Jump to content

My Car

Vladys

Postare recomandată

Link 1:

Cod produs: 7850

in.pro., ornament Grila, set format din 8 piese metal crom, cu autoadeziv, pentru fixare pe grila originala superioara VW Passat 3C dupa 06

Link 2:

Cod produs: 78501

in.pro., ornament Grila, set format din 3 piese metal crom, cu autoadeziv, pentru fixare pe grila originala inferioara VW Passat 3C dupa 06

VW Passat 3C

Link către comentariu
  • Replies 90
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Vladys

53

• B_U_T

10

• dark_master

7

• Circoloco

3

Top Posters In This Topic

Posted Images

Da,sunt OEM originale....nici mie nu mi s-au parut scumpe.Si sunt si aproape de mine la roman.Ma duc sa le vad si daca arata bine cu tot cu cauciucuri (4 la numar) poate lasa la 600 Euro

Te felicit pentru masina,o sa-ti placa pe zi ce trece din ce in ce mai mult dar te anunt ca jantele de la Roman au ajuns la mine :P .Si eu am avut Milwaukee si sunt frumoase dovada ca le-am schimbat la 4 ani dupa ce am luat masina.

post-28968-1269200064_thumb.jpg

Link către comentariu

Le-ai luat de pe okazii.ro? Sa le folosesti cu placere,ma bucur pentru tine. Deocamdata,la masina vreau sa pun ornamentele nichel,bara fata Highline si apoi ma pun pe jante,ca sa vad cum ii sta masinii bine.

Link către comentariu

Ieri masina a facut o baita.Dupa iarna cea geroasa :frigbaitata: ,am gasit o surpriza la masina :offtopic: .Las pozele sa vorbeasca.........

U5ESS.jpg

sY9X9.jpg

f2Ksr.jpg

U6cNS.jpg

f4VEi.jpg-->''mica'' surpriza

r6tJr.jpg

Astea sunt pozele,dati-va cu parerea.

Link către comentariu

Frumoasa .... sa o stapanesti sanatoe

Un sfat : incearca sa schimbi semnalizarile ale galbene din bara fata cu unele albe ca arata mult mai bine ..... trebuie sa schimbi decat geamul.

Link către comentariu

Pai...da..dar pun si ornamentele alea cu nichel...alea de jos (bandourile),ca in sfarsit am gasit la dezmembrari.

Si...multumesc

Link către comentariu
  • 3 weeks later...

Salut,nu am mai intrat de mult pe forum,dar vreau sa anunt ca masina v-a primi cadou de la iepuras o SURPRIZA.Revin duminica cu multe detalii

Link către comentariu
  • 1 month later...

Nu am mai scris de foarte mult timp aici.....:D.Vreau sa spun ca un prieten bun care avea si are un Confortline,identic cu al meu,a lovit-o pe a lui in fata...si o dezmembreaza.Eu am luat de la el pachetul crom de pe masina :) . Ieri am montat partea superioara ,iar azi partea inferioara.Revin cu poze pe la 21-22.

Link către comentariu

Cand ai montat pachetul crom de la geamuri, a fost nevoie si de chedere? Sau ai luat doar ornamentele? Poti sa detaliezi putin cum le-ai montat? Mersi.

Link către comentariu

@dark_master:Da este cu tot cu chedere.Au dat jos de pe portiera panoul acela cu comenzile a schimbat chederele si l-a pus inapoi (panoul).Nu este complicata chestia.....2 ore si baietii care au lucrat nu mi-au luat mult (150 lei toata chestia).Dar vreau sa spun ca cu polish de la 3M ,mi le-au curatat si acuma arata super bine.Chiar si pe aluminiul de la tine l-au dat cu polish de ala si l-au frecat cu un smirghel special si acuma straluceste si este foarte fin la atingere.

Link către comentariu

Imagini cu noua achizitie :( .

cimg2359z.jpg

cimg2362j.jpg ---> dark_master,uite cum arata acum ornamentele de la tine

cimg2364z.jpg

cimg2365n.jpg

Niste poze cu interiorul:

cimg2366a.jpg

cimg2367.jpg

cimg2368.jpg

Aici,pentru cine nu stie,aceste panouri se dau jos:

cimg2363q.jpg

Acuma dati-va cu parerea despre cum arata!

P.S.:Trebuie sa soseasca si ornamentele de pe bara spate.

Link către comentariu

Pentru ca eu sunt tot la ''primul pas'' pe acest forum,postez aici ce caut pentru masina mea si anume:

- Semnalizari albe

- Volan sport multifunctional/nemultifunctional

- Insertii crom bara din fata (Highline) sau toata bara

- Ornamente de bord din aluminiu pentru partea centrala

Daca aveti asa ceva,sau ati vazut prin orasul vostru,dai un PM,sau un e-mail.Adresa mea de Yahoo este scrisa la detaliile mele.

