Jump to content

SKODA OCTAVIA 2

catalinpos

Postare recomandată

de curand am achizitionat o noua masina. Skoda octavia 2 cu motor de 2.0 tdi 140cp

masina este variatan full fara navigatie color si trapa. navigatia color intentionez sa o cumpar dar mai stanga bani ca as vrea sa iau modelul columbus.

masina o am din noiembrie si pana acum am facut 6000km si sunt multumit de ea.

i-am adaugat kitul exterior de octavia 2 rs. o sa revin si cu cateva poze cu masina

post-43428-1265109332_thumb.jpg

post-43428-1265109345_thumb.jpg

Link către comentariu

Foarte frumoase cele doua poze. Sa o stapanesti sanatos,da-ne mai multe detalii despre ea si mai multe poze. Numai Bine !

Link către comentariu

am cumparat-o din germania..a costa 9500 ron direct propietar.

fabricatie 2006 motor 2.0 tdi 140 cp 6 trepte.

negru magic cu kit exterior din bari originale skoda octavia 2 rs..si tipsuri toba octavia 2 rs si folie autorizata r.a.r

jante 17 originale pegasus cu anvelope 225/45/17 91w goodyear eagle f1 asimetrice - 5 bucati

masina are ca optiuni : 12 air baguri, servo total , faruri xenon si spalatori faruri , pilot automat . dublu clima , 4 geamuri , abs si restu , sasiu sport , amortizoare sport care vin cu jantele de 17 de fabrica , tapiterie piele neagra integrala , scaune incalzite , skoda audiance cu magazie mp3 de 6 cd-uri integrata + sound system cu 12 boxe , volan de piele si comenzi pe volan , senzori parcare fata -spate originali skoda ,

masina are 145.000km acum

multumesc mult !

Link către comentariu

Ai vrut sa spui 9500 EUR, nu?

Arata foarte bine. Sa o stapanesti sanatos.

Poze interior ai?

Link către comentariu

foarte frumoasa masinuta! mai multe poze...si cu interiorul ...please!! :banghead:

cred ca sunt totusi 9500euro, nu?! :P

si totusi...asta a fost suma finala...dupa ce ai platit taxe, inmatriculare etc etc?!

Link către comentariu

Sa o stapanesti sanatos! Masina arata foarte bine mai ales pe negru; Asteptam poze si cu interiorul :P Cat despre navigatie te-as sfatui sa cumperi modelul nou (cel cu touch),este mult mai bun decat cel anterior.

Modificat de emi_arad
Link către comentariu

astept putin sa treaca zapada asta...acum in interior am covorase originale de cauciuc dar nu le suport deloc..tot timpul se murdaresc. si masina are inca rotile de tabla cu anvelope de iarna. cum vine caldura sa pun jantele de aliaj si covorasele de mocheta originale o sa pun si poze de la interior.

ca descriere...piele neagra integrala..cotiera fata-spate ...pachet carbon ...ornament crom la suportul pahare intre scaune..si sper pana vin cu pozele sa-i cumpar si navigatia color ..

Link către comentariu

Cele mai frumoase jante pe care le-ar fi putut avea tot Pegasus raman.Audience se aude excelent,scaunele de piele sunt comfortabile ce sa mai.. drum bun! :P

Link către comentariu

va multumesc mult tuturor.

sa raspund tuturor intrebarilor...a costa 9500 + cam 400 euro numerele si drumul + 27 milioane taxa de inaltriculare ..masina e fara filtru de particule..asa am vrut-o ca am avut asta h cu filtru si nu-mi placea deloc...300 ron rar-ul..nu am facut un calcul exact.. dar cred ca pe la 11.000 s-a dus toata investitia cu barile si tot ce-am mai facut

Link către comentariu

Foarte frumoasa masina si cu multe dotari.Sa o stapanesti sanatos si sa te bucuri de ea.Pentru navi,as opta pentru RNS 510,e in jur de vreo 700 de euro,dar isi merita banii.Numai bine!

Link către comentariu

frumoasa masina si ii sta extraordinar de bine cu kit-ul de RS... Mai bine decat orice kit optic AM...

Vreau sa te intre si eu ceva, si sa nu ma intelegi gresit, chiar sunt curios: unde sunt 12 airbag-uri?

Ca stiam ca exista:

frontale (2),

laterale toracice fata (2),

laterale cortina-windowbag (2).. Deci 6.

Stiu ca se mai pot pune optional laterale toracice spate (2) si unele ma vin cu airbag genunchi sofer (1).

Deci 3+6=9.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!