Jump to content

My Golf Cabrio

IDM

Postare recomandată

Golf Cabrio 1998 1.6 aks 101 cp.Am achiz nu de mult si sper sa va placa ...pana acum nu eram fan vw optam mai mult pe masinile japoneze dar acest golf imi place nu am prea multe poze sa postez deocamdata ca masina e la garaj ,hiberneaza ;) astept soarele.Am deschis acest topic pt ca nu am gasit nimic pe forum referitor la vw golf cabrio (intalniri,sfaturi ,etc) masina are dotari tuning gen stopuri,semnale,faruri,grila,amortizoare,suspensii toate acestea fiind FK Automotive sistemul de esapament e remus inclusiv catalizator ,eleron je design,ceasuri sport si tot felu de gadget-uri

post-59980-1265974775_thumb.jpg

Link către comentariu

Din poza asta blurry ;) arata bine... Asteptamsi altele. Toate modificarile sunt aduse de tine sau asa ai luat-o? Sa o stapanesti sanatos

Link către comentariu

Frumoasa masina, cati mai multi km fara evenimente neplacute. Asteptam niste poze ca le poti studia mai bine.

Modificat de blordc
Link către comentariu

frumos modelul,nu-mi place lumina bordului...mi se pare prea obositoare pt ochi

la cat mai multi km

Link către comentariu
Street-Bass-Zone

Salut, sa o stapanesti sanatos fara evenimente rutiere.

Bliturile sunt super :frigbaitata: am vazut filmuletul, cate blituri sunt in total?

Link către comentariu

Masina are doar 2 stroboscoape dar datorita semnalelor clare iti da impresia la mai multe;)

Cred ca o sa-i schimb lumina din bord pt ca e chiar obositoare daca nu se tine la minim,eu zic ca plasmele ar fi mai indicate!Masina asa am achizitionat-o ,multe dintre elemente sunt si din fabrica pt ca masina e model Karmann si va fac trimitere la wikipedia ca sa aflati mai multe despre acest model.

Varusase poti adauga o poza cu cabrio tau?Sa vad si eu minunatia de VR6;)

Link către comentariu

Frumoasa masina detii. Adevarat insa ca lumina aia albastra e obositoare... Imi place mult jocul de lumini si modelul de jante...

Sa o stapanesti sanatos si fara incidente.

Link către comentariu

ma bucur,dar ma gandesc sa skimb jantele cu ceva OZ Racing dar nu stiu cum ar prinde-o ,voi ce ma sfatuiti?jante cu buza

Link către comentariu

Masina e frumoasa tare cu farurile alea. Si eu mi-as fi luat la cea veche daca nu era sa o dau, plus niste jante ca schimba enorm masina.

Link către comentariu

sunt vreo 5 aspecte care skimba total o masina :jantele,culoarea,farurile,stopurile,esapamentul;) sincer optez maii rpd pt niste faruri clare de genu decat geva genu golf 5 cu semnal in far

Merci :icon_thumright: fain g6 tau ,unde pot vedea mai multe poze cu el?

Modificat de IDM
Link către comentariu

poze noi

azi i=am inlocuit fisele ,tre sa precizez ca la motoarele astea 1.6GT are admisia peste bujii si a fost f greu sa le montez ,am curatat si clapeta la acceleratie pt ca mergea putin infundata in rest toate bune si frumoase ...

post-59980-1267112535_thumb.jpg

post-59980-1267112549_thumb.jpg

Link către comentariu

super masinutza

se vede ca e ingrijita

i-ar sta mult mai bine cu plasme,ar fi mai de efect

si jocul de lumini imi place dar vezi ca politia s-ar putea sa nu fie de aceiasi parere

asa ca ai grija cand le folosesti

cheers

beck

Link către comentariu

am descoperit cate ceva din istoricul masini de la anteriorul client care a achizitionato din Germania

;)

post-59980-1267555311_thumb.jpg

post-59980-1267555349_thumb.jpg

post-59980-1267555382_thumb.jpg

post-59980-1267555479_thumb.jpg

post-59980-1267555498_thumb.jpg

post-59980-1267555510_thumb.jpg

Link către comentariu

Ar merge niste keskin negre cu buza polisata pe ea,eu schimbul asta l-as face...in rest numai de bine :(

Link către comentariu

mc :D urmeaza poze noi:D :rolleyes:

Modificat de IDM
Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!