Jump to content

Golf 5 GTI DSG

VN-20-BEN

Postare recomandată

• 2 weeks later...
  • Replies 91
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• VN-20-BEN

25

• Alex@Audi

6

• gbrgeorge

6

• xht20

5

Top Posters In This Topic

Posted Images

Salutare.Am cam neglijat acest topic in ultima vreme.Mici noutati ar fi nr la masina si un soft Supercips la Nadir. 250 de caluti pt moment....si un nou membru in familia mea,o bestie ce ascunde sub capota un monstru de 1.6l.... :icon_thumright:

post-62975-1284815052_thumb.jpg

post-62975-1284815062_thumb.jpg

post-62975-1284815074_thumb.jpg

post-62975-1284815084_thumb.jpg

post-62975-1284815096_thumb.jpg

post-62975-1284815106_thumb.jpg

post-62975-1284815115_thumb.jpg

Link către comentariu

Marfa jantele de pe Passat, dar mai pleaca de pe loc cu motorul ala? :icon_thumright:

Modificat de ZBENG
Link către comentariu

Jantele sunt cele de pe Golf 5 R32 originale dar momentan le am dat jos,si culmea ca se misca destul de bine cu ele...cel putin la mers normal nu am simtit o diferenta notabila,poate la viteze mai mari.Ma ocup cu colantare folie carbon dar momentan nu mai am,daca e sa ti faci rost a ti recomand folie carbon 3M originala.

Link către comentariu

Blana ! Super arata masina in prezent.

justbeck-ti am raspuns si cu pm cate ceva.Grilele sunt de Golf 5 GT si varianta fara proiectoare care se potrivesc pe bara de GTI la prinderi fara probleme.Operatia am realizat o in garajul meu cu inca un prieten...care a venit prea tarziu :biggrin: deja decupasem din bara masini care avea cred ca 1000km.Asta fara sa fiu ferm convins ca voi reusi sa le adaptez... :biggrin: Pot spune ca TFL a fost rezultatul vizionatului prea mult pe youtube... :P

Pozele sunt mai vechi...din vara.

FTW ;) (super)

...si Passatul e Pur :D

Numai Bine.

P.S. Am dat Quote la postul unde ai pus 3 poze cand masina avea Kit-ul Rieger + Haion Carbon Look. Am justificat asta ca sa nu primesc ceva negativ din partea Moderatorilor :blah_:

Modificat de SilvianDement91
Link către comentariu
  • 3 weeks later...

I-ai pus radiator electric sa nu ii fie frig la iarna? :))

Cu ce spray ai curatat motorul?

Link către comentariu

Da...un mic "radiator" de aer rece... :D.Sprayul este ELF si sta prin garaj de ceva timp....banuiesc ca se geseste la reprezentanta Renault.Este bine ca nu necesita clatire si nici nu raman urme dupa uscare.Admisia este Twintake ul de la Forge si pot spune ca sunt multumit de ea,se simte o dif la accelerare iar sunetul este deosebit si in accelerare si in decelerare brusca.Daca aveam cutie manuala era si mai tare sunetul,deosebit....

post-62975-1286557787_thumb.jpg

Link către comentariu

Pentru modelul meu cod motor BVA costa 450E,dar pt Golf 6 nu stiu...dk e cazul te pun in legatura cu prietenul de unde am achizitionat o.

Link către comentariu

Felicitari BEN, sa o stapanesti sanatos si sa te bucuri de ea din plin!

Sper sa am timp sa dau si eu o tura pana plec, daca nu sapt viitoare sigur iti voi fura masina sa vad cum merge cu noua admisie..... :)

Link către comentariu

Sa o stapanesti sanatos si sa iti dea multi multi cai :)

Trebuie sa imi iau si eu un spray din acela fiindca e cam murdar motorul si sa il spal nu vreau dupa ce am auzit de bobine arse la mai multa lume.

Link către comentariu

Felicitari pt masina. arata foarte bine cu acest "clean&original" look!

Poti sa-mi dai cateva detalii despre leduri? de unde si cat au costat precum si grilele pe care a trebuit sa le inlocuiesti?

Ms si spor la treaba in continuare!

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!