Jump to content

Exterior T4

Emy D
 Share

Postare recomandată

De ce sa perforezi tabla? Nu e din aceea care se prinde in locul unui "bec" de la numarul de inmatriculare? Fa-i o poza si poate venim si noi cu ceva idei :icon_cheesygrin:

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

• Replies 93
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Emy D

32

• noobsound

13

• cabina

8

• nelu_tm

8

Top Posters In This Topic

Posted Images

e rotunda si are un filet pe ea si inle inclusiv inele de inclinatiedimensiunea unei monede de 50 bani

Link către comentariu

Ce diametru are? Din cate stiu eu, nu e mai mare de 1,x cm si cred ca poti da gaura chiar in suportul de plastic al becului de iluminare de la numar.

Link către comentariu

diametrul la camera asta este ca o moneda de 50 banisi cam greu sa o inserez in locul ala dar tre sa vad mai atent

Link către comentariu

Cand o montezi spune-ne si noua impresiile despre cum functioneaza si eventual niste poze care arata unde ai pus-o.

Link către comentariu

• 2 weeks later...
diametrul la camera asta este ca o moneda de 50 banisi cam greu sa o inserez in locul ala dar tre sa vad mai atent

Cred ca ar fi zona cea mai potrivita si mai protejata pentru camera video... si ...mai safe pentru ca nu gauresti tabla.

@ doru. Din cate am inteles eu, camera a venit in pachet cu dvd-player-ul care l-a montat in locul casetofonului... Pentru a pune una separat, ai de lucru cu trasul firelor si alte minuni :|

Pentru cei interesati, am gasit o gramada de "chestii" folositoare la styling:

http://www.uk-tuning.com/acatalog/VOLKSWAG...G_BODYKITS.html

Link către comentariu

Foarte tare linku,chiar vreau la anu sa ma apuc de un proiect ca ala si am vazut acolo chestii foarte interesante.

Link către comentariu

Imi trebuie si mie o poza cu scrisul "Transporter" de pe un van al vostru, ca vreau sa imi pun pe spate. Cel original va fi slefuit zilele astea si trebuie sa imi fac altul...

Multumesc anticipat.

Link către comentariu

daca te ajuta caravelle ( banuesc ca is cam la fel amplasate fac eu )

Link către comentariu

ok, astept poza facuta de tine :vaidecapulmeu:

Edit: nu vreau amplasarea ci doar scrisul.

Modificat de Emy D
Link către comentariu

am gasit eu 2 poze. interesant ce poti face cu acest loggo :ceuameni:

post-36206-1268810268_thumb.jpg

post-36206-1268810508_thumb.jpg

Modificat de noobsound
Link către comentariu

Nu prima :D al doile e bun. Multumesc .

Link către comentariu

Revin:

cum dau jos bara fata la T4? am vazut aici un manual, dar nu inteleg mare lucru din el decat unde sunt cateva suruburi. Imi poate explica cineva cum se face? Ca vreau sa o bag la fibra si nu stiu cum sa o dau jos....

Dau jos placuta de la numar, si de sub suport scot cele 2 "prezoane", apoi, scot suruburile de pe capete, acestea fiind puse la fiecare aripa (unul sus si unul jos). Cam atat? si dupaia trag de ea?:|

Modificat de Emy D
Link către comentariu

Exact atat ! Altceva nu mai trebuie sa faci :icon_thumright:

Link către comentariu

• 2 weeks later...

Revin cu ceva noutati:

Bara fata modificata in fibra de sticla, cu priectoare si plasa in prizele de aer. Ce parere aveti?

post-61162-1270314054_thumb.jpg

Link către comentariu

Arata interesant bara,dar sa ai grija la denivelari mai mari sa nu o agati.Proiectoarele sunt de T4?

Link către comentariu

Proiectoarele sunt de Logan. asa am gasit la preturi mai acceptabile (45 ron bucata).

Inca nu am agatat cu ea, pentru ca am coborat doar 7 cm fata de bara originala si mai am inca garda la sol de 20 cm.

Eu mi-am facut asta la masina pentru ca sunt pasionat de tuning, si am putut face bara la un pret rezonabil (400 ron bara, pregatita de vopsire, fara proiectoare) fata de cele care le-am gasit pe net (1200 ron bucata, fara proiectoare). Eu zic ca merita :D

ps: mai trebuie retusari, apoi o sa arate mai bine :P

Modificat de Emy D
Link către comentariu

• 2 months later...

nu vreau sa deschid alt topic, asa ca am cautat ceva asemanator..

unde gasesc si eu o husa de capota pentru T5 ??

am gasit ceva aici: http://www.husecapota-paravanturi.ro/?husa...a-volkswagen,43

dar n-as avea incredere de calitate.. si de pret

cand iti faci un site cu poze luate de pe google ce seriozitate inspiri ? :)

Link către comentariu

Toate sunt la fel,ma refer la calitate,sunt turcesti.Eu o tin cam 2 ani pe masina(la 60-70 ron eu zic ca merita),ca dupa aia apar intepaturi pe ea de la petricele ;)

Link către comentariu

Decat sa dai 400 ron pe una si sa te tina 4 ani, mai bine dai 2 x 60 ron si sa te tina tot atata....

Acuma, cat de mult protejeaza o asemenea husa pe capota?

Link către comentariu

Cam cat de mult crezi ?! Cand o ai vopsita frumos si dupa un drum de vreo 1000 km vii cu ea numai cu ciupituri (cel putin la Sharan) nu-ti vine sa te dai :vaidecapulmeu: .Asa cu husa raman ciupituri doar pe husa si mult mai putine . :)

Link către comentariu

saracul meu t5 are atat de multe ciupituri pe capota, la aproape 300.000km si 4 ani de exploatare in romania...

abea acu m-am gandit si eu.. nu prea am dat importanta la asta

Link către comentariu

eu mi-am luat din targ pentru t4 meu. Am avut norocul dupa vreo ora de chin sa o fixez sa vina perfect mulat pe capota. Am decis sa imi montez si eu una dupa ce iarna trecuta cand mergeam cu vreo 100km/h am trecut prin dreptul unei masinarii care venea din sens opus si imprastia pietris antiderapant.. :) :mad: :) In targ m-a costat 40 roni scrie pe ea CARAVELLA , cam enervant, si are o calitate chiar ok dupa o iarna si o primavara.

Link către comentariu

saracul meu t5 are atat de multe ciupituri pe capota, la aproape 300.000km si 4 ani de exploatare in romania...

abea acu m-am gandit si eu.. nu prea am dat importanta la asta

atunci ar fi bine sa vopsesti capota si apoi sa pui husa :)

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!