Jump to content

My Car

Vladys

Postare recomandată

Daca as avea masina ta,m-as gandi la niste jante cum am atasat mai jos.Bine...acum astea se potrivesc gusturilor mele,nu stiu daca tie iti plac dar sper sa iti faci o idee.

img0007standardemailvie.th.jpg briankstanpassat4.th.jpg p7190197largebj6.th.jpg rbkcfg20kgrhqehc0es80by.th.jpg

Modificat de But_Fns
Link către comentariu
  • Replies 90
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Vladys

53

• B_U_T

10

• dark_master

7

• Circoloco

3

Top Posters In This Topic

Posted Images

Hmm......arata bine...mie imi place foarte mult primul model (este unul in iasi care arata la fel) sau mai sunt unele (atasez o poza).

Spune-mi stii unde gasesc ceva original la un pret bun (cu tot cu cauciucuri)?

Ar arata bine astea 703265297.jpg , astea

1600435872.jpg sau astea

521b.jpg .

Iar daca as gasi ceva dintre astea,as fi cel mai fericit.

Link către comentariu

Toate sunt frumoase,bani sa ai :scratch: Nu stiu unde ai putea gasi..incearca pe E-bay..

Link către comentariu

Arata foarte bine passatul tau. Sa il stapanesti sanatos! Cat despre jante eu as opta pentru cele din imaginea atasata. Sunt de la modelul CC. Sau cele din postu lui but_nfs poza 3 :scratch: cat mai multi km fara incidente :D

post-22229-1268334001_thumb.jpg

post-22229-1268334001_thumb.jpg

Modificat de emi_arad
Link către comentariu

@But_Fns,sa stii ca am gasit pe site-ul okazii.ro la roman niste jante Macau (al doilea model pus de mine) la 700 euro negociabil cu tot cu cauciucuri,este un pret bun,ce zici?

@emi_arad:am gasit modelul pus de tine (pentru Passat CC) tot pe site-ul okazii.ro la 1450 euro cu tot cu cauciucuri......

Link către comentariu

Da,sunt OEM originale....nici mie nu mi s-au parut scumpe.Si sunt si aproape de mine la roman.Ma duc sa le vad si daca arata bine cu tot cu cauciucuri (4 la numar) poate lasa la 600 Euro

Link către comentariu

Sa le duci sa le verifici intai sa fie drepte sau sa le pui pe masina,sa mearga rotund,sa nu trepideze sau sa fie anvelopele zgomotoase..bafta la cumparaturi,sunt sigur ca va arata demential!

P.S Cam asa vin pe masina :D

post-20287-1268335555_thumb.jpg

post-20287-1268335562_thumb.jpg

post-20287-1268335555_thumb.jpg

post-20287-1268335562_thumb.jpg

Modificat de But_Fns
Link către comentariu

Da......dar daca le iau,la Iasi ninge,dupa ce trece le pun.

Aaa.....si mai am totusi o intrebare,se poate pune volan cu comenzi (a mea nu are standard il are pe ala cu 4 spite) ?

Link către comentariu

Se poate pune,bineinteles dar nu stiu sigur daca iti trebuie alt calculator,intreaba in aria B6 :)

Link către comentariu

S-o stapanesti sanatos! Intr-adevar, ar fi mai bine sa-ti infoliezi si luneta. nu Te-ar tenta niste leduri pt pozitie sa scapi de galbejelile alea?(leduri au o tenta bleo si pe culoarea amsinii tale ar arata demential in combinatie cu xenonul).. iti mai poti imbraca volanul si nuca schimbatorului in piele, schimba f mult aspectul in bine. si cauta pe la dezmembrari sau ceva pachetul nichel pt toata masina. Jantele esti sigur ca vrei sa le schimbi? ma tenta si pe mine dar unele oem sunt ale naibii de scumpe, sh le gasesti greu. iar pe langa jante iti mai tb si anvelope cu care sa le-ncalti care nciia lea nu's ieftine. parerea mea e ca cele de 16 sunt ok. nu merita o investitie de ~1000e pt roti.. parerea mea. (cel putin nu pt a urca 1" pe scara jantelor oem). mai degraba ceva aftermarket, mai usor. ca te-ar ajuta sincer niste jante mai usurele la motorul ala. incearca niste ats dtc superlight.

