nu are mai mult de 2700. Un audi A8, are cel putin 2000 kg gol, fara persoane, si jantele sunt facute sa reziste la mai mult ca sunt alte forte si alta greutate la franare si viteza, asa ca nu va fi nici o problema ca vor rezista cele de pe audi pe vw t4.

Link către comentariu

Emy

un A8 are undeva pe la 1800 de Kg cu motorul de 4.0 TDI

cu W12 de 6Litri are 1990 de Kg

teoretic jantele nu pun probleme deosebite, insa trebuie urmarita limita de greutate a cauciucurilor

daca bine imi aduc aminte pe ale mele de pe audi parca aveam 467 de Kg/bucata, iar punand asa ceva pe puntea fata la T4 (1290 de Kg cat am masurat luna trecuta pe cantar) depasesc limitele.

uite un exemplu de jante ce dau bine pe T4

2wcen2w.jpg

Link către comentariu

astea de aici sunt mai mult ca perfecte! imi plac foarte mult.

Dar, ca o simpla intrebare: de ce producatorii de jante nu pun limita de greutate la detaliile acestora? nu am gasit nicaieri asa ceva....

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!