Jump to content

VW Passat 1.8T(2003) vs Renault Laguna 1.9dCi(2004)

rempha
 Share

Postare recomandată

De ce zici ca consuma in draci? Si passatul meu vara in Cluj ia peste 11%. Asta e un consum pt un oras aglomerat.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

in traficul ala consuma a mea 11%...era vara 12 dupa amiaza,2-3 masini la stop,sa fim seriosi.

Noaptea scot consum si de 8.5% in oras,mers normal,regulamentar

Link către comentariu

Eto, ma retrag ...

Cert este ca majoritatea prefera VW, probabil se bazeaza pe fapte concrete decizia asta.

Link către comentariu

ca alternativa VAG tot 2003 as alege Avensis cu ochii inchisi...mortorul de 1.8 aspirat 128 CP....excelent!

Link către comentariu

Singurul avantaj in favoarea Renault-ului este consumul, eu altul nu vad.

Link către comentariu

5 stele la EURONCAP

dotari mai multe (probabil)

an de fabricatie mai recent

Link către comentariu

Cred ca daca se intra pe site-ul Renault....balanta inclina spre Renault....cu argumentele de cuviinta bineinteles !!!!

Eu cand am ales masina (nu am fost niciodata fan VW ..pana am gasit-o pe EA !...sincer cautam alt brand... )...am ales cu inima....asta mi-a placut....daca e buna sau rea.....e a mea !!!!

Link către comentariu

Parerea mea este sa cumpere Laguna. Este mai noua, cu un an, consumul e mult mai bun (cam cu 2 litri la 100 km, la 20.000km/an ar veni o economie de 400 litri adica 1.600 ron), are 5 stele la testele crash (conteaza mult!), este intarita bine pe dedesubt (scut din otel), are o multime de dotari pe care pe VW nu prea le gasesti (vezi spatii de depozitare). Ca minusuri - piesele si consumabilele sunt mai scumpe, cu 5-10% si prejudecata ca francezii nu fac masini bune... Dar nu trebuie sa crezi in prejudecati...

Link către comentariu

scuze de off-topic : cat ar costa un 1.8T 150 cp din germania , de prin 2002 pe acolo . As alege 1.8T fara ezitare.

Link către comentariu

parerea mea e ca si laguna si passat la capitolul fiabilitate stau lafel, cand mi-am cumparat masina aveam si eu de ales intre laguna diesel si passat benzina sau skoda, am ales passatul pt confort, si pt ca imi place mai mult cum se conduce, cum stai in ea, e unpic mai bine finisata, dpmdvd as alege passatul 1.8 fara ezitare, motorul ala e demential, alte chestii care nu-mi plac la laguna sunt haionul si porcaria aia de cartela care nu incape in buzunar, in schimb e mai scurta unpic mai usor de parcat, are mai multe spatii de depozitare care pentru mine sincer nu reprezinta un plus, si are niste scaune foarte misto......asadar daca as alege pentru mine as cumpara fara ezitare passatul pentru motorizare, stabilitate, pentru un plus de clasa......dar daca stau si ma gandesc ca masina e pentru o femeie poate ar fi mai indicat laguna pentru motorizare, pentru ca daca nu ai de gand sa folosesti aia 150 de cai nu are rost sa iti iei un motor care consuma mult

Link către comentariu

Eu ti-as recomanda Passat-ul , in primul rand pentru motor ( 1.8 T e demential , pe langa 1.9 DCI ... ) . Referitor la fiabilitate ... cine a condus atat Renault cat si VW ... stie cum sta treaba ( bila alba pentru Passat ) .

Alte argumente in favoarea Passat-ului : habitaclul spatios , materialele de calitate buna , sportivitate ... cateva lucruri esentiale cred eu . Asta e parerea mea ... alegerea asta as face-o eu ... este adevarat poate sunt unpic subiectiv din cauza motorului .

Toate cele bune ! :D safe all !

Modificat de Hooligan
Link către comentariu

• 3 months later...

Eu as recomanda passatul pt ca este demential de bun si motoru puternic de 150 cp,piesele ieftine si antretinere ieftina

Stiu pt ca detin un model de 1,8t

Link către comentariu

DCI-ul de pe loganul lu' taicamiu consum incredibil de putin (undeva la 4-4.5 % in exterior, mers normal pt un logan, adica 110-120 km/h). Posibil ca si DCI-ul de pe Laguna sa fie cat de cat economic, oricum e clar ca va consuma mai putin decat un Passat 1.8 T. In rest Renault-ul nu cred ca are nici un avantaj. Totusi, fiind vorba despre o fata aici, nu cred ca va fi foarte incantata de aspectul sportivitatii pe care il confera un 1.8 T, dar sigur va fii incantata de calitatea superioara a materialelor de pe un passat,, spatiul mai mare etc.

Modificat de dbk
Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!