Jump to content

Golf HL 1.4 TSI 160CP M6

InsaniaK

Postare recomandată

Golf Highline 1.4 TSI 160CP M6

Amaryllis red metallic

Dotari suplimentare fata de Highline :

- Aer conditionat Climatronic - reglare automata pe doua zone, separat stanga/dreapta.

- Faruri bi-xenon cu iluminare dinamica la virare, faruri de ceata si instalatie spalare faruri.

- Faruri cu lumini permanente cu intensitate redusa

- Lumini si vizibilitate - lumini de zi permanente, functie Coming Home-Leaving Home, senzor d e ploaie, oglinda interioara cu sistem automat antiorbire,doua lumini fata in dreptul picioarelor

- Pachet depozitare-sertare sub scaunele din fata cu reglare pe verticala, plasa fixare

- Pachet iarna - scaune fata incalzite, indicator pentru nivelul lichidului de spalare, instalatie spalare faruri, duze instalatie spalare parbriz incalzite

- Park-Pilot - semnale acustice pentru obstacole fata/spate

- Radio RCD 510 DYNAUDIO Excite cu functie MP3, inclusiv CD-changer pentru 6 Cd-uri, amplificator digital cu 8 canale, 300W putere, 8 incinte acustice, antena Diversity, conector multimedia AUX-IN

- Receptor Radio Digital DAB

- Trapa actionata electric, inclusiv oglinzi make-up stanga dreapta

Pret total: 23000

Link către comentariu

N-am citit nimic despre dotari, am vazut doar 1.4TSI 160 CP :icon_thumleft: :icon_cool: :icon_cool:!!! Felicitari!

POZE!!!

Modificat de Lucas*
Link către comentariu
Vino cu poze :))

@InsaniaK a scris: Livrare: 08.02.2010

Cred ca luni o ia... Mai trebuie sa asteptam pentru poze. Super dotata masina si un motor numai bun :rolleyes: DSG mai lipseste :D

Modificat de ciprianD
Link către comentariu

oau, felicitari, asteptam poze. sper ca stii, referitor la DAB ca sunt 5 posturi si alea doar in jurul bucurestiului.

160 tsi ;)

Link către comentariu

cum sa ai asa masina si strada sa fie acoperita de nameti ???

Astepti 4 luni si cand vine nu poti sa te dai in voie cu ea :))

Link către comentariu
  • 1 month later...

Salut

Eu sunt foarte multumit de sunet si nu imi pare rau ca am dat mai mult pt Dynaudio (si boxele sunt tot dynaudio nu doar amplificatorul).

Citez :

"Also making its premiere was Dynaudio's first ever sound system specifically designed for compact vehicles, featuring 8 Dynaudio loudspeakers and 300 watts of digital amplification."

Daca esti audiofil iti recomand cu caldura, insa daca te multumeste un sunet de pe o combina Sony nu are rost.

Daca asculti tot timpul muzica in masina merita daca nu nu.

Poate o sa pun si poze (cand o sa am timp sa o spal si sa o pozez :) )

Link către comentariu

Pai cam sunt. Sunt Putin obsedat de cum se aude sunetul in maşini. :)

m-ai convins. Merci mult.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!