Jump to content

Leoaica Alba

GtSport

Postare recomandată

Mersi la fel Rex, te astept cu feedback-l, mai ales dupa Ring. De data asta n-am prea avut de ales la culoare. Intr-adevar BBS-utile sunt de exceptie, dar eu am ceva cu jantele albe de pe vremea raliurilor (din pacate, tocmai pentru ca masina e alba, nu o sa am un contrast dar asta e) :blah: iar cele de la Team Dynamics arata tare bine.

Ce parere aveti?

post-14407-1267895928_thumb.jpg

post-14407-1267895936_thumb.jpg

post-14407-1267895946_thumb.jpg

post-14407-1267895953_thumb.jpg

Modificat de GtSport
Link către comentariu

si eu sunt interesat de jantele astea ca le-am gasit la oferta. dar dupa ce gropi sunt prin orase, am decis ca jantele stock sunt mai rezistente. ;) deocamdata.

mi-e teama ca nu au acelasi feedback ca BBS, dar nici pretul lor.

poa' sa fie 1000 de masini cu CH, eu tot CH mi-as lua. nu-mi fac masina doar ca sa fie individualizata, ci imi fac ce-mi place la ea.

ce daca sunt 1000 de evacuri milltek in jur. daca asta e buna, asta arata/suna bine atunci asta conteaza pt mine si asta voi pune si eu.

90% din TFSIurile modificate au aceeasi reteta. si? :) nu vad pe nimeni suparat. si nu e vb doar de tehnic aici.

Link către comentariu

Mie imi plac Team Dynamics-urile. Daca nu ma insel jantele din poza sunt Pro Race 1.3, nu 1.2. oricum ambele modele sunt foarte ok si intr-adevar pretul poate fi un argument bun.

Link către comentariu
si eu sunt interesat de jantele astea ca le-am gasit la oferta. dar dupa ce gropi sunt prin orase, am decis ca jantele stock sunt mai rezistente. :icon_thumright: deocamdata.

mi-e teama ca nu au acelasi feedback ca BBS, dar nici pretul lor.

poa' sa fie 1000 de masini cu CH, eu tot CH mi-as lua. nu-mi fac masina doar ca sa fie individualizata, ci imi fac ce-mi place la ea.

ce daca sunt 1000 de evacuri milltek in jur. daca asta e buna, asta arata/suna bine atunci asta conteaza pt mine si asta voi pune si eu.

90% din TFSIurile modificate au aceeasi reteta. si? :Driver: nu vad pe nimeni suparat. si nu e vb doar de tehnic aici.

Da Bogdane, BBS-urile sunt excelente ca design si calitate asa ca nu conteaza cate masini mai au, conteaza cum vin pe a ta, dar pretul e cam mare de aceea am inceput sa ma gandesc si la alternative mai ieftine. Iar cu reteta clasica a TFSi-urilor ai dreptate, ma simt privilegiat ca au gasit altii solutii inaintea mea si nu trebuie sa fac incercari pe banii mei. ;)

asd888 Sunt excelente si OZ-urile, Rally Asfalto parca se numesc?

Link către comentariu

Da, jantele se numest Rally Asfalto intradevar si dupa parerea mea vin ca o manusa masinii tale,pacat totusi ca au un pret cam piperat din cate am inteles.

Link către comentariu

OZ-urile parca se numeau Superturismo GT. Poate Rally Asfalto e vreo editie speciala dar cred ca poti merge pe superturismo gt albe la fel de bine.

TD-urile arata ieftin iar scrisurile alea sunt mult prea tipatoare.

Link către comentariu

Le-am vazut eu live si nu arata deloc ieftine..crede-ma..si sunt usoare..

Link către comentariu

confirm si eu ce spune cristi ... arata bine TD si sunt si usoare ... eu mi-am luat un set si sunt foarte multumit

Link către comentariu

Ce mi-a placut si mie foarte mult la ele a fost greutatea si faptul ca se merge cu ele in BTTC, la Pro Race 1.2 scrie BTTC Approved.

Modificat de GtSport
Link către comentariu

Ideea e ca baietii nu se joaca, au fost campionii in BTTC, din pacate jantele care-mi plac cel mai mult, Pro Race 1, nu sunt diasponibile decat in variantele 15" si 17" asa ca ramane varianta Pro Race 1.2. Sunt foarte ok si astea, au o greutate de 9kg la 18x8, designul imi place mult, mai ramane sa vad ce culoare.

Arata mult mai bine pe masina si chiar deloc cheap:

post-14407-1267985056_thumb.jpg

post-14407-1267985222_thumb.jpg

post-14407-1267985229_thumb.jpg

post-14407-1267985260_thumb.jpg

post-14407-1267985265_thumb.jpg

post-14407-1267985288_thumb.jpg

Link către comentariu

Negre sigur zic eu... sau un gri foarte inchis.

Link către comentariu

Stiu ca exista si varianta antracit, gri foarte inchis, nu stiu exact daca au facut si Pro Race 1.2 antracit. :rolleyes:

Link către comentariu

negru or sa dea un pic aiurea ca au "multe" spite si or sa para foarte mici

Link către comentariu

Am gasit o poza cu un Pro Race 1.2 Anthracite, parerea mea ca asta ar fi culoarea perfecta pentru mine, nici prea inchise sa nu se vada de la distanta, dar nici prea deschise ca sa ramana in contrast cu masina :) :

post-14407-1267991298_thumb.jpg

Link către comentariu

Pentru Cupra alba, ca a mea, contrastul alb negru este superb :frigbaitata: cand o sa pot o sa iau si eu ProRace 1.2 negre :P

Link către comentariu

Merita TD pro race 1.2, daca vrei da-mi PM sa-ti arat poze reale cu jantele pe toate culorile.

Link către comentariu

Sunt bucuros!!!!! Mi-am comandat admisia: Evoms V-Flow 2.0T Fsi K04:

post-14407-1268064509_thumb.jpg

Link către comentariu
Am gasit o poza cu un Pro Race 1.2 Anthracite, parerea mea ca asta ar fi culoarea perfecta pentru mine, nici prea inchise sa nu se vada de la distanta, dar nici prea deschise ca sa ramana in contrast cu masina ;) :

Buna alegere. :)

Link către comentariu
Sunt bucuros!!!!! Mi-am comandat admisia: Evoms V-Flow 2.0T Fsi K04:

si eu sunt bucuros

droopy_happy.jpg

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!