Jump to content

Leoaica Alba

GtSport

Postare recomandată

Meserie.

Pe filtru ai dat cu putin ( da puuutin, un fas miiic) de ulei?

Link către comentariu

:) Hmm...nu am dat....trebuie?

Modificat de GtSport
Link către comentariu

Vb cu Nadir, are un spray Motul special ptr asa ceva sa-ti dea el ca stie cum.

Link către comentariu

:ceuameni: :offtopic: :offtopic: Ala care merge doar pe Ring? Am vazut ca imparti cu sapunul peste tot...deh...om cu experienta :offtopic:

Link către comentariu

Hai sa fiu on atunci, astazi am montat si gumele de vara Goodyear Eagle F1 Asymmetric. :offtopic: :offtopic: Iar nu imi mai vine sa ma dau jos din ea, aderenta este mare, dupa parerea mea mult mai mare decat cu vechile Pzero Rosso. Multumesc Animalutz pentru ajutorul dat la montat.

Abia astept evacuarea acum. :ceuameni: :offtopic: :offtopic:

78634881.jpg

Link către comentariu

inca putin si faci o racheta din ea. Ii mai cumperi o pompa APR, un ambreiaj ca al lui Fuscobal, un diferential Peloquin, suspensia Bilstein B16, antiroll-bar kit, placute DS2500, discuri Tarox si e beton

Modificat de TEFF
Link către comentariu

Da, TEFF, in mare parte ala ar fi planul, dar probabil diferentialul va fi Wavetrack iar pompa Autotech, astept impresiile lui Bogdan (qdonline), APR este taticul lor, dar diferenta de bani este putin cam mare.

Oricum, anvelopele sunt excelente, sunt de-a dreptul incantat, sunt mult, mult peste Pzero Rosso. Trebuie sa vad cum sunt si pe ud, dar am asteptari mari.

Link către comentariu

ce te face sa alegi Wavetrack? De ce nu vrei sa mergi pe varianta testata deja? Peloquin?

Link către comentariu

Am inteles ca s-ar descurca putin mai bine decat concurenta in situatia in care una din roti are aderenta 0 (de ex. este in aer), oricum trebuie sa ma mai documentez.

Link către comentariu

si cat de des o sa te intalnesti tu cu o astfel de situatie in care o sa fii cu o roata in aer?

Link către comentariu

:lol: Pffffff...asa intrebare asa raspuns....foarte rar. Dar daca diferenta de pret e mica de ce nu, ma simt mai bine daca stiu ca am acoperit toate situatiile. :)

Link către comentariu

in primul rand eu ma refeream la o roata motrica. In fine...nu mai conteaza Asa ar trebui sa iti iei si un roll-cage, daca tot vrei sa acoperi toate situatiile

Modificat de TEFF
Link către comentariu
Oricum, anvelopele sunt excelente, sunt de-a dreptul incantat, sunt mult, mult peste Pzero Rosso. Trebuie sa vad cum sunt si pe ud, dar am asteptari mari.

Pe unde ai testat GoodYear-ul? Pzero le-ai avut de noi?

Felicitari pentru admisie sunt sigur ca esti in al noualea cer :-)

Spor mai departe

Link către comentariu

Nu pot sa zic ca le-am testat foarte mult, pana nu ajung pe un drum virajat nu pot avea o parere obiectiva, am iesit pe drumul vechi spre mare, unde am incercat putin admisia si gumele, dar am un alt feeling al drumului, nu scartaie, si sunt mult mai bune pe franare. Intr-adevar, nu am avut Pirelli-urile de noi si probabil de aceea simt o diferenta asa mare, pentru ca vad ca Tyretest.com dau Goodyear doar putin peste Pirelli pe ud iar pe uscat cam la fel. Oricum, cand trec prin Brasov le incerci. :)

Da, sunetul admisiei este senzational.

Mersi

Modificat de GtSport
Link către comentariu

Din cate stiu ITG, nu? Excelenta alegere, a fost mult timp in topul preferintelor mele de asemenea. :))

Sper sa fiu cat de curand stage 2 si sa le alergam spre Poiana. ;)

Link către comentariu

Nu, n-am mai luat ITG, ziceati voi de praf si alte alea.

Poate facem intalnirea de primavara la Karturi :)) si atunci ne vedem

Link către comentariu

Super pozele!!! Mersi. :blink: :)

Astazi leoaica primeste ceva special. ;) :Driver:

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!