Jump to content

Angel eyes pe G4 ?

HID
 Share

Postare recomandată

Intrebare de 10 puncte ptr posesorii de Golf 4 .

Se pot deschide / desface geamurile farului ? Daca da , cat de usor ? Doar acele cleme ?

Daca da , atunci cum credeti ca va sta un inel ccfl , pe marginea oglinzilor . Exact ca Bmw urile care au din fabrica , dar mult mai luminoase .Inelele luminoase se vad chiar si pe timp de zi .

Astept pareri si opinii . Poate rezulta ceva frumos si de bun gust ?

Uitati cam ce am eu , dar pot procura dimensiunile exacte ale celor 4 inele ptr o masina .

Cum credeti ca ar arata mai bine? . Inelele sa fie cerc complet , semicerc ? Grosimea inelelor ar putea fi mica , chiar de 2-3 mm .

Mersi

Modificat de HID
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

nu stiu ...mai bine ma abtin..pina le vad pe masina! :beerchug:

<{POST_SNAPBACK}>

Masina cui ?:scratch:

Poate doneaza cineva un far spart , dar cu oglinzile intacte :( Returnabil , bineinteles .

Link către comentariu

Nu stiu exact cum se procedeaza.. cert e ca montate arata super-frumos.

<{POST_SNAPBACK}>

Pai aici e spilul . Daca se deschide farul .

Treaba trebuie bine facuta , altfel iese un chix

Link către comentariu

Uite un exemplu:

img00739fa.th.jpg

<{POST_SNAPBACK}>

Acele faruri sunt non-originale , si au avut din fabricare acele inele .Plus ca lumineaza slab fata de ale mele .

Link către comentariu

Pai nu e mai simplu sa recurgi si tu la aceeasi metoda? :beerchug:

<{POST_SNAPBACK}>

Eu pot recurge . Insa personal ptr mine nu am ce face cu faruri angel eyes . Nu am G4 .

Daca vrea cineva sa ii ofer faruri G4 cu angel eyes , se poate . Numai ca angel eyesul nu se vede ziua .

Link către comentariu

daca nu se vede ziua n-are nici un farmec...eu am vrut mai demult sa fac treaba asta insa mi-a fost frica sa nu-mi belesc farurile originale...sa-mi cumpar nu vreau pt ca cele cu lupa bat de 2 lei mai bine bat proiectoarele (nu si daca ai xenon evident)

Link către comentariu

Eu pot recurge . Insa personal ptr mine nu am ce face cu faruri angel eyes . Nu am G4 .

Daca vrea cineva sa ii ofer faruri G4 cu angel eyes , se poate . Numai ca angel eyesul nu se vede ziua .

<{POST_SNAPBACK}>

Si la ce pret poti aduce farurile de Golf IV cu Angel Eyes? Cine le produce?

Link către comentariu

Eu mi-am luat faruri cu Angel Eyes Xenon design si m-a costat 750 lei la Augsburg. Farurile vechi nu prea le poti desface pentru ca au un silicon tare si risti sa spargi sticla.!

Link către comentariu

Farurile originale se pot desface, dar cu multa atentie, pentru ca nu sunt gandite pentru acest lucru.

Cautati "Joey Mod" (pe vwvortex.com de exemplu). Sunt multe tutoriale Do-It-Yourself despre aceasta (Joey Mod, pentru cine nu stie, este vopsirea interiorului farurilor in negru), in care este explicat modul de desfacere a farurilor.

Link către comentariu

http://www.johns306.com/guides/diy_angel_eyes.php

Aici arata cum se face Angel Eye pt orice masina. Am vrut si eu sa fac, dar n-am gasit betigase transparente.

Tu de unde ai cerculetele? Le-ai facut sau le-ai cumparat?

<{POST_SNAPBACK}>

Nu sunt facute acasa inelele mele . Sunt kit complet si sunt diferite . Ce ne-ai aratat mai sus , nu se vad pe timp de zi . Inelele mele se vad chiar si pe timp de zi , si poti merge cu ele ca si pozitii .

Ce am eu acum sunt inelele cu dimensiuni exterioare de 133 mm , ce se potrivesc la Bmw uri

Link către comentariu

interesant proiectul ;cel mai bine arata ca cerculete si poate se gaseste si spranceana pentru senzatia de incruntare;

si preturile cred ca merita sa fie mentionate :lol:

Modificat de crash
Link către comentariu

• 1 year later...

baieti,un pret??????c a mai aparut? c d $ o sa mai bag in masinutza mea :D ,dar macar merita! :) si la mai mare!

Link către comentariu

Eu am Hella Celis si nu se vad ziua ... si zic io ca astea care se adauga in farul original au sanse si mai mici sa se vada ziua.

Eu, sincer, nu cred ca sunt angel eyes care se vad ziua ... parerea mea

Link către comentariu

Intr-adevar, Celis-urile nu se vad prea bine ziua; nu este insa cazul inelelor cum au Ice si Chris, care se vad excelent si ziua. Pot sa confirme chiar ei.

Link către comentariu

de confirmat pot confirma mai multi care le-au vazut. se vad super... admirate amandoua seturile de angel decurand ;)

as fi fost interesat daca nu aveam Valeo :offtopic:

Link către comentariu

Ice...zi`mi scurt cat te`a costat totul...adica: cum si ce ai facut ca sa le ai pe masina?pret final? ;)

Link către comentariu

el a fost cobai, pretul a fost preferential, vorbeste cu HID

Link către comentariu

100E te costa la HID din ce stiu eu. (conditia este sa ai faruri Hella, cele Valeo nu se pot desface).

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!