Jump to content

My little blue shark

Adrian D.

Postare recomandată

hehehe am un frate geaman aici pe forum :(

super,la interior si exterior e aporpe identic cu al meu.doar scaunele si motorul difera ;)

ciudat...la mine pe 1.4 80CP au pus bateria in suport de palstic,la tine in carton. de ce oare?

multi km fara probleme si sa reusesti tot ce-ti propui cu ea ;)

Link către comentariu
  • Replies 63
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Adrian D.

18

• manatee

8

• laur_vd

7

• mandelu

3

Multumesc pentru urari.

@bbogdanmircea

Este destul spatiu la picioare in spate, mai ales ca in poza scaunele din fata erau date destul de mult in spate (sunt cam inalt).

Culoarea se numeste, precum zice si titlul topicului: "Shark blue".

@GL-17-SEP

Chiar la pozele tale m-am uitat inainte sa imi iau masina, pentru o prima impresie :biggrin:

Scaunele sport Me2 merita din plin, desi sunt rare la vedere ca optionala. Dar te simiti cu totul altfel la volan cu ele si cu volanul si schimbatorul in piele.

Cat despre suportul de pe baterie, la fel ca si lipsa capacului la motor, probabil din ratiuni economice; dar sincer nu ma deranjeaza.

Link către comentariu

Felicitari!

Iti urez ca masina sa-ti raspunda asteptarilor si sa le si depaseasca cu timpul!

Ai spus in postul de deschidere al topicului asa:

...

Incoveniente

Buson rezervor fara inchidere, electrica sau cu cheie. Stiu ca nu se poate scoate benzina din rezervor, dar nu-mi place ideea ca orice poate sa deschida busonul la masina mea.

...

Spui despre capacul rezervorului ca se poate deschide de catre oricine? Masina nu are in interior un buton care comanda electric deschiderea capacului rezervorului de pe caroserie?

Modificat de dr.flawless
Link către comentariu

Exact. Se poate deschide de afara doar prin apasare si apoi defiletarea busonului. Chiar am vorbit cu dealer-ul si a zis ca au renuntat la inchiderea electrica din cauza unor inconveniente electrice care apareau (?).

Link către comentariu

Eu cred ca au renuntat din ratiune de costuri la inchiderea electrica a capacului de la rezervor.

Link către comentariu

Dar capacul de la rezervor se inchide odata cu masina. daca ai inchis usa nu se mai poate deschide de afara capacul. asa este la mine la polo.

Link către comentariu

Felicitari Adi pt masina. Ce zici, hai intr-o miercuri la intalnirea VWForum de la stadion, ca tot ziceam si eu ca am sa vin dar nu am ajuns. (ACSI)

Link către comentariu

Am verificat azi treaba asta, pentru ca nici eu nu am buton de deschidere a capacului acela...Cand masina este inchisa din telecomanda, capacul nu poate fi deschis. Partea si mai interesanta vine atunci cand cineva incearca sa il deschida...El nu reuseste, dar cand deschizi tu masina din telecomanda, sare automat si capacul. Deci iti poti da seama daca a umblat cineva la el.

Link către comentariu

Draga Adi, sper ca nu sunt prea familiar cu aceasta exprimare ,ca de fiecare data<<< TAT BANATU-I FRUNCEA !!!>>> Sa stii ca imi esti dator un LAPTOP ! Cand ti-am vazut RECHINUL mi-am umplut tastatura de BALE ! Sa iti traiasca NEMTOAICA BOIERULE !!! (nu Frantuzoaica dupa cum spun floraresele la noi in Bucuresti) La varsta mea ,ma multumesc si cu PATRARUL meu ! Eu am vrut masina de familie nu ASPIRATOR de ... . Viata lunga si bafta peste tot !!! de la CAPRISS.

Link către comentariu

@dache si @tudy_cnu

Interesant, sincer nu a stiam si ma bucur sa aud asta.

@capriss

Mersi. Dar sincer nu cred ca acest Golf "entry-level" poate fi considerat "aspirator de ...". Atunci GTI, Cupra sau BMW, Audi ce or mai fi?

@serviceTM

Nu stiam de intalnirea VWForum de la stadion de miercuri. Poate o sa-mi fac si eu timp sa vin. Acum am cam multe pe cap.

@laur_vd

Face bine. Mai ales ca s-a mai incalzit vremea si se incalzeste si motorul mai repede. Ieri m-am plimbat mai mult prin oras (Timisoara) si am avut deja un consum de aprox 9+.

Link către comentariu

Asculta un sfat de la un batran ! Fiecare aspirator cu ...praful sau ! Nu iti trebuie neaparat MYBACH sau BUGATTY VEYRON,poti sa ai si un prapadit de MOSKWICH ,totul este sa ai >>compresia>> buna !!! Viata lunga si bafta peste tot ,de la CAPRISS.

Link către comentariu
Asculta un sfat de la un batran ! Fiecare aspirator cu ...praful sau ! Nu iti trebuie neaparat MYBACH sau BUGATTY VEYRON,poti sa ai si un prapadit de MOSKWICH ,totul este sa ai >>compresia>> buna !!! Viata lunga si bafta peste tot ,de la CAPRISS.

