Jump to content

Leoaica Alba

GtSport

Postare recomandată

nadir@boosted.ro
Asa e, soft REVO Stage 2, din pacate low, la nivel de Stage 1 pentru ca nu mi-a ajuns inca evacuarea, dar si chiar si asa, woooowwwww. :icon_thumright: :dry: :icon_bounce:

Am aceeasi bucurie ca atunci cand am cumparat-o, parca am masina noua din nou. :Driver: :Driver:

Multumesc Nadir!! (inca am zambetul ala tamp) :))

Ma bucur ca am mai facut un om fericit ;)

Sa il/ii stapanesti cu placere si sa te bucuri de noile performante

Link către comentariu

Salut!

Da, asa este. Fratele meu are Cupra cu B87CUP.

S-a obisnuit foarte bine cu diferentialul. Nu se mai aprinde ESP-ul decat foarte putin, in treapta 1. In rest....ca pe sine de tren!

In momentul in care i-a tras de volan eram doar noi doi in masina si a prins putin praf, cauciucurile erau reci, era foarte rece afara iar cauciucurile lui sunt de vara, deci la momentul respectiv erau tari ca piatra. Si bine-nteles ca s-a speriat si a dat review negativ. Dar atunci nu era in prima saptamana, ci era exact in prima zi in care si-l montase.

Oricum, Quaife este un diferential super OK. Si Nicky are tot Quaife. Iar la pretul asta, de 820 USD, este chilipir curat. Diferenta de performanta dintre Wavetrack si Quaife nu este in totalitate justificata de diferenta de pret. Doar daca intr-adevar folosesti masina la limita si nu numai o singura data, de doua ori, ci aproape mereu. Ceea ce nu cred ca este cazul.

Deci...stai linistit, ca orice ti-ai pune (ca diferential), vorba lui qdonline, te va satisface. Mai ales la drag races, unde nu prea se simte diferenta.

Conducere placuta!

Link către comentariu

Mersi mult. :icon_confused:

Chestia e ca eu nu am facut drag pana acum cu ea si nici nu voi face, poate doar ca sa-mi dau seama cum pune puterea jos, pentru viraje ma intereseaza diferentialul, de aceea am adus in discutie Wavetrack. O sa iti mai cer impresii mai incolo si tie si lui Marcel, dar mai am timp, urmatorul upgrade va fi suspensia.

Acum montez evacuarea, sper sa fie bine. :))

Modificat de GtSport
Link către comentariu

Salut!

Cu placere, oricand!

Si multa...."inspiratie" in alegerea unei suspensii potrivita cu modul tau de a folosi masina. Fixa, reglabila, de track, de street....

Conducere placuta!

Link către comentariu

Clar vreau o tura cu ea! Felicitari pentru jucarica!!! :ceuameni:

Link către comentariu

Gata, am evacuare:

hpim3410.jpg

hpim3412.jpg

hpim3415c.jpg

Cu toate ca e diferita fata de cea stock, nu mai am finala, nu se aude rau deloc la mers normal dar la accelerare se rup norii :icon_cheesygrin:, oricum nu am apucat sa merg prea mult cu ea:

37279788.jpg

2jpgqt.jpg

O tija de prindere care era cam cu 2 cm mai lunga si datorita vibratiilor mi-ar fi putut atinge conductele de frana, dar a fost scurtata cu flexul:

07042010351.jpg

53888580.jpg

68117891.jpg

91543794.jpg

...si cu centrarea tipsului final pentru care a trebuit sudata o piulita pe o alta tija de prindere, pentru a ramane fixa in tampon, baiatul care a montat-o si-a dat tot interesul sa fiu multumit: :Driver: :icon_cheesygrin:

13842177.jpg

95521834.jpg

Astept acum sa aud sunetul final, care, imi zice Fusco, sa va mai schimba in urmatoarele zile, se va arde tot uleiul care mai e prin site, se mai dilata/contracta.

Si deabia astept sa vad cand are Nadir timp sa punem adevaratul Revo Stage 2. :icon_bounce: :icon_bounce: :icon_bounce:

Link către comentariu

cam in 2-3 zile asa o sa se auda avion masina. Pana atunci o sa miroasa, o sa se auda mai incet, etc. Oricum, felicitari, ma dai o tura

Link către comentariu

Bineinteles, tu si Animalutz sunteti in capul listei.

Am trecut si la adevaratul stage 2, am crescut boost-ul, dar se pare ca am nevoie de pompa de benzina, am intreruperi serioase.

Mersi Nadir, din nou!

Cand am ajuns pe bulevardul Unirii am calcat-o destul de rau, vroiam sa vad cum trage iar cand am ajuns la CP, o motocicleta de politie alerga spre mine sa ma pofteasca in alt colt al parcarii unde erau 3 Logan break. Dupa un moment in care imi sarise inima, ma intrebasera de ce fac liniute si sa astept sa se uite pe inregistrare, aud prin statie: "negativ". Din pacate pentru el un tip cu Mazda 3 care se luase voiniceste dupa mine a patit-o.

Asta a fost momentul in care am realizat ca incepusem sa merg mult prea repede in oras de cand cu softul. Gata!

Link către comentariu

Diseara la Polivalenta. ;)

Bravo man!

Cred ca urla leoaica acum exact cum trebuie. :banghead:

Astazi ca m-am obisnuit cu ea iti spun: imi place la nebunie. O sa vezi si tu. :D

Iar daca o calc rau, toti aia care dorm pe banda 2 isi doresc sa fi dormit linistiti pe banda 1. :)

Modificat de GtSport
Link către comentariu

Meserie.

Si eu vreau sa o aud. Ai testat asa la drum intins la viteza de croaziera gen 160km/h cum se aude?

Link către comentariu

Da, aseara foarte putin pe A2 si cum spuneam imi place mult, cand ne vedem mergi putin cu ea si iti faci o parere. Si eu vreau sa vb despre internele Autotech si despre montatul lor, cred ca la 370 cp masina ta este infioratoare :D.

Link către comentariu

Acum inteleg de ce erai asa "mandru" de sunetul scos de jucariile puse pe masina ;). Este ceva proaspat facut. Felicitari! Sa ai parte numai de placeri. Si multumesc de "plimbare"!

Modificat de kintziky
Link către comentariu

Mi-a facut placere! Succesuri cu Bubu'! :D

Diseara am sa pun niste poze noi facute la CP. Pana atunci, daca reusesc sa ma vad cu fratele lui Nadir, schimb placutele de frana pe fata cu Ferodo Racing DS2500 si lichidul cu Motul RBF660.

Din pacate se pare ca ambreiajul da semne de oboseala si va trebui schimbat, dar va fi doar in iulie, pana atunci sper sa trag de asta cat mai merge. :))

Modificat de GtSport
Link către comentariu

Suspensia nu mai e prioritate in conditiile date, imi trebuie ambreiaj sa ma pot bucura de masina.

POZE:

dsc03548d.th.jpgdsc03549x.th.jpgdsc03556.th.jpgdsc03563d.th.jpgdsc03565.th.jpgdsc03570.th.jpgdsc03573v.th.jpgdsc03572d.th.jpgdsc03575r.th.jpgdsc03576xjbyy.th.jpgdsc03579i.th.jpg

Link către comentariu

poze ca poze dar ce face masina e greu de aratat; Teo, ai verificat tapiteria in spate dreapta?.... stii de ce :D

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!