Jump to content

Masina mea Golf 4 GTI 180 CP

pilif

Postare recomandată

...lasa jantele asa cum sunt ....daca le faci negre,le stici ....si e pacat

..folie?....ai acordu meu :))

..o suspensie sport nu ar strica

Modificat de 66 JOK
Link către comentariu
  • Replies 60
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• pilif

16

• B_U_T

4

• Bebeee

3

• 66 JOK

3

Top Posters In This Topic

Posted Images

Eu zic sa ii pui table fara capace daca vrei jante negre, o sa obtii acelasi efect fara costuri prea mari. Multi isi doresc jantele astea de R32 si tu vrei sa le strici. Folie da... jante negre nu... si parerea mea!

Link către comentariu
...lasa jantele asa cum sunt ....daca le faci negre,le stici ....si e pacat

..folie?....ai acordu meu :icon_thumright:

..o suspensie sport nu ar strica

are suspensii sport masina, si scutura tare de tot pe drumurile noastre:P eu sunt multumit de suspensii. Nu cred ca are nev de altele, ms de aprecierile pozitive si neg la intrebari:)

Link către comentariu

Foarte rara masina si foarte frumoasa, totusi as avea cateva recomandari:

-Folii negre pe geamuri sa zicem un 50% pe toate geamurile sau chiar un pic mai deschisa dar aceeasi nuanta pe toate geamurile

-lasa jantele asa cum sunt ca sunt destul de rare, eventual daca nu iti plac vinde-le unui pasionat care cauta asa ceva si ia-ti Santa Monica sau ceva jante aftermarket mai aspectuoase.

-ia-ti un kit de prelungiri de Gti aniversar si monteaza-le ca ai sa vezi ca schimba total masina si un eleron finut R32, mai ales ca masina e dotata cu motorul de pe editia aniversara si e pacat sa nu fie personalizata, in rest baga-i benzina buna si cat mai multi km fara evenimente nedorite.

Link către comentariu

Frumoasa masina, cati mai multi km fara evenimente neplacute. Lasa jantele asa ca sunt frumoase iar daca vrei sa faci ceva o folie pe geamuri si lasata putin mai jos ar schimba mult masina.

Link către comentariu
are suspensii sport masina, si scutura tare de tot pe drumurile noastre:P eu sunt multumit de suspensii. Nu cred ca are nev de altele, ms de aprecierile pozitive si neg la intrebari:)

...la cat este de ridicata m-as mira ....in fine

Link către comentariu

66 jok daca ai vreodata drum prin vest lasa-mi un mesaj pe forum :vaidecapulmeu: si ne intalnim si te duc la o tura sa vezi si sa le simti:) nu vreau sa par rautacios dar cred ca nu e nevoie sa fi inginer auto sa iti dai seama cum se simt in masina suspensii sport si cum sunt suspensiile normale. Dar repet daca o sa ai drum prin zona Aradului dami un pm pe forum si o sa vedem cum face sa ne intalnim.

Link către comentariu

Degeaba are suspensie sport pentru ca masina e cocotata rau :) Ar trebuie coborata putin :)

Link către comentariu
  • 4 months later...
Va salut, m-am gandit sa imi prezit si eu masina, e un golf 4 gti adus din america.

An de fab 2004

Km 69.000

Dotari: Cruise control, 6 airbaguri, AC, trapa electrica, Sistem audio Monsoon (poza am luato de pe net pt ca in pozele facute de mine azi nu se vede bine) scaune sport, oglinzi electrice incalzite, senzori de lumina,suspensii sport(stoc) jante vw 17

Masina are 132 kw 180 de cai stoc, motor 1.8T 20v

.

Ti-am trimis un mesaj.

On topic: Masina este de invidiat, sa o stapanesti sanatos si km cati mai multi

Link către comentariu

Magnific - cea mai buna alegere . Iti doresc sa ai parte de ea si sa faci cat mai multi km fara incidente neplacute.

Subscriu pentru folii. Si eu vreau sa pun folii de cateva luni dar se pare ca nu mai ajung,... si ar merge niste faruri GTI

Drive safe

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!