Link către comentariu

frumos passat ai domnu... cu toate ca ,virgula, culoarea nu e pe gustul meu...tie sa iti place :) ne vedem la intalniri.

apropo , ornementele bord sunt aluminiu sau argintiu ... ? se vad aluminiu...dar ca sa fiu sigur...:D

mie imi plac si ale mele negre...insa nu se compara cu aluminiu...

Link către comentariu

@Andrei_Tdi,multumesc.M-ar interesa......dar unde se gasesc,iar ornamentele din nichel inca le mai caut,dar mai caut si semnalizari albe.Cat despre jante..hmm am sa ma mai gandesc.

@kalu,nici pe mine nu ma tenteaza culoarea....sincer vroiam ca a ta sau maroul ala spre negru,dar am luat-o asa pentru ca in Romania nu se pastreaza.Ornamentele da sunt din aluminiu (partea de sus) aia de jos e din carbon argintiu......si voi veni si eu la intalniri :blah_: . Poti sa imi spui si mie unde pot face un chiptuning in Iasi la un pret rezonabil?(daca stii).Sii......unde ti-ai facut pozitiile de jos gen USA,ca sta bine si vreau si eu....

P.S.:Cine mai citeste acest topic....si stie cum sa ma ajute,va rog sa imi scrieti

Link către comentariu

Cine mai trece pe aici.....stiti de unde iau si eu niste semnalizari albe pentru masina?

Astept raspunsuri.Hmm.....daca reusesc sa fac semnalizarile mele gen USA ies din considerare farurile albe.Dar intrebarea ramane.Stiti?

Link către comentariu

Da, de la dealer... la "doar" 200 lei bucata.

Sau poti incerca pe ebay si daca ai noroc le iei pana in 50-60 euro amandoua. Eu am castigat o licitatie cu 33 euro, cu tot cu transport, deci daca ai putina rabdare ai sanse sa le iei la pret bun.

Modificat de dark_master
Link către comentariu

@dark_master:1.Am gasit ceva negru pe okazii.ro ce s-ar potrivi cu bandourile mele negre la 70 euro.

2.Nu prea stiu cum functioneaza ebay adica nu am cont si daca castig o licitatie nu prea stiu ce sa fac.....in fine,daca gasesc am sa vad eu ce fac.

Link către comentariu

@Morcoveata: Nu e greu cu ebay-ul, trebuie doar sa capeti feedback de cumpator bun, ca si asa uni dintre vanzatori cand aud de Romania, stramba din taste :lol:

1. Uite o licitatie pt propunerea me de completarea a decorului de aluminiu la interior -> [url="http://cgi.ebay.de/Org-Passat-3C-B6-Dekor-Verkleidung-Interieur-Alu-R36_W0QQitemZ180480676459QQcmdZViewItemQQptZAutoteile_Zubeh

Modificat de Riddler
Link către comentariu

Semnalizari gasesti 'negre' la logtuning. Sunt la promotie: 199 lei. Eu mi-am luat, sunt excelente!

Link către comentariu

@Riddler,daca asa,mai vorbim si despre comenzile de pe ebay...cat despre decor e 100 euro de persoana? Stiu ca este ieftin,dar poti sa mai negociezi? Hmm...si despre volan,am gasit pe okazii.ro cu 200 ron,fara airbag......este un pret bun??

@rifflections,poti sa atasezi la topicul meu niste poze cu masina ta si cu semnalizarile.Stii de ce ma gandeam la ceva negru?Pentru ca noi,cei cu B6 ''chel'' (fara nichel pe el),cum ii spune un prieten,in fata avem chestiile alea de la semnalizari negre si ma gandeam ca stau bine.....

Cine citeste acest topic,va rog sa ma ajutati!!!!!

Link către comentariu

da but_fns,dar poti sa imi dai un link??

@rifflections,acuma m-am uitat pe okazii.ro si am vazut ca alea pe care le vreau sunt 70 euro,este convenabil pretul?

Link către comentariu

Revin cu vesti proaste despre Passat-ul meu......

Daca cunoasteti,cand pun frana de mana (aia cu buton) imi cade capacelul...si tre sa il schimb,si sa va mai spun o faza (pentru cine cunoaste/este din iasi),un pret despre acest produs :

-Sandra Trading (dealer Volkswagen Iasi) = 150 ron

-Autocenter ,cine cunoaste = 50 ron

Dar la aceste preturi se adauga si modulul ala pe care apesi (din spatele capacelului),si problema ar fi...daca stiti cum se monteaza,necestita neaparat service,sau se poate monta acasa (ca ornamentele de bord) ???

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!