Jump to content

Golf 5 GTI DSG

VN-20-BEN

Postare recomandată

Buna ziua.Incep cu primul meu post pe acest forum si anume prezentarea GTI ului din dotare.Din pacate pozele nu exprima in totalitate aspectul placut al acestei masini...vremea de afara care nu se mai termina :icon_thumright: Este un GTI din 2008,motor 2,0 tfsi de 200Cp,DSG si volan cu padele,interior din piele,bi-xenon,trapa,jante 18 originale(din pacate hiberneaza prin garaj),pachete lumini,senzori ploaie,pachet ED 30 si mai sunt dar nu mi vin prin cap acum... .Nu prea cunosc pe nimeni pe acest forum asa ca nu stiu ce sa mai scriu...neintrebat (Se pare ca am o problema cu pozele ca nu da voie decat o poza sau mai sigur nu stiu eu inca cum sa pun mai multe :offtopic: )

post-62975-1265037594_thumb.jpg

Modificat de VN-20-BEN
Link către comentariu
  • Replies 91
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• VN-20-BEN

25

• Alex@Audi

6

• gbrgeorge

6

• Sor!n

5

Top Posters In This Topic

Posted Images

Foarte frumoasa si ...dotata! :icon_thumright: .Sa o stapanesti sanatos si sa ai mare grija de ea...o bijuterie!

Link către comentariu

salut, bine ai venit. Deocamdata ai un anumit numar de KB pe care poti sa-i uploadezi. Poti folosi Image Shack pentru a pune mai multe poze :icon_thumright:.

Frumoasa masina, sa o stapanesti sanatos. Cea mai buna alegere DSG :offtopic:

Link către comentariu

Foarte frumoasa masina si super bine dotata! :icon_thumright:

Spune-mi te rog ce marca sunt pleoapele,ce sistem de prindere au si de unde le-ai achizitionat! :Driver:

Sa o stapanesti sanatos! :rolleyes:

Link către comentariu

Frumoasa! Sa o stapanesti sanatos! Proiectoarele le-ai dat jos cand ai pus bara de Jetta/GT Sport sau nu a avut? Cati km are? Impresii despre ea?

Modificat de But_Fns
Link către comentariu

Foarte frumoasa masina. Si vad ca ai pus grilele de Jetta pentru ca ai luminile de zi de Audi S6. Cred ca arata superb cu ele aprinse :rolleyes:

Link către comentariu

Frumoasa masina, cati mai multi km fara evenimente neplacute. Poti face upload la cate poze vrei tu insa tre sa te incadrezi in 800kb maxim. Daca vrei poti edita pozele si schimba rezolutia si le poti aduce la 150k ori 200k si sunt inca foarte bune. Eu asa am facut.

Link către comentariu

4abc-pleopele sunt Kamei si m-au atras calitatea si grosimea care este in concordanta cu grosimea marginilor aripilor si capotei,sistemul de prindere consta in mastic siliconic care vine in cutie cu totul iar achizitionarea eu am facut o de la reprezentanta VW din orasul meu.

But_Fns-bara este originala a masini GTI,grilele in schimb sunt de GT pt a reusi sa pun luminile de zi de Audi S6,masina are 26000Km si pot spune ca sunt multumit de ia cu o singura parere de rau ca nu am prins drumuri lungi afara din tara :D

arboby-am renuntat cu intentia de a umbla la partea mecanica mai mult decat la aspect care era greu de intretinut pe drumurile noastre,plus ca doresc un aspect mai cuminte dar cu ceva mai serios sub capota.Acum ramane de vazut...planuri am multe.

post-62975-1265043205_thumb.jpg

Link către comentariu

Vreau sa imi pun si eu si nu ma pot hotara ce model sa aleg!

Imi place foarte mult masina ta...vad ca ai si stopuri pe led nu-i asa? :D De unde le-ai luat si cat au costat?...poti sa imi dai eventual un PM!

Link către comentariu

imi place bara de gti fara proiectoare ... e mai sobra :rolleyes: ... Bine ai venit pe forum, iti spun si eu ...

