Jump to content

Leoaica Alba

GtSport

Postare recomandată

Aia arata ca masina lui shrek , hidoasa rau cu jantele alea, imi aduce aminte de smile-ul de pe ym cu ala de ii vine rau si sta sa vomite .

Jantele sunt tari iar pe wortex gasesti miliarde de cosmetizari ale lor dar totusi asta e urata.

Link către comentariu
cat sunt jantele alea?

Bogdane, afara sunt in jur de 800-1000$(in functie si de culoare) un set de 18", nu stiu inca cat sunt la noi, cel mai bine vorbesti cu BAD_MF, imi spunea pe pm ca mi-ar putea da un pret bun la ele.

@scum...cred ca glumesti ;)

@Teff...deabia astept sa ni le trimita...a ta intarzie totul :icon_thumright:

Modificat de GtSport
Link către comentariu

daca vrei jante team dynamics iti recomand si eu sa vb cu BAD_MF ... si eu tot de la el le-am luat ... de multe ori le are pe stoc si in maxim 24 de ore le ai la usa :)

Link către comentariu

Am vorbit cu el pe pm, dar inca nu a venit timpul sa iau jante, dupa soft masina va cere cu disperare suspensie, care cred ca trebuia luata inainte de upgrade-ul de putere, dar asta e, incet incet. :D

@ Ovidiu, ce crezi ca la anu mergeti voi la Ring fara mine? :)

Link către comentariu

cu dedicatie :(

albe

negre

cupra galbena pusa de teff are replici (ca sa-ti faci o idee)

Modificat de guessWHO
Link către comentariu

Ce vreti sa-mi faceti mah...trebuie sa ma abtin cu jantele ca fara suspensie nu mai sta pe drum. :)

Link către comentariu

Nu vreau suspensie doar pentru look, I need B16. :) O sa raman cu jantele stock deocamdata, intai suspensie, diferential, ambreiaj. M-am hotarat! :)

Modificat de GtSport
Link către comentariu

Astazi la intalnire mi-am schimbat in sfarsit o duza de stropit parbriz-ul, care a fost exagerat de scumpa avand in vedere ca nu e incalzita, 70 lei. O cumparasem acum vreo doua luni de la Metrotehnica. Oricum, am o mare satisfactie ca am reusit sa fac singur ceva practic. ;) La Leon trebuie dat jos plasticul din capatul capotei pentru schimbarea duzei iar pentru asta trebuie data jos captusala capotei pentru ca sub ea are clemele de prindere, asta dupa ce dai jos vreo 8 suruburi in stea cu 6 colturi.

MUltumesc lui Borisake pentru scule.

post-14407-1268574376_thumb.png

post-14407-1268574385_thumb.png

post-14407-1268574390_thumb.png

Link către comentariu
  • 2 weeks later...

in berceni probabil unde ai vazut`o tu era inainte a lui Vlad, acuma are alt proprietar...

Link către comentariu
in berceni probabil unde ai vazut`o tu era inainte a lui Vlad, acuma are alt proprietar...

am inteles,frumoasa masina oricum

Link către comentariu

Mersi mult.

Am primit astazi o cutie mare alba pe care era scris EVOLUTIONS MOTORSPORT. :D

Revin cu poze. :))

Link către comentariu

Cum spuneam mai devreme am revenit. Astazi am montat noua admisie Evoms V-Flow. Prima impresie este ca urca putin mai usor in ture, cred ca e doar o impresie, iar sunetul este bestial, am avut consum de 24% ca nu ma puteam abtine sa nu accelerez scurt pentru a auzi admisia:

post-14407-1269546366_thumb.jpg

post-14407-1269546387_thumb.jpg

post-14407-1269546404_thumb.jpg

Link către comentariu

Niste poze de la montat:

25032010311.jpg

25032010314.jpg

25032010315.jpg

25032010317.jpg25032010319.jpg

25032010321.jpg

25032010322.jpg

Am avut mici dificultati cu montarea scutului pentru ca nu am putut de desface cele doua suruburi cu cap de plastic, suportii capacului de motor, dar cu ajutorul lui anorganix si Fusco l-am montat pana la urma:

25032010324.jpg

25032010326.jpg

25032010327.jpg

Link către comentariu

Cea mai buna alegere :P Si eu am avut probleme cu montarea de la Heat Shield pana am observat ca suportii pt. capacul motor au in celalalt capat niste piulite :) Odata desfacute, no problem :D Sa iti pui si gura aia de aer originala :)

post-3765-1269552348_thumb.jpg

Modificat de Bebeee
Link către comentariu

Felicitari domnu'.

S-o accelerezi sanatos! :ceuameni:

PS: vezi ca si Bebeee iti zice acelasi lucru cu fanta originala.

Link către comentariu
Sa iti pui si gura aia de aer originala :blah_:
PS: vezi ca si Bebeee iti zice acelasi lucru cu fanta originala.

Notat! Am pus-o pana la urma.

Mersi baieti! :vwrullz:

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!