Jump to content

VW Passat Variant Comfo

Calin78

Postare recomandată

• 2 months later...
  • Replies 63
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Calin78

30

• B_U_T

6

• www_ionut_ro

3

• ionatan

3

Top Posters In This Topic

Posted Images

N-am mai scris de ceva vreme pe aici. I-am schimbat cilindrul receptor la ambreiaj, un burduf la planetara, am schimbat conductele de la etrieri si i-am pus jante pe 16 tzoli cu cauciucuri runflat. Astea va trebui sa le schimb in curand pt. ca nu imi plac de nici un fel. Foarte zgomotoase si rigide.

post-22869-0-22103900-1300893056_thumb.j

post-22869-0-35310700-1300893080_thumb.j

post-22869-0-37904700-1300893095_thumb.j

post-22869-0-46617100-1300893112_thumb.j

Modificat de Calin78
Link către comentariu

Ii sta bine cu noile jante,ar merge o folie pe geamuri ca prea se vede in ea.Astept poze cu farurile modificate.numai bine

Link către comentariu

Folie nu-i pun. Ce are daca se vede, nu ma acund de nimeni. Macar vede un interior frumos.

Farurile nu stiu daca le mai pun, ma bate un gand sa o pun la vanzare.

On: azi am schimbat gumele RFT cu unele clasice. Diferenta e enorma, mult mai silentioase astea normale si absorb socurile mai usor.

Link către comentariu
  • 1 month later...
Publicat (modificat)

Hai sa mai scot topicul de la naftalina. Am schimbat la masina pompa tandem (stutz defect) si galeria de admisie. Am gasit la schrot si o chestie din aia ce se monteaza in interiorul rotii de rezerva completa si absolut nou-noutza. Cricul nu a fost folosit niciodata.

Iar recent am dezlipit farurile, polishat si am montat proiectoarele bixenon. Alta viata acum la capitolul lumini.

Modificat de Calin78
Link către comentariu

Oi fi tu nebun dupa Bmw, dar pui atata suflet in masinuta asta! Bravos! Reusita masinuta din cap pan' coada!

Link către comentariu
  • 1 month later...

Ieri masina a primit ulei si filtre noi. Am zis ca ma las de Castrol dar pana la urma tot la el am ramas. In schimb unele filtre (Mann) sint facute in Bosnia, nu prea imi place cum suna dar par a fi bine facute.

Zilele trecute am gasit la dezmembrari un sertar de cd-changer, l-am umplut si schimb numai sertarul. Farurile lumineaza excelent, masina merge bine, noi muncim cu drag si mama cozonaci ne face.

edit: am facut rost si de un Thule din ala ce se monteaza pe tavan, numai bun de concediu.

Modificat de Calin78
Link către comentariu
  • 1 month later...

Ieri masinuta a primit turbina cu doar 30k reali in spate. Am scos si ceramica din catalizator, trage bine de tot cu noile modificari.

In schimb imi pare rau ca am scos catalizatorul, era ca nou. In plus fata de asta turbina asta noua suiera cam prea tare pana la 2000 rot/min, dupa aceasta turatie amuteste complet.

Sa fie acest suierat din cauza ca am scos ceramica din catalizator? mentionez ca nu am pus teava ci am taiat vechiul catalizator si l-am resudat.

Turbina veche a avut geometria blocata complet, 2 vane le-am deblocat cu patentul. Sa nu mai aud pe careva ca blocarea geometriei are loc din cauza mersului subturat. Eu am forjat-o la maxim si de aia tot sa blocat cu funingine.

post-22869-0-49276500-1311177498_thumb.j

post-22869-0-92290000-1311177513_thumb.j

post-22869-0-53388500-1311177529_thumb.j

post-22869-0-18606500-1311177538_thumb.j

Link către comentariu
  • 3 months later...

De la ultima postare nu prea am mai facut nimic la masina, nici nu prea am avut timp ce-i drept. I-am pus catalizator nou (am scapat de suieratul turbinei iar motorul merge mai bine) si i-am montat goarne de camion. I-am facut si rost de cauciucuri de iarna noi insa nu le-am montat.

Am avut doar o singura problema la ea, sa rupt un fir de la mufa senzorului G81, motiv pt. care si consumul instant a urcat de la 0.4-0.5 la 0.7-08. Reparat si consumul a revenit la normal. A, am schimbat si un capat de bara.

In rest doar motorina si talpa, absolut nici o problema.

Link către comentariu

sa faci neaparat un clip cu goarnele si cu echipamentul ce le alimenteaza.

ce compresor ai folosit? treaba e home-made sau ai cumparat kit de pe undeva (gen horn blasters)

Link către comentariu

Sunt curios si eu ce goarne ai pus. Am si eu un set de 3 pipe si o pompa electrica pt ele dar nu le-am pus.

Link către comentariu
  • 8 months later...

Chiar am uitat complet de topic lol.

Saptamana asta am lucrat destul la masinutza, i-am pus distributie noua, suporti cutie noi, un capat de bara si un burduf planetara. Turbina ce am pus-o acum un an sa blocat din cauza ruginei. Curatat pus tot la loc, alles ist oke.

Vad ca se comporta bine cu uleiul Rheinol, credca am sa raman cu asta daca nu il porcaie ai nostri.

Pe viitor ii schimb suportii motor (asteapta frumos pe raft) si voi trece pe becuri halogen. Vreau sa vand MFD-ul si trec pe un Pioneer high-end + JBL Gto + Ground Zero Iridium.

edit: am uitat sa specific ca i-am pus si un alternator nou de 140A iar daca pun muzica voi monta un Magneti Marelli de 200A.

Modificat de Calin78
Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!