Jump to content

golf 4 tdi gti arl

ciptuning

Postare recomandată

sunt posesor de un golf 4 arl (tdi-gti) si vreau sa va prezint si eu maina mea si sa discutam tot ce este posibil depre tuning etc doar ca tr sa invaz cum funczioneaza forumul . :D

o am de 3 ani si o luna am luato cu 87.000 km tinuta extrem de bine,este din 02 si in momentul actual am 162.000km si anumite modificari (interior-telai-motor)

-interorul sportiv si acesori crom

-la telai am schimbat un kit de amortizatoare koni (regolabili) si arcuri eibach,tranti bara stabilizatrice weitec

-la motor ia m facut doar turbina modificata

si mai am de munca foarte mult si dativa o parere

Link către comentariu

Inca un ARL ... sa o folosesti cu placere... pune mai multe poze , eventual si interior si sa ne dai ceva detalii despre optiuni

Bafta.

Link către comentariu

sigur ca da

doar ca mahine am sa pun poze ptc nu am chef so scot din graj :( ma intelegeti voi

sc din garaj

ms mult

Link către comentariu

Si motorul cati cai ? are ca nu ai specificat asta.Masina arata bine si imi plac jantele.

Link către comentariu

pai de cai nu stiu ce sa va spun de ocam data pot sa a spun ca este o mare schimbare cu turbina garret, filtru bmc carbon , toba este directa (este pusa mai mult de fforma)

Link către comentariu

150Cp ... Super faina masina !

Am postat amandoi odata domnu` proprietar ;)

Da tu verdictul corect asupra puterii in caz ca ai modificari fata de fabrica !

Ii sta super cu jantele alea

Link către comentariu

Lasand murdaria de-oparte, fara suparare nu pot sa nu atrag atentia asupra unor lucruri care personal nu imi plac:

1. cromul in exces la interior care nu se preteaza cu o masina sport

2. filtru sport pe diesel despre care s-a tot discutat ca este daunator

3. lipsa pedalei de frana

4. eleronul nevopsit

5. volanul foarte uzat care intr-o stare buna este o bijuterie

6. nuca schimbatorului

PS: iti recomand un detailing interior care sa aduca la viata atat tapiteria cat si plasticele din bord care din poze rezulta ca sunt foarte zgariate

Sper ca nu te deranjeaza afirmatiile mele pe care nu ti le spun cu rautate ci strict "constructiv". Cel mia mult la masina ta imi place motorizarea. Sa-l stapanesti sanatos si sa ai grija de el ;)

Link către comentariu

-interior-schimbator si pelia -isota

-frana de mana si pelea -isota

-cower de la centura -isota

-bochetoni de la clima crom

-manerele interioare crom

-volanul r32

-pedalele -isota (cea de frana tr so montez)

-manometre -prsiune turbo

-votaj instalatia electrica

-audio-casetofonul jvc kd_ax1

-sub- 2 ua jbl de o 1000

-amplficaor-kenwood de 500

-audio disgain de 1600 (la m ars)

-boxe fata spate -herz

cam asta este din ce imi amintesc ;)

Link către comentariu

vroiam sa va spun masina este inca in lucrari, mai ales intenul tr sa mi aduca cineva internul de la r32

chiar mhine dimineaza merg pana la mecanic sa discct anumite chesti si mai merg la unul car face inerni la comanda ssi o sa fie totul in pele.

mai inteles

acesta este interul dar o sa fie complet schimbat (ma refer la cuulori si fara stema r32)

post-63256-1265407781_thumb.jpg

post-63256-1265407741_thumb.jpg

Link către comentariu

dati mi o idee de cand am montat turbina tot sparg tuburile de presiune si mam saturat sai tot schimb asi dori ce va de silico . chiar astazi am rupt unul sunt dsperat.

Link către comentariu

frumoasa jucaria,de motor ce sa zic...il voiam si eu inainte sa iau leonul.

daca ar avea jante Santa Monica si mai putin crom la interior era mai bine

in loc de diverse repere cromate alegeam cel care imita carbonul sau aluminiul(mat era mai sportiv)

important e ca tie sa-ti placa si mai putin noua,dar daca ai ales sa o prezinti pe langa laude/admiratii, mai primesti si critici.

sper sa nu le vezi ca fiind rautacioase

cat mai multi km :vaidecapulmeu:

Link către comentariu

Masina nu arata rau deloc, dar la interior pacat de ea, pare foarte neingrijita si cu prea mult crom, iar pielea de pe volan se poate schimba fara probleme.

Referitor la toate accesoriile Issota sau tot ce este aftermarket pe ea recomand schimbarea lor cu unele originale, eventual de pe echiparea sport de fabrica, cel putin cand vad maciulia aia de schimbator si frana de mana parca ma uit la ''Dacia tuning'', iar de pedale si de footrest recomand schimbarea lor cu un set de pedale si footrest de Audi Tt, la fel si cu presurile alea tip aluminium-look schimba-le cu unele de cauciuc ptr iarna si mocheta pentru vara.

Recomand sa dai jos filtrul de aer sport care la Tdi face decat rau, cauta pe forum ca este un topic creat doar pentru asta si s-ar putea sa iti para rau dupa turbina dupa, eventual motor daca il mai folosesti mult, iar referitor la faza cu furtunele de la turbo sparte schimba-le cu unele de tuning care sa tina presiune mai mare, eventual mergi la unul care face chip-tuning(resoftare) sa iti rescrie softul masinii si sa tina cont si de presiunea si puterea care o scoate turbo ala nou.

La fel ca si colegul circoloco recomand schimbarea manerelor cromate de la interior si exterior cu unele stock sau eventual le imbraci in carbon si totodata ar arata foarte bine masina daca ar primi un kit exterior R32(bara fata-spate si praguri)

Bafta cu modificarile si cat mai multi km fara evenimente nedorite.

Asteptam poze si cu spatele masinii

Modificat de Auras
Link către comentariu

fratilor astazi am asit interorul de la r32 (daca reusesc sal iau sut cel mai fericit) mi am facut un preventiv cam cat ma costa refacera completa a interioru lui in 2 culori.mi au cerut 2100 de euro .(fac tot posibilul sa il aranjez) ms

Modificat de taz21
2. Pe l
Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!