Jump to content

VW Passat Variant Comfo

Calin78

Postare recomandată

L-am luat acum cateva zile, masinuta merge bine, are in jur de 200 de km si a avut un singur proprietar in RO din 2005. Ieri i-am facut ITP-ul si RCA in vederea inmatricularii, masina nu a mai mers din septembrie. I-am schimbat filtrele si uleiul mai ramane sa ma ocup de distributie (care cica a fost schimbata de curand dar o schimb si eu sa fiu sigur). Is destul de multumit de ea, consumul chiar ma uimit, demult nu am avut asa masina cu consum mic.

Masina e un Passat Variant din 2002, motor AVF 96kw, 6 trepte, culoare maro (asa scrie in talon, ea de fapt este un bej/auriu). Nu prea are cine stie ce dotari dar ma descurc. Mi-ar fi placut un xenon si eventual niste scaune incalzite. Masina are vopseaua originala, nu a fost lovita niciodata, are niste ciupituri de pietre pe capota si ceva zgarieturi minore care sper sa iasa la polish.

edit: de ce nu pot atasa si poze? si daca un mod ar amabil sa-mi corecteze titlul, am gresit o litera :icon_thumright:

post-22869-1266425597_thumb.jpg

Modificat de Calin78
Link către comentariu
  • Replies 63
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Calin78

30

• B_U_T

6

• www_ionut_ro

3

• ionatan

3

Top Posters In This Topic

Posted Images

Sa o stapinesti sanatos.Foarte frumosa culoarea,asteptam mai multe poze exteror si interior.Cit ai dat pe ea?In legatura cu xenonul ,poti sa ai pui tu,eu asa am facut la a mea si este bestial,vezi ca se ocupa multi baieti aici pe forum,iar preturile nu sunt chiar asa mari.Multi km fara incidente majore :blah:

Link către comentariu

Esti modest cand spui ca nu ai cine stie ce dotari pe ea...adica navi,piele,volan din piele,tempomat,maxidot chiar sunt dotari zic eu serioase pe care si le-ar dori oricine pe Passat-ul lui..sa o stapanesti sanatos si arata-ne mai multe poze folosind imageshack..e mai simplu si se incarca mai repede.

Drum bun!

Link către comentariu

foarte frumoasa tapiteria crem... s-o stapanesti sanatos!

Modificat de www_ionut_ro
Link către comentariu
Sa o stapanesti sanatos! Asteptam si poze.

Multam!

Cit ai dat pe ea?In legatura cu xenonul ,poti sa ai pui tu,eu asa am facut la a mea si este bestial,vezi ca se ocupa multi baieti aici pe forum,iar preturile nu sunt chiar asa mari.Multi km fara incidente majore :Driver:

Salut, xenon aftermarket nu pun, vad bine si astea originale. Deocamdata am pus doar 2 becuri OsramNightbreaker pe scurta.

Esti modest cand spui ca nu ai cine stie ce dotari pe ea...adica navi,piele,volan din piele,tempomat,maxidot chiar sunt dotari zic eu serioase pe care si le-ar dori oricine pe Passat-ul lui..sa o stapanesti sanatos si arata-ne mai multe poze folosind imageshack..e mai simplu si se incarca mai repede.

Drum bun!

Nu pot cu Imageshack, de cand am schimbat sistemul de operare la calculator nu imi mai merge, nu stiu de ce.

post-22869-1266437173_thumb.jpg

Link către comentariu
Cea mai frumoasa culoare :)

you see Austin?! I love goooooold! pentru cine stie filmul :D)

scuze de :Driver: dar nu m-am putut abtine

Link către comentariu
you see Austin?! I love goooooold! pentru cine stie filmul :)))

scuze de :rolleyes: dar nu m-am putut abtine

Despre ce film e vorba? chiar imi plac filmele mult dar replica asta nu-mi aduce aminte de nici un film.

Inca un pix si mai intreb odata daca se poate face ceva cu titlul.

post-22869-1266528631_thumb.jpg

Modificat de Calin78
Link către comentariu
Despre ce film e vorba? chiar imi plac filmele mult dar replica asta nu-mi aduce aminte de nici un film.

Inca un pix si mai intreb odata daca se poate face ceva cu titlul.

