Jump to content

masina mea

totty

Postare recomandată

salut, ma numesc alex si sunt posesorul unui golf 4 tdi de 81kw de 110cp,cod motor AHF cu 5+1 viteze.......DOTARI: -ABS -ASR

-scaune sport confort

-airbag-uri(2 frontale, 2 in scaune, )

-oglinzi exterioare,heliomate, electrice si incalzite

-priza 12V in portbagaj

-climatronic

-computer de bord

-oglinda interioara heliomata

-inchidere centralizata

-2 geamuri electrice

-cotiera fata-spate

-cheie briceag

- volan piele

-suport pahare fata-spate

-suspensie sport Urmeaza sa ii fac niste modificari la motor pt cresterea puterii. :vaidecapulmeu: :Driver:

Link către comentariu

Salut, baga mai multe poze sa o vedem si noi.

Si eu am acelasi motor si este unul nepretentios si cu potential.

Succes la modificari.

Link către comentariu
salut, ma numesc alex si sunt posesorul unui golf 4 tdi de 81kw de 110cp,cod motor AHF cu 5+1 viteze.......DOTARI: -ABS -ASR

-scaune sport confort

-airbag-uri(2 frontale, 2 in scaune, )

-oglinzi exterioare,heliomate, electrice si incalzite

-priza 12V in portbagaj

-climatronic

-computer de bord

-oglinda interioara heliomata

-inchidere centralizata

-2 geamuri electrice

-cotiera fata-spate

-cheie briceag

- volan piele

-suport pahare fata-spate

-suspensie sport Urmeaza sa ii fac niste modificari la motor pt cresterea puterii. :blink: :Driver:

http://profile.imageshack.us/user/alexandruto/

am pus niste poze sper sa va placa ,cand mai am noutati mai revin................salutare la toti.....................

Link către comentariu

frumos si sa-l conduci cat mai multi km

ar fi bine sa scapi de pozitiile albastre,sa nu ai belele cu ele si ''cheltuieli'' nedorite :blink:

Link către comentariu

am scapat de pozitile albastre ,ca am avut probleme o inceput sa imi palpaie pozitile ,cu politia nimic.

proiect in desfasurare:turbina VNT 17,duze 520 race.FMIC intercoler cu tubulatura,cap de pompa de 12,galerie de admisie mai mare de passat de 131cp..........dupa astea urmeaza kit ambreiaj si frane.

Link către comentariu

Foarte frumoasa. Succes cu proiectul

PS: pune linkul thumbnails forum de la fiecare poza ca sa fie mai usor de vizualizat

golfb.th.jpg

Link către comentariu

Da esti hotarat sa bagi la bani in masinuta... Sa nu ai evenimente neplacute, ca e tare frumoasa.

Link către comentariu
  • 2 weeks later...

ajutor.........caut fisa de bujii la masina mea,si nu gasesc .................cine ma poate ajuta..................

Link către comentariu
  • 4 months later...

revin si eu cu niste modificari la masina,am pus o turbina vnt 17 gt 1756,cap de pompa de 12 mm,duze la injectoare Race 520,intercoler frontal si soft....urmeaza un test dyno sa vad care ii puterea.................sper cat mai mult.......

Link către comentariu
  • 7 months later...

nu am mai scris de mult,am avut si niste probleme cu masina,dar incet toate se rezolva,saptamana trecuta i-am montat folie omologata deja e altceva....astept sa se incalzeasca ca trebuie sa ii schimb suspensia sport reglabila si ambreiajul pt cuplu mai mare si vreau sa ii vad adevarata putere sau am fost dus cu vorba.......

nu stiu sa pun poze ,imi da ca poza e prea mare

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!