Jump to content

Exterior T4

Emy D
 Share

Postare recomandată

Salutare tuturor.

Am deschis acest topic pentru a dezbate putin problema look-ului exterior al T4, si am sa incep eu cu o chestie:

Vreau sa imi iau jante aliaj, model Enzo H, pe 15", 5x112, 6j, si vreau sa pun cauciucurile actuale care sunt asa: 205/65/R15 C. Din cate imi dau eu seama s-ar potrivi, dar de curand am citit pe net (nu mai stiu exact unde), ca si prinderea cauciucului pe janta difera. Exista posibilitatea sa nu pot folosi cauciucurile actuale?

Si ce ziceti de "look-ul" jantei pe care am aleso?

post-61162-1266741430_thumb.jpg

Modificat de Emy D
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

• Replies 93
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Emy D

32

• noobsound

13

• cabina

8

• nelu_tm

8

Top Posters In This Topic

Posted Images

uite aici ca sa te lamuresti,eu cred ca o sa mearga sa pui cauciucurile care vrei pe jantele alea noi LINK

Link către comentariu

Am vazut ca pe masina, pe stalpul de la usa din fata -sofer, e o eticheta si acolo scria 6j. deci, ar trebui sa mearga :D

Link către comentariu

Par destul de finutze acele jante. Arata super dar tine cont ca t4 e o masina destul de grea care incarcata si pe drumurile noastre o sa chinuiasca jantele alea intr-un mod exagerat. Eu am jante stock de aliaj pe 16" cauciuc 225 60r16 si am vrut sa trec pe jante de 17" model audi a8 . Toate astea pana acum in iarna cand am trecut pe cauciucurile de iarna si am vazut ca am jantele de pe fata strambe :icon_thumright: :(

Link către comentariu

Tocmai de asta vroiam sa pastrez cauciucurile actuale care sunt de 205/65/R15C. Cauciucurile sunt C-uri si au si flancurile mari, pentru ca un cazul in care incarc masina sa reziste mai bine janta. Acuma, nu stiu ce sa zic. incerc sa caut alte jante cu spite mai groase ...

Link către comentariu

Nu spitele groase dau rezistenta jantei. gandestete ca pe partea interioara nu ai nici o spita, si acolod e obicei se indoaie

Link către comentariu

Atunci? Sa imi iau cele special facute pentru SUV-uri (4x4) ?

Link către comentariu

pune unele care au echipat o masina din fabrica,sunt cele mai bune

Link către comentariu

Nu cred ca am vazut jante aliaj pe T4 echipat de fabrica... :|

Link către comentariu

Exista jante aliaj de fabrica la Multivanuri.Cauta pe mobile sa vezi ce si cum

Link către comentariu

masina lui noobsound este echipata,eu caut un model de pe un passat de ex.

Link către comentariu

Ti le recomand ca si rezistentza sunt extem de rezistente. Eu am facut prostia sa folosesc cauciucuri cu talie de 55 225 55 r16 si am luat un decupaj adanc din asfalt la vreo 100km/h. In rest pot sa spun ca sunt excelente. ( vezi poza cu dubitza albastra e a mea)

Intrebare pentru voi: unde gasesc un astfel de eleron precum in poza atasate de mine ( t4 gry)

post-36206-1266862957_thumb.jpg

post-36206-1266863303_thumb.jpg

Link către comentariu

Am gasit ceva ...dar nu exact ca acela: http://fk-tuning.ro/online/index.php?page=...t&Itemid=28

Si de jante, ce sa zic: is faine, dar tre sa le gasesc :icon_thumright:

Stie cineva unde gasesc bullbar "replica" ( fabricat din teava de fier, nichelata) si daca merita?

Link către comentariu

Ti le recomand ca si rezistentza sunt extem de rezistente. Eu am facut prostia sa folosesc cauciucuri cu talie de 55 225 55 r16 si am luat un decupaj adanc din asfalt la vreo 100km/h. In rest pot sa spun ca sunt excelente. ( vezi poza cu dubitza albastra e a mea)

Intrebare pentru voi: unde gasesc un astfel de eleron precum in poza atasate de mine ( t4 gry)

cat te-a costat folia pe van? e omologata si cu transfer redus de caldura? ms

Link către comentariu

Da bine un bullbar,la vanuri in general,sectiunea bazar pe 4tuning.ro sau daca stii pe cineva care face turcii.Pe aici nu am vazut anunturi cu accesorii pt vanuri

Link către comentariu

Folia este 3M una fff calitativa si foarte bine pusa, e pusa in Germania asa am cumparat-o Vara e racoare in masina dar e destul de inchisa. Cand se intuneca nu mai vezi prea multe prin ea din spate.

Ignoratzi mizeria din poza, e facuta poza cand eram prin muntzi in excursie hehehe

post-36206-1266874122_thumb.jpg

Link către comentariu

imi place cum arata cu folie dar aici trece de 550 lei o folie de calitate. eu mi-am luat un casetofon cu display si are si camera video in infrarosu atasata ptr mersul inapoi. Intrebarea si nelamurirea mea este unde sa o amplasez in partea din spate, in bara? in stop? pe interior la haion? as vrea sa o montez zilele astea si daca cineva mai are sau a vazut unde se monteaza sa ma lamureasca va rog

Link către comentariu

am vazut la X5(originala) si la un Sprinter montata intr-o parte la numar,deasupra manerului de la haion

Link către comentariu

eu mi-am luat un casetofon cu display si are si camera video in infrarosu atasata ptr mersul inapoi. Intrebarea si nelamurirea mea este unde sa o amplasez in partea din spate, in bara? in stop? pe interior la haion? as vrea sa o montez zilele astea si daca cineva mai are sau a vazut unde se monteaza sa ma lamureasca va rog

Trebuie sa vezi prima data ce unghi de acoperire are acea camera. ar fi bine sa o montezi sa fie functionala si sa o plimbi putin pe hayon sa vezi unde se potriveste cel mai bine. Trebuie gandit aici si din punct de vedere al cablului: ce fel de fir are.. daca nu este un fir conceput pentru indoiri repetate atunci se exclude varianta montarii pe hayon si plasarea cablului in tubulatura de cauciuc a hayonului.

O idee foarte Buna zic eu daca acea camera are un unghi foarte mare de caprate ar fi langa unul dintre lampele pentru iluminat numarul. Banuiesc ca te intereseaza sa vezi si bara ta spate nu doar o privire de ansamblu. Locul precizat de mine ar fi buns i datorita faptului ca ai loc de acces cu cablu gata facut.

Link către comentariu

Oare folia solara, cum se taxeaza? dupa suprafata? Ca la mine la doka am putin de pus folie, ca am doar gemurile din fata de la sofer si cele mici din spate care sunt cam egale cu cele din spate de la T4 bus cu 2 usi in loc de portiera portbagaj... :-/

Link către comentariu

camera are un unghi de 170 grade si se poate inclina in pozitia dorita si este rezistenta la apa dar nu as pune-o pe bara datorita murdariei care se depune si a riscului de distrugere in caz de impact.

Link către comentariu

Amplaseaz-o unde am zis eu :))

Link către comentariu

poate fi o solutie dar trebuie sa perforez tabla. Ma gandesc si sa o aplic pe sau sub plasticul care mascheaza clapeta de deschidere haion

Link către comentariu

Exact sub acel plastic m-am referit. Poate te poti folosii ca si suport de un surub de la una dintre lampele de iluminat.Faci un mic adaptor,o tablitza) sau ceva. Si cablu pentru camera il tragi prin gaura destinata cablului pentru lampele de iluminat numar.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!