Jump to content

Montare aparatori aripi

Angel_Dust
 Share

Postare recomandată

Va salut.

Mi-am cumparat un set de aparatori pentru aripi si vreau sa va cer sfaturi in ceea ce priveste montarea acestora.

In afara de montarea lor (sub aripa) prin intemrediul suruburilor autofiletante sau nituri mai vreau sa va intreb, cu ce sa le lipesc de aripi, ca sa fie uniforme si sa nu se vada urat.

Multumesc anticipat.

PS: un link cu o montare perfecta :D

http://www.williamwestfall.com/gallery/album58/22_G

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Salut!

Daca te uiti la o masina care are deja aparatori si dai gaurile exact acolo unde trebuie (desi banuiesc ca gaurile exista deja) ai sa constati cu surprindere ca o sa se traga singura (aparatoarea ) exact la locul ei si in nici un caz nu va mai fi nevoie de "lipici".

Link către comentariu

Cat ai dat pe ele si de unde le-ai luat. Sunt tare interesat.

Link către comentariu

Multumesc pentru raspuns. Problema nu sunt gaurile sau faptul ca acestea 'se trag" dupa aripa ci faptul ca (cu timpul) intra apa si rugineste aripa in timp. Tocmai de aceea, inainte de a monta aparatorile se da cu un strat de silicon cred sau spuma poliuretanica pentru a preintampina aparitia ruginei.

Kitul se gaseste la orice magazin de piese auto si costa in jur de 1.500.000lei

Link către comentariu

La asta m-am gandit si eu, dar ce vreau eu este sa ramana fixe pe aripi, ca sa nu vina vreun "baiat deshtept" si sa traga de ele....cum se obisnuieste pe la noi.

Link către comentariu

Poti folosi silicon rezistent la apa. Dai un strat subtire pe aparatori si nu lasa apa sa patrunda intre cele doua suprafete. In plus lipeste suprafetele una de alta. Costa vreo 65 de mii tubul.

Spuma poliuretanica sa nu cumva sa folosesti.

Link către comentariu

Daca pui spuma poliuretanica....o sa-ti umfli fara sa vrei aripile....siliconul e o idee buna.

Link către comentariu

Multumesc mult pt raspuns. O sa ma apuc cat de curand de operatiune si o sa postez si niste poze ca sa imi spuneti daca a decurs ok :lol:

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!