:icon_thumright: Austin Powers (http://www.youtube.com/watch?v=NEtNHC9tEt8) :D

on topic: uita te cine este moderator pe "Masina mea" si da-i un PM, poate se rezolva.

Link către comentariu

Azi a primit cadou un set de jante originale si un Komfortblinker, sper sa se opreasca ploaia si maine sa le montez. Tot azi am desfacut timoneria stergatoarelor de parbriz si Ecu, am curatat mizeria de acolo si am desfundat dopul de sub baterie. Masina a stat mult timp sub ceva pomi si sa umplut de frunze uscate si un fel de pastai ca de fasole.

Acum e ca din fabrica, apa se scurge frumos afara.

daca un mod ar amabil sa-mi corecteze titlul, am gresit o litera

post-22869-1266689878_thumb.jpg

post-22869-1266689878_thumb.jpg

Modificat de Calin78
Link către comentariu
(...)

Nu pot cu Imageshack, de cand am schimbat sistemul de operare la calculator nu imi mai merge, nu stiu de ce.

Incearca sa le hostezi pe site-ul http://www.imagehost.ro pozele :rolleyes:

Admir modestia ta in privinta dotarilor :icon_cool:

S-o stapanesti sanatos si cat mai multi km fara probleme :icon_thumright:

Modificat de Riddler
Link către comentariu

Deci te-ai mutat de pe forum BMW si ai trecut la VW. Apreciez poza de la avatar :blah: . Masina sper sa-ti aduca satisfactii, eu am avut 2 passat-uri unul l-am vandut la 220.000km dupa 100.000km de romania si masina a necesitat interventii minime, iar cel pe care il am acuma alaturi de BMW l-am prezentat si pe forum are 50.000km si nu am umblat decat la consumanile.

http://vwforum.ro/index.php?showto...=passat+variant - a mea are navigatia aia mare ca a ta, ce stii, se poate face vreo smecherie sa vezi filme sau sa redai mp3, am deja magazie dar ar fi mult mai uitl daca as avea optiunile astea.

Komfortblinker - ce face? are rol de senzor de prezenta pentru alarma?

Drumuri asfaltate si motorina buna.

Modificat de ionatan
Link către comentariu

Komfortblinker - i se mai zice si semnalizare cu impuls. E prezenta la majoritatea Audi-urilor mai noute.. Dai un semnal manetei de semnalizare si masina semnalizeaza de 3-4 ori. Foarte util la schimbarea benzilor pe autostrada si nu numai..

Ai un video, sa intelegi mai bine :

.
Link către comentariu

Ok, am inteles are pe Mercedes-ul Vaneo tatal meu. Interesanta functia. In ce consta modificarea? Se poate monta plug&play un releu ceva suplimentar?

Link către comentariu
Admir modestia ta in privinta dotarilor :banghead:

Sincer imi lipsesc niste optiuni, nu stau sa le enumar si nici nu-s modest. Ca principala optiune ar fi tractiunea, restul nu mai conteaza. Nu stau sa comentez si nici sa tin teoria chibritului, s-au scris pagini intregi RWD vs FWD. Imi pare sincer rau dupa ea.

Deci te-ai mutat de pe forum BMW si ai trecut la VW.

Nu m-am mutat, Bmw va ramane pt. mine masina cea mai iubita, chit ca-i catalagata in fel si chip. Doar pt. faptul ca mi-am prezentat si eu masina pe acest forum asta nu inseamna ca nu mai tin la Bmw. Va ramane in inima mea pt. totdeauna, chiar daca am sa mai conduc si masini facute de alti producatori.

BMW e numai unul, si il voi iubi cat voi trai.

Modificat de Calin78
Link către comentariu
Sincer imi lipsesc niste optiuni, nu stau sa le enumar si nici nu-s modest. Ca principala optiune ar fi tractiunea, restul nu mai conteaza. Nu stau sa comentez si nici sa tin teoria chibritului, s-au scris pagini intregi RWD vs FWD. Imi pare sincer rau dupa ea.

Nu m-am mutat, Bmw va ramane pt. mine masina cea mai iubita, chit ca-i catalagata in fel si chip. Doar pt. faptul ca mi-am prezentat si eu masina pe acest forum asta nu inseamna ca nu mai tin la Bmw. Va ramane in inima mea pt. totdeauna, chiar daca am sa mai conduc si masini facute de alti producatori.

