Jump to content

Eroare Kilometraj

cipi2ooo
 Share

Postare recomandată

Acum cateva zile , in drum spre mare am constatat ca masinuta mea imi arata mai putini km decat am parcurs defapt. La dus am zis ca m-i s-a parut dar la intors am verificat in mod special. La 105 Km de autostrada mie ami arata ca am parcurs doar 95Km. Asta inseamna cam 10 %.Daca o fi valabil si pentru vitezometru care a urcat pana la 185 Kmh plus 10 % inseamna 203 km h.....Nu se poate ,imposibil. :)

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Poate e marcajul de pe autostrada gresit. Stiu ca a fost o chestie pe E85 in apropierea Iasiului, kilometrul celor de la drumuri avea 900m. Pusesera gresit bornele kilometrice.

Link către comentariu

Pai da da totusi autostrada e autostrada.E dreapta si cred ca sunt mici sanse sa se fi inselat ei cu 10 km.

Link către comentariu

Ai schimbat cumva rotile?? Stiam ca de la roti mai pot aparea abateri la kilometraj.

Link către comentariu

Zorro Classic

Ai schimbat cauciucurile?

Nu prea are nici o legatura km/h cu km parcursi, din cate stiu eu.

Diferenta dintre km/h de pe bord si km/h reali are alte ratiuni.

Link către comentariu

Pai cauciucurile sunt schimbate dar sunt tot pe 14 adica nu cred ca sunt in diametru mai mari decat cele standard.

Link către comentariu

Daca ai jante de 14 inch cu 180 60 r14 cauciucuri, o sa iti indice vitezometru cu 3-5 km/h mai mult. Am sa caut acum situl unde iti pui dimensiunea la roti si iti spune cu cat iti arata mai mult sau nu. Toate ibizele din fabrica vin cu 185 60 r15. Varianta ieftina vine cu 14 inch.

Link către comentariu

ar mai fi o chestie: autostrada nu are de fapt 105 km ci cam 95. 105 km sunt de la km 0 din centrul orasului (practic vreo 10 km sunt in oras), asa ca cei 95 km inregistrati de tine sunt reali

parerea mea

Modificat de ishvian
Link către comentariu

Nu e de la masina sau roti, ci e de la autostrada. Kilometrajul nu incepe de la 0 ! Nu stiu exact asta spre mare de la cat, da ca exemplu spre Pitesti numerotarea incepe de la 11 (adik distanta fata de centrul Bucurestiului). Chiar daca la Pitesti ajung la 106 asta nu inseamna ca autostrada are toti atati km, ci 95. Probabil si asta spre mare e la fel.

Link către comentariu

Asa este, drumurile nationale sunt numertotate de la kilometru 0 (adica de la universitate) .. macar atata lucru sa-mi fi ramas in cap dupa ce-am facut facultatea de drumuri si poduri.

Cand mai ai un alt drum pe autostrada, ai sa vezi ca prima borna (sau indicator) incepe de pe la 11 km ... seteaza atunci pe 0 kilometrajul din bord.

Have fun!

Link către comentariu

Asa este, numerotarea kilometrilor nu incepe de la inceputul autoastrazii. Am constatat asta la a ultima rulare pe autostrada.

Link către comentariu

Asa este, drumurile nationale sunt numertotate de la kilometru 0 (adica de la universitate) .. macar atata lucru sa-mi fi ramas in cap dupa ce-am facut facultatea de drumuri si poduri.

Cand mai ai un alt drum pe autostrada, ai sa vezi ca prima borna (sau indicator) incepe de pe la 11 km ... seteaza atunci pe 0 kilometrajul din bord.

Have fun!

<{POST_SNAPBACK}>

Kilometrul O este in Piata Sfantul Gheorghe.

Mirceagolf

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!