Jump to content

My little blue shark

Adrian D.

Postare recomandată

Precum am spus si in postul anterior:

- insertia cromata de pe volan (tip CL, HL) face parte din pachetul sport interior;

- momentan, cat sunt in rodaj, am pus benzina 99-100.

Link către comentariu
  • Replies 63
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Adrian D.

18

• manatee

8

• laur_vd

7

• mandelu

3

mikhi: pe CL nu e insertie in volan, pt ca nu e volan in piele standard. doar daca iti iei tu. in pliantele de prezentare asa apare, insa e din cauza ca sunt echiparile de la nemti. la noi e masina mai ieftina dar si cu anumite lipsuri fata de ce e la ei. deci sa nu comanzi CL cu ideea ca ai volan din piele, ca nu e. e 122 fara tva optiunea. pe HL e piele si e si cu butoane.

Link către comentariu
  • 4 weeks later...

adrian, mai da-ne ceva noutati? cum merge masina? cum se comporta la drum lung?

eu ma gandesc la o octavia 1.2 tsi cu cutie automata dar nu stiu cum suporta motorul greutatea masinii (mai ales ca eu pleca la drum intotdeauna cu portbagajul plin - acum am o laguna breack si nu-mi ajunge portbagajul).

as vrea sa stiu cum se comporta pe drum cu serpentine. cutia dsg are doua moduri D si S si ma gandesc ca totusi S o sa ma ajute mult pe astfel de drumuri.

cam care e consumul in oras? am inteles ca distributia e pe lant ceea ce e foarte bine. la ce interval se fac reviziile? mai nou a aparut si roomster cu aceasta combinatie 1.2tsi+dsg. iar roomster are si un plafon panoramic de toata frumusetea.

Link către comentariu

Gata am luat-o si eu pe a mea!

Am 850km si ma grabesc sa termin rodajl.

Eu am folosit doar benzina95, este recomandata pe perioada rodajului 98-99?

Link către comentariu
adrian, mai da-ne ceva noutati? cum merge masina? cum se comporta la drum lung?

eu ma gandesc la o octavia 1.2 tsi cu cutie automata dar nu stiu cum suporta motorul greutatea masinii (mai ales ca eu pleca la drum intotdeauna cu portbagajul plin - acum am o laguna breack si nu-mi ajunge portbagajul).

as vrea sa stiu cum se comporta pe drum cu serpentine. cutia dsg are doua moduri D si S si ma gandesc ca totusi S o sa ma ajute mult pe astfel de drumuri.

cam care e consumul in oras? am inteles ca distributia e pe lant ceea ce e foarte bine. la ce interval se fac reviziile? mai nou a aparut si roomster cu aceasta combinatie 1.2tsi+dsg. iar roomster are si un plafon panoramic de toata frumusetea.

Merge (toarce) foarte bine. Nu am avut ocazia sa merg inca la drum lung. Am plimbat-o doar prin oras si de aceea abia am vreo 900 km.

Consumul mediu prin oras e undeva la 9,5.

Reviziile sunt la fel ca la orice Golf: 15k, 30k...

Desi nu o am de mult timp, eu sincer iti recomand motorul, daca vrei cheltuieli mici si nu vrei o masina sport.

Gata am luat-o si eu pe a mea!

Am 850km si ma grabesc sa termin rodajl.

Eu am folosit doar benzina95, este recomandata pe perioada rodajului 98-99?

Bravo. Vad ca mergi mai mult ca mine. Si eu am tot vreo 900km.

Eu am pus benzina 99-100 momentan. Apoi o sa pun alternativ 95 si 99-100.

Apropo, cati km ii faci rodajul?

Link către comentariu

Aceasta optione "shift-assist" exista si pe Polo! Priviti filmuletul de la minutul 02:02

Desi este prezentat in catalog la BlueMotion, apare si la prezentarea CB+, care zice ca e pt Highline.

Pe CB simplu nu stiu ce sa zic, dar putine sanse, deoarece e doar jumatate din CB+, restul fiind martori.

Link către comentariu

Scuze pentru intarzierea cu care iti raspund @Adrian D. : Eu am 2000KM si cred ca ii este de ajuns .Em alimentat doar benzina 95.

Chiar ... pe tine te-au chemat pentru Recall ?Eu ma duc maine

Link către comentariu
  • 1 month later...

Sa o stapanesti sanatos!Culoarea vine super pe masina,iar scaunele sunt :vaidecapulmeu:

Sa o conduci cu placere.

Link către comentariu
  • 2 months later...

Casa de piatra! :icon_thumright:

motorasul asta e genial, am vazut prezentarea de pe youtube din primul post. e ideal pentru la noi in tara, taxe mici, putere, consum mic. felicitari pentru achizitie, si km infiniti fara probleme.

Link către comentariu
  • 7 months later...

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!