Jump to content

lichid racire

omu_negru84
 Share

Postare recomandată

mi s-a spart un furtun (in timpul mersului) si am pierdut cam 1.5 litri de lichid de racire.L-am reparat apoi am intrat la singura benzinarie de pe drum (Luk-oil inainte sa urci dealul Feleacului) sa cumpar antigel. nu am gasit decat ceva verde la culoare intr-o punga, eu folosing G12. nu aveau nici apa demineralizata, asa ca singura solutie a fost o sticla de apa plata (Dorna la 2 litri.) am completat cam cu 1.5 litri. Vreau sa stiu ce trebuie sa fac mai departe, trebuie sa scot tot lichidul din instalatie sa sa pun altul? are ceva daca ramane asa si doar corectez concentratia de antigel? se poate sa imi stric pompa de apa sau altceva p-acolo? multumesc

Modificat de omu_negru84
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

la fel am patit si eu.pierdeam apa pe la un furtun imbatranit, la returul de la radiator.am completat cu apa pana a ajuns vasul la minim. apoi cand am ajuns acasa am pus antigel concentrat pana la gradatia de max, adica aprox 500ml. nu mi-a inghetat si nu sunt pb.eu zic sa mai completezi putin cu antigel, dar sa nu depasesti nivelul de max.

Link către comentariu

Concentratia de antigel conteaza. Puteai pune si apa de la robinet.

Link către comentariu

Ar fi bine dupa ce completezi cu antigel concentrat sa si verifici temperatura de inghet a lichidului de racire,sa nu fie prea mica...

Link către comentariu

Subiectul s-a mai discutat.

Uite aici un topic foarte asemanator.

Te rog foloseste functia Search pe viitor.

Link către comentariu

Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!