Link către comentariu
....... doresc un aspect mai cuminte dar cu ceva mai serios sub capota.Acum ramane de vazut...planuri am multe......

Primul pas ar fi sa-i faci soft:D. Revo ar fi cel mai potrivit :rolleyes: .

Apoi o admisie, o evacuare, o suspensie :( and so on...

Succes cu proiectul tau, sunt convins ca masina o sa devina un lup cu haine de oaie:D

Link către comentariu

Salut,

Bine ai venit pe forum.

Nu prea inteleg faza cu pachet Edition 30 ^_^ ca vad ca masina are 200 CP, deci nu este Edition :vaidecapulmeu:

Succes in continuare cu modificarile

Link către comentariu

Masina are prelungirile la bari, fata si spate de Edition 30. Deci de acolo probabil pachet Edition 30 :cool:

Link către comentariu

Sa o stapanesti sanatos. Arata foarte bine masina si are dotari pe masura.

Imi place ca ai pus stopurile OEM cu led, dau foarte bine pe rosu. Pune mai multe poze si cu TFL-urile aprinse.

Spor la modificari!

Link către comentariu

Multumesc pt aprecieri....sincer nu ma asteptam la asa multe comentarii si vizite :D .Incerc sa raspund la toate intrebarile:Pachetul de ED 30 este pus in locul unui pachet Rieger care a fost pana de curand pe masina dar mi a placut mereu cel original de ED 30 si acum al incerc sa vad cum va veni si cu jante...(daca aveam 2 GTI uri unu era Rieger si unu ED 30).Masina a avut un pret de nou de 31500

post-62975-1265133756_thumb.jpg

Link către comentariu

nice car .....

ai niste dotari foarte dragute pe masina cat despre TFL felicitari pentru efort cu siguranta merita rezultatul!!!

si acum ca tot a venit iarna asteptam niste poze de interior .....

drive safe

Modificat de johnbenz78
Link către comentariu

In parerea mea kitul de RIEGER facea masina si mai vis. Dotarile sunt senzationale, motorul perfect. Stiu masina si zi de zi o admir. Sunt sigur ca vor veni surprize noi si la exterior si sub capota. Bun venit pe forum si la intalnirile saptamanale :ninja:

Link către comentariu

foarte frumoasa masina

imi place foarte mult cum arata si cu led-urile de s6

spune=mi te rog dimensiunea grilelor pe care le ai acum este aceiasi cu cea a celor de pe bara de gti?

cam cat te-a dus toata"distractia" cu led-urile,la cine ai facut-o si cum ai rezolvat cu eroarea de bec ars din bord

merci anticipat

beck

p.s:poate ne vedem la intalniri sa discutam mai multe

Link către comentariu

justbeck-ti am raspuns si cu pm cate ceva.Grilele sunt de Golf 5 GT si varianta fara proiectoare care se potrivesc pe bara de GTI la prinderi fara probleme.Operatia am realizat o in garajul meu cu inca un prieten...care a venit prea tarziu ;) deja decupasem din bara masini care avea cred ca 1000km.Asta fara sa fiu ferm convins ca voi reusi sa le adaptez... :flower: Pot spune ca TFL a fost rezultatul vizionatului prea mult pe youtube... :(

Pozele sunt mai vechi...din vara.

post-62975-1265206684_thumb.jpg

post-62975-1265207325_thumb.jpg

post-62975-1265207334_thumb.jpg

Link către comentariu

Bine ai venit pe forum, k printre noi esti de ceva vreme....:flower:

Subscriu parerilor de pana acum, masina e criminala, dar.... cu rieger-ul pe ea, din punctul meu de vedere, arata mai bine. Nu ca acum nu ar fi frumoasa....

Best regards,

Radu ;)

Modificat de TIGANU
Link către comentariu

Salut si bun venit in comunitate! Frumoasa masinuta si se vede cu adevarat ca esti pasionat de ceea ce faci.

Multi km fara evenimente si sa ne vedem la urmatoarea intalnire ! ;)

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!