Link către comentariu

Arata foarte bine masina :tuktuk: tinde tot mai mult spre Comfortline :D eu in locul tau as mai pune pe lista si un volan in 3 spite imbracat in piele :D mie personal imi place foarte mult modelul ala , dar e decizia ta :P

Modificat de emi_arad
Link către comentariu

Pai de ala si caut :D......merci pentru aprecieri.De preferat ar fi ca volanul sa fie multifunctional,dar merge si fara.Oricum,merci inca o data pentru aprecieri,ma bucur ca iti place!

Link către comentariu
  • 1 month later...

Din cauza unor probleme financiare,tin sa anunt cu parere de rau ca masina este de vanzare....Voi posta un anunt si in topicul de anunturi.Daca este cineva interesat,cu un simplu click la detalii aflati adresa mea de messenger.

Link către comentariu
  • 3 weeks later...

Salut! Nu am mai scris de mult pe aici....as vrea sa va intreb ceva:cum pot folosi si eu alarma aia ''Plus'' , pe care o are masina in dotare? Ce trebuie sa fac ca atunci cand inchid/deschid masina sa sune? Numai cu vag-com-ul sau as putea sa o fac si eu acasa?

P.S. :M-am mai gandit si cred ca nu voi mai vinde masina,doar daca fac update la un Volkswagen Touareg, sau un Audi A6.

Link către comentariu
  • 4 weeks later...

Vreau sa va intreb si eu ceva.....sa imi spuneti daca ati patit sau ce ar trebui sa fac. Cand am fost la munte si puneam frana a inceput sa caraie ceva in spate dar de la masina (asta acum vreo 4-5 saptamani) si azi am fost la mine la garaj si am desfacut roata spate stanga (ca mai exact de acolo se auzea zgomotul) si nu puteam sa scot roata. Mentionez ca am scos toate cele 5 antifurturi,toate cele cinci prezoane dar cand sa scot roata nu iesea. De invartit se invartea dar nu vroia sa iasa.Pana la urma m-am uitat,asa,printre janta la ce se intampla acolo si este vorba de discul de frana care trebuie schimbat. Oare cand il voi schimba si vor incerca oamenii de la service sa scoata roata,vor reusi? Nu vor cauza probleme jentii? Nu se va rupe janta?

Daca stiti ce se poate intampla sau presupuneti ce s-ar putea intampla,va rog foarte mult sa scrieti.

Modificat de Vladys
Link către comentariu

Ori discul este ovalizat, ori placute nu ai, asta daca se auzea doar la franare. Janta se da jos daca lovesti cu un ciocan de plastic cand in stanga cand in dreapta pentru ca se formeaza calcar intre janta si butuc. Practic se sudeaza :icon_thumright:

Link către comentariu

Acel carait se aude doar cand franez,atat. De schimbat cred ca le schimb doar pe cele de pe spate. Am sa incerc varianta cu ciocanul. Multumesc pentru raspuns.

Link către comentariu

Legat de problema de ieri.......partea cu janta o sa o rezolv eu,dar cautand prin garaj,am descoperit un set de placute de frana firma Pagid ce provin de pe fosta mea masina (un Volkswagen Passat 3BG din 2001).Spuneti-mi va rog daca se potrivesc placutele de frana de pe masina cealalta pe asta,deoarece placutele sunt noi-noute si sunt pentru spate.

Link către comentariu
  • 3 weeks later...

Nu prea am mai scris de mult pe aici.In fine,astazi am spalat masinuta si acum o saptamana am schimbat placutele de frana si totul este ok.In viitorul apropiat trebuie sa ii schimb uleiul si placutele de pe fata (cam intr-un an).Am sa revin mai tarziu cu niste poze noi.Semnalizarile nu prea as mai vrea sa le schimb (sa pun albe in locul celor portocalii) pentru ca m-am razgandit,adica....cand am cumparat masina,avea folii negre pe semnalizari (pusa pe dinauntru) dar ele au fost schimbate din cauza ca dupa 2 saptamani de cand posedam masina,mi-a intrat o femeie in ea,masina fiind parcata si a fost lovita toata in fata.Deci....ca planuri as vrea sa ii pun o folie pe luneta,folie la semnalizari (sau daca ma razgandesc albe,dar nu prea cred) si sa ii pun navigatia aftermarket pe care o am.

P.S. : Spuneti-mi va rog cum pun pozele prin imageshack,dar cand le pun pe forum sa se vada imaginea,ca nu mai tin minte.

P.S. : Daca vreti sa va faceti o idee cum arata masina cand era lovita si sa vedeti navigatia montata pe masina (cand am luat-o) spuneti-mi si o sa pun poze.

Link către comentariu
  • 2 weeks later...

baga poze, cum sa nu, sunt curios :)

in alta ordine de idei, absolut super masina. incet incet o transformi in "highline" :icon_cool:

Link către comentariu

Multumesc,multumesc sper sa pun maine niste poze cu ea.Spune-mi te rog,care link trebuie pus de la imageshack ca sa se vada imaginea mare?Sau eventual un tutorial.

P.S. : Rog un moderator sa schimbe titlul topicului in ''Volkswagen Passat Trendline'' si sa stearga ''Topic Description''

Modificat de Vladys
Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!