Jump to content

Masina mea Golf 4 GTI 180 CP

pilif

Postare recomandată

Va salut, m-am gandit sa imi prezit si eu masina, e un golf 4 gti adus din america.

An de fab 2004

Km 69.000

Dotari: Cruise control, 6 airbaguri, AC, trapa electrica, Sistem audio Monsoon (poza am luato de pe net pt ca in pozele facute de mine azi nu se vede bine) scaune sport, oglinzi electrice incalzite, senzori de lumina,suspensii sport(stoc) jante vw 17

Masina are 132 kw 180 de cai stoc, motor 1.8T 20v

.

post-63381-1265561225_thumb.jpg

post-63381-1265561235_thumb.jpg

post-63381-1265561241_thumb.jpg

post-63381-1265561246_thumb.jpg

post-63381-1265561253_thumb.jpg

post-63381-1265561319_thumb.jpg

post-63381-1265561324_thumb.jpg

Link către comentariu
  • Replies 60
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• pilif

16

• B_U_T

4

• Bebeee

3

• 66 JOK

3

Top Posters In This Topic

Posted Images

• Administrator

Roti superbe , BORA air vents , motor ce a facut istorie. Felicitari pentru masina!

Link către comentariu

Frumoasa masina, cati mai multi km fara evenimente neplacute. Motorul e super...

Link către comentariu
Street-Bass-Zone

Frumoasa masina sa o stapanesti sanatos fara evenimente.

Sa ne mai pui niste poze cu ea, ceva schimbari o sa-i mai faci?

Link către comentariu

da, vreau sa fac niste poze ziua pe lumina si cu aparat nu telefon:) schimbari nu's nu am in plan poate niste xenoane, imi place mult cum arata asa. Voi ce parere aveti, ar merge ceva?! poate rotii mai mari:D

Link către comentariu

Hehe Pilif, te gasesc si aici/. Masina merge superb, arata de asemenea superb. Sa ai grija de ea in continuare.

'

(Luci sunt din Eco)

Link către comentariu
Street-Bass-Zone

(pilif... imi place mult cum arata asa. Voi ce parere aveti, ar merge ceva?! poate rotii mai mari)

rotile sunt ok doar daca ai vazut ceva model mai interesant, eu ias pune un eleron, geamuri fumurii, xenoane, masca fata (fara semn) si un sistem audio (sa mai faci vara cate un party in aer liber) :blink:

Modificat de Street-Bass-Zone
Link către comentariu

are 200 de w stock am statie de la vw si 9 boxe de la sistemu ala monsoon. sunetu' e oke, si nu mi-as baga tub in spate:P i-a masina in greutate:)

Link către comentariu

E superba mai ales ca e made for U.S si are un aer aparte. Sa o stapanesti sanatos!

P.S Nu-i schimba janteleeeeeee

Modificat de But_Fns
Link către comentariu

da, se vede ca e us, de exp in interior am ceasurile in mile si km am temp in grade f. pasageru din dreapta poate sa blocheze si el usa sau sa o debocheze, tot la bord insemnele sunt altfel de exp cand trag frana de mana scrie BREAK, si nu stiu cum e pe alte modele de golf 4 gti, dar ati observat fantele de la aerisire?! la bord? sunt ca la passat:)

Link către comentariu

din poza am vazut ca e american, fara sa citesc! super masina!

imi place fusta spate cu toba dreapta! de ce aici in Europa nu au avut asa (nu ma refer la 25 jahre care are) ?... ca si eu vroiam... :icon_thumright:

nu ii schimba jantele ca sunt beton. mai mari nu are rost ca ai sanse bune sa le rupi pe drumurile noastre mioritice!

GtSport: nu e 25 jahre modelul lui pilif, e doar american...

Modificat de volnick1986
Link către comentariu

Super frumoasa masinuta din contra am si conduso un motor pe cinste ce cere tot timpu sa ii dai ( cand ajunge pe 90 C ) Bv

Peace! :icon_thumright: :icon_cool:

Link către comentariu

da asa este.

Modificat de volnick1986
Link către comentariu

Gurile de ventilatie sunt de Bora,la Passat sunt altfel. Oricum o masina speciala,keep it clean!

Sper sa pastrezi look-ul US!

Link către comentariu

da, ar merge un nr mai mic, dar la noi nu fac, trebuie sa imi comand de afara placuta mai mica pt bara din spate. Eu as vrea sa imi montez un computer de bord plus pe ea. Ms pt urari. Probabil ca in afara de folii nu voi modifica exterioru, poate doar jante daca gasesc ceva sa imi placa si un kit de xenon, acum ma gandeam sa imi montez BoV cred ca sunetul ar fi de 100 de ori mai misto ca si in prezent:D

Link către comentariu

o evacuare, o suspensie, folie 50% transparenta pe toate geamurile si masina ar fi si mai spectaculoasa. Oricum felicitari, sa o stapanesti sanatos

Link către comentariu

m-am uitat si eu putin acuma pe Yahoo Autos. au americanii niste GTI-uri de sta matza in coada. :blah: 1.8T si VR6. mai au si nsite preturi de nimic unele... 5000, 6000 de $. ti-ar fi mai are dragu' sa locuiesti acolo sa ai un GTI la benzina lor mocca de 2$ galonu... :)

Modificat de volnick1986
Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!