Jump to content

Masina mea

Crisilo

Postare recomandată

Dotari: Climatronic, 8 incinte acustice, dupa cum stiti toti care au golf 6 are si cornering care e standard cred(proiectoarele) cotiera,geamuri electrice,full electric,radio cd MP3 RCD 310 etc.Urmeaza luna asta geamuri negre,folie deasupra pe viitor jante si xenon si poate niste praguri. Am mai pus niste poze.

Povestea masini: O fata trebuia so cumpere dar dupa sa hotarat ca numai vrea diesel si a luat la fel dar pe benzia si asta saraca a ramas singura :icon_thumright: si atunci am venit eu si am salvato.si mi-au facut o reducere pentru ca era deja dotata..reducere de 2700 de euro si deasta am luat.urmeaza sa-i mai pun eu niste dotari pe ea ma refere la : pilot,jante,xenon etc. In poze masina avea 2 ore de cand o luasem de la vw. acuma are jumatate de an: 7000 de km

fk2zq8.jpg

2e2ikwx.jpg

Modificat de Crisilo
Link către comentariu

Foarte frumoasa masina!! :icon_thumright:

Folie ii trebuie neaparat si jante la fel. Xenon pe farurile astea nu prea merge :icon_thumright:

LE: Ai putea vopsi in culoarea caroseriei capacele la oglinzi

Modificat de lucian_90tud
Link către comentariu

Frumusica dar ii lipseste ceva, butoanele nichelate :icon_thumright: .Vopseste oglinzile si manerele o sa arate mult mai bine.

Cati mai multi km fara incidente :icon_thumright:

Link către comentariu

Salut,

Sa o stapanesti sanatos si fara incidente. Culoarea e frumoasa.

Dotari: geamuri electrice, full electric,

Ce insemna full electric la tine? are oglinzi rabatabile electric, scaune reglabile electric, etc? :emthdown:

Sa nu-ti pui xenon in farurile alea cu oglinda, fa rost de niste lupe macar...

Bafta

Modificat de iepumare
Link către comentariu

Frumoasa masina, cati mai multi km fara evenimente neplacute. Intradevar niste jante are nevoie ca schimba foarte mult aspectul. Bafta la upgrade-uri.

Link către comentariu

luna asta folie iar jante voi vedea pe viitor ce-i voi pune.de ce nu merge xenon la aceste faruri ca nu am inteles?

si voi vopsi si oglinzile si manerele si i voi pune si pachetul crom pe interior

Modificat de Crisilo
Link către comentariu

Pentru ca nu sunt proiectate farurile tale pentru xenon si vei orbi pe ceilalti participanti la trafic..! :(

Link către comentariu

da are doar 110 cai pana ii fac eu vreo resoftare sa mai astepte.

in legatura cu xenon ati spus ca nu-mi pot pune deoarece orbesc pe ceilalti dar bi-xenon ar merge?

Link către comentariu

Salut,

deoarece nu ai far cu lupa nu este recomandat sa pui nici xenon nici bi-xenon, astfel nu faci decat sa ii orbesti pe cei de pe sens opus. Pentru a fi xenon adevarat trebuie far cu lupa, spalator de far si auto-leveling.

Deci daca nu ai pus xenon din fabrica, mai bine iti schimbi becurile cu niste halogene mai bune precum Bosch xenon silver(scrie xenon, dar nu au xenon). Daca cauti pe forum au niste colegi astfel de becuri.

Link către comentariu

nu e recomandat dar iti poti pune ... nu o sa iti zica nimeni nimic. Lasi si tu farurile sa iti bata in jos sa nu ii orbesti pe cei din fata si nu ai treaba ... faci treaba daca iti pui xenon. E diferenta enorma. mai ales la drum lung si cu faza lunga ... n-ai nici o treaba ... bafta in continuare

Link către comentariu

am si eu o dilema.la golful meu, 1.6tdi 105cp am constatat, spre deosebire de tine, ca nu am decat o teava de esapament.care e faza?sunt diferite variante de evacuare la acelasi motor diesel?poate ma lamureste si pe mine cineva.va multumesc.

post-29927-1266387376_thumb.jpg

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!