Jump to content

Ulei Castrol Magnatec 5w-40 cu norma A3/B4 !

dorur
 Share

Postare recomandată

Salut.

Contrar multor pareri si, desi si eu folosesc 10w-40 ca majoritatea din voi ( ca doar e criza si simt la buzunar) m-am hotarat sa trec totusi pe un ulei mai bun, 5w-40.

Mi-a atras atentia Castrol Magnatec 5w-40 A3/B4. Uleiul asta o sa-l gasiti pe pagina producatorului din Germania si e recomandat pentru golf 3.

De fapt 10w-40 nu apare ca recomandat pe pagina in limba germana a producatorului !!! Pe majoritatea altor site-uri o sa gasiti ca 10w-40 e cel potrivit. Or fi nemtii prosti ? Ma indoiesc !

CITAT:

Kategorie : Pkw

Marke : Volkswagen

Modell : Golf III (1991 - 1999)

Typ : Golf III 1.6 (55 kW) (1992 - 1994)

Motor ABU

F

post-15350-1266352255_thumb.jpg

post-15350-1266352255_thumb.jpg

Modificat de dorur
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Este foarte bun pentru masina ta. In Bucuresti l-am vazut in hipermarket-urile Cora si Carrefour. S-ar putea sa-l aibe si la Metro. Pretul unui bidon de 4 litri este cam 180-190 ron.

Link către comentariu

Cauta sa iei bidon de 5 litri. Aduc diversi importatori bidoane din germania, la 5 litri. Eu am pus pe masina ultima oara si se vede clar diferenta intre ce se gaseste in metro, cora la 4 litri si cel de 5. Da-mi un pm si iti spun numele magazinului, in pitesti, trimite si in tara cu curierul.

Link către comentariu

Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!