Perfect de acord. Eu doar am zis ca masinuta mea nu poate fi etichetata astfel, nici pe departe. Si apropo, anul acesta ma insor, deci gata.

Link către comentariu

trebuia mai mare ... un pic mai mare ... desi ca si caroserie si binenteles motoras' sunt perfecte :(

si spun asta pt ca desigur, in curand, o sa vina bebe si portpagajul o sa-ti ramana mic dintr-o data ... trust me ... mor dupa mai mult spatiu acum ...

oricum in caz ca nu intentionezi sa treci la level 2 :icon_thumright: e perfect ceea ce ai ales

Modificat de alex27
Link către comentariu

Felicitari pentru achizitie. Sa o stapanesti sanatos si sa ai grija de ea.

Foarte interesanta decizia VW de a inlocui batranul 1.6 mpi cu acest motor. Din specificatii si din ce am mai citit, nu vad decat avantaje pentru acest motor: taxe mici, performante mai bune ca 1.6 mpi, consum mic, pret de achizitie mic.

Imi place ca ai pus pachetul sport la interior si ca ai ales dotarile corecte.

Abia astept sa vad ce soft-uri vor aparea pentru acest motor si la ce putere se va ajunge.

Bafta!

Link către comentariu
bleunightdanger

Eu in configurator am gasit oglinzi si manere vopsite la 39euro (pt Trendline). Care-i faza?

Link către comentariu

@alex27

Un Golf era ce imi doream si pentru moment e ideal pentru mine. Pe viitor mai vedem...

@bleunightdanger

Interesant. Acum a aparut optiunea; inainte nu exista. Pacat, sigur il luam.

Link către comentariu

intreb pt un prieten care vrea un golf 1.2tsi ,dar nu a putut sa faca un test-drive la dealer pt ca nu au modelul

cat de vioi e motorasul pt greutatea masinii?

Link către comentariu

Pentru mine personal este destul. Nu am inclinatii sportive, dar nici nu sunt tipul lenes la volan.

Este mai sprinten decat un 1.6 MPI, dar in schimb mult mai silentios si mai economic.

La condus este ca si un 1.4 TSI, dar mai cuminte. La turatii mici mai usor, dar de pe la 2500 se simte cuplul TSI.

Comparat cu 1.6 MPI merita din plin. Iar daca vrei mai multa sportivitate, mai pui ceva si iei 1.4 TSI 122CP.

Link către comentariu

salut adrian,

sa o stapanesti sanatos. adevarul e ca scaunele arata bestial.

ma bate si pe mine gandul la o octavia cu 1.2tsi cu dsg.

vreau sa stiu cum se comporta incarcata cu bagaje si 3-4 oameni in ea la drum lung. in oras nu-mi fac probleme ca face fata la orice provocare.

apropo uite ce am gasit pe un forum extern:

http://briskoda.net/forums/topic/152102-en...ms-yeti-12-tsi/

Modificat de Aditu
post dublat
Link către comentariu

Frumoasa masina, iti doresc viata lunga si multa sanatate motorului.

O mica intrebare as avea, am vazut ca este versiunea Trendline cu Pachetul Sport Interior (care face toti banii cu noua tapiterie Me2) sincer "salivez" la pozele cu interiorul, dar am remarcat ca ai pe volan in partea de jos, ornamentul cromat specific versiunii Comfortline.

De la dealer mi s-a spus ca nu se poate comanda optional pentru Trendline. La tine este cumparat dupa vanzare ? sau m-a mintit pe mine agentul.

Link către comentariu

Mersi pentru urari.

@bogdan lungu

Despre "cum se comporta incarcata cu bagaje si 3-4 oameni in ea la drum lung" nu pot sa-ti zic inca. Din pacate nu am apucat inca sa fac clalatorii. Si in plus in rodaj nu se recomanda sa incarci masina la maxim.

Cat despre problemele de soft de pe Skoda Yeti nu stiam; sper sa nu existe si pe Golf.

@Florinutzu

Eu am comandat pachetul "Pachetul Sport Interior" pe Trendline. A fost o noutate si pentru dealer; chiar ziceau ca s-au strans si ei sa vada pe viu scaunele ca nu au mai avut. Scaunele vin cu volan, schimbator si grana de mana in piele. Iar volanul, precum ai si observat, este cel de pe CL; mult mai fain decat cel de pe TL.

Pachetul acesta este special pentru TL. Eu nu prea ii vad rostul pentru CL sau HL, la care ai deja scaune sport, iar la HL ai deja volan piele.

@tup83

Ca pentru toate TSI-urile: benzina 95. Totusi momentan, cat sunt in rodaj, am pus 99-100.

Link către comentariu
@alex27

Un Golf era ce imi doream si pentru moment e ideal pentru mine. Pe viitor mai vedem...

@bleunightdanger

Interesant. Acum a aparut optiunea; inainte nu exista. Pacat, sigur il luam.

Salut Adrian,

Felicitari pentru masina. Presupun ca esti tare entuziasmat :rolleyes:

M-am uitat peste pozele tale si am observat ca in volan ai insertii cromate. Aceastea au venit la adaigarea pachetului sport

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!