Jump to content

Leon Candy White

Bogdanelu

Postare recomandată

Buna ziua,

Va urmaresc de mult timp insa acum mi-am facut si eu in sfarsit curaj si am hotarat sa imi arat masinutza.

Seat Leon Sport 1.9 TDI 105 CP

An fabricatie: 2008

Km in prezent: 25.000

DOTARI:

- aer conditionat climatic

- volan multifunctional

- 8 incinte acustice

- scaune sport

- suspensie sport

- radio cu MP3

- mufa AUX

- jante stock 16"

Intre timp masina a suferit si ceva modificari(ordine cronologica):

- colantat bara spate + oglinzi "Cupra Look"

- faruri DECTANE DRL Modelul 2 + Xenon 6000k

- colantat masina cu dungi (o sa fie schimbata, o sa ii se scoata dungiile si vor fi inlocuite tot cu folie dar va fi colantat doar plafonul cu negru lucios)

- bara fata Cupra (ieri am bagat-o in service, pe saptamana viitoare ar trebui sa o am)

Planuri:

- in urmatoarea luna masina va primi un Cupra LIP pentru a merge cu noua bara :icon_thumright: si o noua grila de la radiator

- jante pe 18" undeva prin luna Mai

- in rest pauza pana dupa Bacalaureat ca mai e putin si ma pun cu burta pe carte :blah_:

- cand voi reveni voi incepe modificarile la motor!!! TARGET = 150-160 CP (resoftare + evacuare + filtru sport conic)

POZE (CRONOLOGIC)

33366604.th.jpg23653215.th.jpg19258888.th.jpg

img02052.th.jpgimg02065.th.jpgimg02075.th.jpg

img4842i.jpg

1q8fa5f6184b51277e9344b.jpg

img0224a.th.jpgimg0223h.th.jpg

img5120kp.th.jpgimg5117ti.th.jpgimg5116u.th.jpg - Incercam sa vad daca ii sta mai bine cu pleoape sau fara (voi ce ziceti????)

Sper sa va placa!

Link către comentariu
Frumoasa masina - cum te descurci pe stradutele pline de zapada ?

Mersi.

Pai simplu, nu prea ma descurc :vaidecapulmeu: Am incercat sa ies zilele trecute cu ea, dar deja zici ca lucram la dezapezire, eram plug si am abandonat :rolleyes:

Deocamdata e in service asa ca nu am cum sa mai circul cu ea pana saptamana viitoare.

foarte faina masina spor la modificat si succes la bac :P

Mersi, sa fie! :)

Link către comentariu

Parerea mea ,fara pleoape.E prea incarcata cu.Spor la treaba in continuare si drumuri bune .

Link către comentariu
Frumoasa masina, cati mai multi km fara evenimente neplacute.

mersi frumos si tie la fel cu furia rosie, foarte frumoasa masina ai, ai grija de ea :unsure:

Link către comentariu

Pleoapele si dunga de pe capota o incarca inutil ...parerea mea. Sa o stapanesti sanatos :icon_thumright:

Link către comentariu

salutari si aici :D

cat mai multi km cu drum intins si spor la modificat

Modificat de TIBI_84
Link către comentariu

Circoloco da stiu... asta este motivul pentru care nu am mai montat pleoapele intr-un final, dungiile vor fi scoase saptamana viitoare si voi face plafonul negru lucios pentru un aspect mai "clean"

TIBI_84 mersi si aici man :D

Link către comentariu
  • 2 weeks later...

Modificari noi:

Bara fata Leon FR (urmeaza sa fie vopsita/colantata si partea de sub numar si buza de jos pentru a fi de Cupra)

wTbfr.jpg

Printre urmatoarele modificari se numara: schimbat grila de la radiator, montat buza de Cupra R, arcuri noi sa o las cu 4 cm mai jos si un tips de Cupra 1P daca gasesc.

de asemenea as vrea stiu parerea voastra in urmatoarele privinte:

Ma bate gandul sa scot dungiile total si sa colantez doar plafonul cu negru lucios. Ce parere aveti? sa fac asta sau sa o las asa cum este?

Link către comentariu

total de acord cu guesswho

arata mult mai bine asa

si pune-i si tips-uri in spate mai repede ca prea e furioasa in fata si in spate cuminte :icon_thumright:

nu i se potriveste :frigbaitata:

mult succes la modificat

cheers

beck

Link către comentariu

Scoate dungile ca nu dau bine deloc.O sa vezi ce frumoasa o sa fie cu plafonul negru lucios! :icon_thumright:

Link către comentariu

Multumesc pentru sfaturi! Drept urmare luni urmeaza schimbarea de look :(

In legatura cu tips-ul, motivul pentru care nu am montat unul pana acum este ca incerc sa gasesc un tips de Cupra sau unul foarte asemanator cu acela si inca nu am gasit nimic :icon_thumright:

Link către comentariu

nu am reusit sa ti dau pm ca imi da eroare.ca atare o sa postez aici.

pedala de acceleratie costa 500ron ca este cu totul.celalte pedale presupun doar ornamente(ambreiaj ,frana si footrestul)

de aceea se vine doar footrestul.ornament frana,ornament ambreiaj.pretul este fix 150ron ca asta e pretul cu care le am achizitionat.

din pacate am gasit cumparator acum o ora la ele.dc se razgandeste iti dau un semn,lasa mi un mail de contact

iti voi da de veste sapt viitoare.poti sa mi dai un pm cu adresa ta de mail sa luam legatura mai usor sapt viitoare.o zi buna

Link către comentariu

Si tu speli masina pe turnatorilor :D. E spalatoria mea preferata poate ne vedem pe acolo de obicei duminica .:(

Link către comentariu
Si tu speli masina pe turnatorilor :Driver:. E spalatoria mea preferata poate ne vedem pe acolo de obicei duminica .:Driver:

Da, da :D cea mai tare spalatorie si pentru mine, ma inteleg super cu ei :D

Pai iti las numarul de telefon pe privat si dai un tzarr inainte ca vin si eu oricand ca nu o suport jegoasa ;)

Link către comentariu
  • 2 weeks later...

raulucian: salut, bara am schimbat-o pe casco, dar am platit in jur de 200 de ron pentru fagurii de la proiectoare + cel central. Oricum merita :frigbaitata:

GtSport: mersi ! inca nu, am fost acum o saptamana la cei care trebuiau sa imi faca lucrarea, dar erau foarte aglomerati si mi-au zis sa ii las putin sa mai prinda timp liber. Oricum nu e graba ca nu e recomandat sa colantezi masini pe frigul de afara :frigbaitata:

in alta ordine de idei, poze noi:

pXm7i.jpgpXIzA.jpg

pXQ30.jpgpX_1A.jpg

Link către comentariu

Sa colantezi si zona asta din spatele nr ca la cupra :frigbaitata:

post-16307-1268223821_thumb.jpg

post-16307-1268223821_thumb.jpg

Link către comentariu
  • 3 weeks later...

O sa colantez si zona din spatele numarului, important este sa ajung si sa aiba oamenii aia timp de mine... se pare ca e la moda colantatul de taxi-uri in perioada asta :P

P.S.: V-am vazut pe cativa dintre voi miercuri seara la Casa Poporului, cred ca era intalnirea. Am dat 2-3 in jurul vostru, dar mi-a fost rusine sa ma bag in seama :D :D oricum nu puteam sa stau mult si am zis sa o las pe data viitoare :D

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!