Jump to content

Golf 5 GTI DSG

VN-20-BEN

Postare recomandată

• Replies 91
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• VN-20-BEN

25

• Alex@Audi

6

• gbrgeorge

6

• Sor!n

5

Top Posters In This Topic

Posted Images

Multumesc pentru aprecieri(chiar ma simt bine cand e laudata masina si eu cate o data :icon_cool: ) si multumesc pentru cadou Stefan...e un gest de apreciat :lol:

Modificat de VN-20-BEN
Link către comentariu

Foarte frumoasa masina..

Se vede ca esti pasionat dupa modul redactarii si pentru faptul ca faci totul singur nu o duci undeva sa faca baieti (bine acolo unde e cazul trebuie dusa la profesionisti ) dar asa pentru chesti mici o grila de colantat ,de montat un DRL, de facut smoked un geam de oglinda si tot asa cred eu ca te apropie mai mult de masina.

Ps: Ma bucuru ca ai revenit la stopurile OEM pe led este un baiat aici pe forum care le modifica

Ps 2: Jante de Ed 30 Negre cu buza usor polizata ? :icon_cool:

Link către comentariu

Multumesc inca o data...iar "lucrarile" le fac singur din placere.Cele care necesita ajutor calificat sau scule profesionale se fac ca atare.Jantele nu prea ma atrag pt ca sunt negre....poate anu asta fac si o schimbare in sensul asta .... :) Ultimul "cadou" este de fapt o sigla cu locatia din acest an unde voi fi prezent si cu speranta ca vor veni mai multi din Romania :)

Link către comentariu

Te referi la Wortersee, nu ? :icon_thumright:

Sa ne anunti si daca iti vine "cadoul" de peste Ocean care chiar va face si mai unica masina :lol:

Link către comentariu
  • 2 months later...

Scuze pentru absenta mea din ultima vreme :Driver: ...si acum cateva poze cu masina in forma finala...sper :D

Comutatoarele sunt originale VW si le am cumparat de la reprezentanta (Passat CC).Si revin cu inca 2 noutati...navigatie originala si antena radio originala tip gps... :Driver:

post-62975-1272193926_thumb.jpg

post-62975-1272193948_thumb.jpg

post-62975-1272194174_thumb.jpg

post-62975-1272194199_thumb.jpg

post-62975-1272194341_thumb.jpg

Link către comentariu

Foarte frumoasa ti-ai facut masina si cu mult stil, imi place mult! Navigatia accepta si MP3 sau doar trackuri? Trebuie schimbata si antena externa obligatoriu, sau doar daca folosesti navigatia?

Link către comentariu

Din pacate nu accepta MP3...si trebuie o antena GPS pt navigatie.Am cumparat navi cu o antena GPS aftermarket care am montat-o in stalpul fata al masini.Antena de radio de pe cupola este doar ca design si radio...dar se poate monta si o alta versiune mai scumpa si originala de GPS.In curand o sa citeasca si MP3 :ceuameni:

Link către comentariu

Cum poti sa il faci sa citeasca si mp3, as vrea sa imi iau si eu o navigatie mfd 2, si sa imi schimb rcd-ul 310 pe care il am akum. Am gasit cu 1200 lei second pe net si m-ar bate gandul sa o iau.

Link către comentariu

Navigatiile alea full replica care se gasesc si pe okazii pe la 18 betze or fi bune de ceva?

Modificat de Ovidiu
Link către comentariu

buna

vroiam sa te intreb daca ai pus folie doar pe fata (am observat ca este verde) si in spate aveai din fabrica cu tenta verde.

pentru ca ma intereseaza si pe me sa imi pun eu am geamuri verzi din fabrica pe spate si caut de ceva timp o folie verde sa se potriveasca cu cea din spate.

Multumesc

Link către comentariu
  • 3 weeks later...

Scuze de intarzierea raspunsului ;) .Am fost plecat la Woerthersee GTI si am sosit obosit si agitat... :icon_thumright: .Deci am geamurile din spate de fabrica iar pe fata este folie la aceeasi culoare cu o diferenta insesizabila...este putin mai neclara decat geamul original mai in ceata ca sa spun asa....dar asta daca ai timp de privit atent in soare.Folia este cumparata de la Lummar...de cine este facuta asta nu mai stiu.Deschis pentru alte intrebari daca mai ai... ;)

Link către comentariu

Scuze de offtopic BEN:

la min. 2:21 apare un GTI alb de Hunedoara iar la 2:59 cred ca e vlad_pvs :P Modificat de Circoloco
Link către comentariu
Scuze de offtopic BEN:
la min. 2:21 apare un GTI alb de Hunedoara iar la 2:59 cred ca e vlad_pvs :scratch:

La 2:59 e popsy.

Link către comentariu

Frumoasa masina cu emblemele negre. Ma bate si pe mine gandu insa nu stiu cum sta la un golf 6 gti cu emblemele negre.

Le-ai vopsit sau sunt cu folie?

Link către comentariu

Salutare.....(ce multi a ti discutata pe aici :) ).Deci emblemele sunt facute cu folie carbon de catre mine,Golfu alb nu l am intalnit personal sau mi a scapat iar poze se gasesc POZE Worthersee

Link către comentariu
  • 3 months later...

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!