Jump to content

Pompa de spalare parbriz Leon

Nautilus
 Share

Postare recomandată

Pompa mea de spălare parbriz (cod 1T0 955 651A, 2 ieşiri, parbriz şi lunetă) a decis la un moment dat, cu vreo săptăm

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

La maneta te-ai gandit? E posibil sa fie asta problema.

Link către comentariu

Si eu zic ca-i foarte posibil sa se fi intimplat ceva la contactele din maneta de comanda (contacte indoite, sau/si oxidate sau altceva ce poate da contact imperfect).

Link către comentariu

la golf aveam aceeasi problema. Cred ca si la seat e cam acelasi motoras. Langa motoras e atasat n butoias mic si are o supapa in el , la mine aia era gaurita, si facea acelasi lucru dadeam pe spate si imi arunca pe parbriz.

Link către comentariu

La mine cand dau sa stropeasca in fata imi stropeste si in spate pe luneta,se pare ca de vina este maneta,am inteles ca est eo problema la seaturi unde s-ar topi un plastic si face contactul aiurea.

Link către comentariu

Motorasul este ca cel din poza si...

- daca stropeste simultan in fata si in spate este o problema cu distribuitorul (butoiasul incercuit);

- daca motorasul functioneaza, dar nu stropeste in fata/spate inseamna ca a sarit unul din furtunele instalatiei.

Am scris aici despre posibilele defectiuni. Sper sa va fie de folos.

post-3243-1265802563_thumb.jpg

Link către comentariu

Da exact Acelasi "butoias " aveam si eu , si ala e problema :) nu cred ca maneta se strica asa usor.

Link către comentariu

Mulţumesc.

Pompa originală nu avea "butoiaş", dar un model identic (1T0 955 651A) nu prea mai există

Modificat de Nautilus
Link către comentariu

Nu stiu cata relevanta are, dar mie mi s-a ars pompa originala (cea din imagine) si am cumparat una identica de la Volksparts (Electrix). Ei, cea noua avea un distribuitor care nu functiona cum trebuie, stropea si fata si spate la comanda pentru spate. Poate ai avut si tu "noroc". O fi fost un lot nereusit.?

Am mai cumparat pentru un coleg cu Fabia o pompa, tot de la Volksman (si tot Electrix scria pe ea) si aceasta este un pic diferita fata de cea din imagine, distribuitorul si motorasul nu se pot separa. Acest ansamblu functioneaza ccorect. Distribuitorul nu mai are forma de butoias si este albastru.

Tare sunt curios care-i defectul.

Link către comentariu

• 1 month later...

Mai nou, şi-a revenit parţial, adică stropeşte normal

Link către comentariu

• 2 months later...
  • 1 month later...
Mai nou, şi-a revenit parţial, adică stropeşte normal
Link către comentariu

• 2 years later...

Salutari tuturor,

Stie cineva sa-mi spuna codul de la furtunasul care leaga cele 2 duze de spalare a parbrizului de la masina din semnatura? Mi s-a spart (probabil de la inghet) si la magazin nu au putut sa-l gaseasca cu Etka. Este un furtun de plastic alb de circa 50 cm, diametru circ 5-6 mm.

Se poate cumpara separat furtunul asta?

Multumesc

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!