BMW e numai unul, si il voi iubi cat voi trai.

:blink: Placerea e intre-un BMW utilitatea intr-un VW daca stai sa te gandesti amandoua au avantaje si dezavantaje. Cred ca nici Passatul nu te va dezamagi chiar daca nu ai acelasi senzatie la volan, dar e o masina de care poti sa fii multumit.

Pentru Passat poti folosi jante pe 17 linistit, suspensia permite lucrul asta ba chiar sunt obligatorii daca vrei sa ai o urma de sportivitate in comportamentul masinii.

Eu folosesc jantele pe 17 originale pe timp de vara si masina sta bine pe sosea cu jantele de 16 devine foarte elastica.

Link către comentariu

Exact, nu exista masina perfecta. Toate au problemele lor specifice. Pana acum ma declar foarte multumit de ea, jantele ce le-am montat sint pe ''15 in 7 spite. Arata cam mici dar amortizeaza socurile mai ok, am pus cauciucuri de 65. Curios ca si in talon tot pe 15 scrie ca merge, nu am vreo mentiune ca as putea pune pe 16 sau 17. Ce-mi place mult e consumul, am si uitat sa mai merg pe la peco, inainte frecventam des acel loc :icon_thumright: se cunoaste bine lucrul asta mai ales pe vremurile astea.

post-22869-1266766973_thumb.jpg

Modificat de Calin78
Link către comentariu

am vazut ca ai alt model de plafoniera spate, se pot aprinde la ea doar ledurile de pe margini sau care e treaba?

Link către comentariu

Salut, in plafonierele spate sint senzorii de perimetru de la alarma. In rest se aprind normal, de la butonul lor sau la deschiderea usilor.

post-22869-1266785470_thumb.jpg

post-22869-1266785470_thumb.jpg

Link către comentariu

Imi pare rau sa zic asta dar masina va fi in curand de vanzare. Nu am ce sa-i reprosez absolut nimic de cand o am, consum bun, comfort, etc.

Dar din pacate si chiar nu vroiam asa ceva, va trebui sa ne despartim, chit ca o sa am scandal cu nevasta-mea (ii place enorm masina) am sa o bag la vanzare.

Pur si simplu nu ma inteleg cu ea nicicum, nu stiu, ceva ii lipseste, ceva nu-i la locul lui. Is convins ca ulterior o sa-mi para rau dupa ea. Insa recunosc, nu ma simt bine la volanul ei de niciun fel.

PS: azi am facut vreo 200 km cu o pisica 328 din 96, masina unui prieten ramas fara permis. Deci cand m-am urcat la volanul ei pur si simplu am simtit ca renasc, nu va pot descrie cat de bine m-am simtit la volanul ei.

Credca is eu mai ciudat de felul meu, sau microbul vizavi de marca iubita s-a infiltrat prea adanc.

Link către comentariu

Si eu am condus bemveu pisicuta...nu stiu ce ai gasit tu la el,dar nu se poate compara cu passatu nici intrun fel

Mno..esti tu fan bmw poate

Link către comentariu
Si eu am condus bemveu pisicuta...nu stiu ce ai gasit tu la el,dar nu se poate compara cu passatu nici intrun fel

Ai foarte mare dreptate aici. Depinde insa de ce are sub capota acea pisica si de cum este intretinuta. Intradevar e o masina invechita dar acela e tot farmecul. Fara asistente la franare, tractiune, derapaj, etc. Sa fie totul clasic, fara sisteme care ma tin lipit de asfalt.

Masina vreau sa o conduc eu, nu ea pe mine.

Link către comentariu

Chiar azi am condus o pisicuta din '95,un 316i,putin ce-i drept.Desi are 15 ani,300.000km si a fost cumparata cu 550E din Belgia masinuta aia merge impecabil,dar nu se compara cu Passat-ul.Pt. mine,care am decat de 1 an si jumatate permis sistemele de siguranta sunt foarte importante.Imi pare f. rau ca o dai,e frumusica si f. dotata si mai e si culoarea mea preferata. :rolleyes:

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!