Jump to content

VW Passat Highline 2001

Tinu8800

Postare recomandată

da, am mers spre mures :D te am vazut cand m ai depasit :) te ai dus destul de tare apoi ... sau mergeam eu prea incet :icon_thumright:

Link către comentariu

Ma duceam ca ma grabeam acasa. O facut maicamea fasole cu ciolan si varza acra :cool:

Inca ceva, cand m-am uitat in oglinda retrovizoare am vazut ca stergatoarele iti stau ca in a 3-a poza pusa de tine. Ceva nu e bine acolo, ele ar trebui sa vina pana sub banda aia neagra de la parbriz.

Modificat de Eto
Link către comentariu

da, stiu, am vreo 3 seturi de stergatoare in portbagaj, dar niciunul nu sterge ca lumea :icon_thumright:, asa ca am pus pe partea stanga unu stergator de dreapta, chiar daca e mai scurt, si in partea dreapta unul de stanga :D ... apropo, cred ca s-a dus discul de ambreiaj, patineaza daca o calc brusc pana in fund :((( poate de aia m ai depasit :D ... am vazut ca tu ceri 8000 de euro pe a ta ... ai avut ceva clienti concreti in jur de suma asta ? ca eu as da-o si la 6400, deja salivez dupa un Passat sau A4 de 2000 TFSI varianta de 200 de cai ... :blah_: bafta ...

Link către comentariu

Tinu ...se referea la faptul ca stergatoarele cand sunt oprite trebuie sa faca cursa completa pana jos, adica pana in zona neagra a parbrizului. Uite in poza editata de mine pe unde ar trebui sa vina. E posibil sa fie din motorasul electric sau poti verifica pe vag-com daca ai vreo eroare de acolo. :icon_thumright:

post-16307-1266962891_thumb.jpg

post-16307-1266962891_thumb.jpg

Modificat de Circoloco
Link către comentariu

pe VAG nu imi da nici o eroare legat de asta ... singura eroare care imi da pe VAG e legat de releul care regleaza automat farurile in functie de inclinarea masinii ... cel putin 1 data pe luna o testez pe VAG, si nu mi a dat niciodata nimica de asta ...

Link către comentariu

Se poate remedia mecanic, se desurubeaza piulita care tine stergatoarele si se muta mai jos pana la pozitia dorita.

Nu am nici un client concret inca, dar la ce vremuri ne asteapta nici nu cred ca o sa am.

Modificat de Eto
Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!