Jump to content

Leoaica Alba

GtSport

Postare recomandată

k04 merge si cu 2,75" ... rezultatele in cazul unui dp de 3" vor fi mai vizibile in cazul unui upgrade de la k04 la altceva

in fine ... pana la urma fiecare isi modifica masina cum crede el ca trebuie :)

sunt destule topic-uri despre evacuari si turbine :P

GtSport tot ce trebuie sa faci e sa te gandesti ce vrei pe viitor de la masina ... daca vrei performanta, daca vrei sunet/zgmomot, daca vrei ambele, daca vrei sa dai bani mai multi, daca vrei sa dai bani mai putini ... eu ti-as recomanda sa te documentezi cat poti de mult inainte, pentru ca mie unul mi-a fost greu sa aleg :)

Link către comentariu

o masina de vis. sa ai grija de ea;d

ps; este un tip in cartier la mine are tot o cupra si are acelasi numar doar ca e de iasi. ce coincidenta :D

Link către comentariu

Am facut log-urile dar au ramas la Fusco in calculator, am facut si un test de acceleratie, s-a comportat excelent, masina pare a fi in regula...trebuie sa vedem totusi cu atentie log-urile. :icon_thumleft:

Modificat de GtSport
Link către comentariu

In aproximativ 3 saptamani masina va primi o evacuare completa TBE 3" Blueflame cu catalizator race de 100 celule. :offtopic: :offtopic:

Link către comentariu

Mersi Teff, o sa avem si admisia la fel, EvoMs. Dupa aia sunt si eu gata sa fug la Nadir. :screwy:

Link către comentariu

Foarte tare man!

Hai ca usor usor le faci pe toate... nu ca masina n-ar fi agera si asa! :)

Link către comentariu

mai urmeaza niste BBS CH ( asa ptr. originalitate !!!) ca tot sunt la moda: :rolleyes:

Link către comentariu

Asa e. Tu de ce ti-ai mai luat Cupra? Exista multe modele pe strazi...inca o data "cata originalitate"

Link către comentariu

Vlad, care e problema ta de fapt?

Pe langa faptul ca ironiile tale sunt gratuite mai esti si offtopic. Nu a zis nimeni nimic de jante asa ca nu inteleg logica.

Va rog ramaneti la subiect, altfel se vor aplica sanctiuni.

Multumesc.

Link către comentariu

Adevarul e ca m-am gandit la CH-uri, dar daca e sa-mi iau alte jante de vara mi-as lua Team Dynamics Pro Race 1.2. :icon_thumleft:

Vlad, oricum accept orice fel de sugestii.

post-14407-1267878734_thumb.jpg

Modificat de GtSport
Link către comentariu

VLADPROBE Nici o problema.

Georgik Ch-urile, sunt exceptionale, dar sunt pe 19, eu nu vreau sa merg mai sus de 18. Cele cu buza din poza 2 nu imi plac foarte mult.

Teff VOLK-urile cred ca ar da tare bine, desi nu sunt adeptul jantelor negre, de la mai mult de 15 metri nu mai intelegi nimic din ele, dar sunt putin peste buget. Oricum, nu cred sa le schimb pe astea originale curand, poate dupa suspensie.

Link către comentariu

"Take a wild guess" :lol: O sa fiu original si o sa-mi iau Bilstein B16 PSS10. :)) Dar mai dureaza, luni o sa-mi comand admisia dupa care dau o fuga la Nadir pentru un stage 2, apoi strangem niste bani de suspensie, deja am gasit pe cineva care lucreaza la ei si poate cumpara o data pe an la super pret. :wub:

Link către comentariu

si nu ziceai nimic. Nu comandam amandoi admisiile din acelasi loc? O iau si eu de unde o iei tu

Link către comentariu

Pai da un telefon cand poti, ti-am dat ieri mesaj de unde sa le luam.

Link către comentariu

Bravo colegu, super masina (daca era si alta culoare e fenomenala... am eu ceva cu albul :blah: ).

La jante, eu m-as indrepta atentia catre BBS. E drept ca sunt putin subiectiv, dar mi se par exceptionale (aproape toate modelele).

La suspensie nu ma bag, eventual iti dau un feedback dupa ce imi montez B16-le.

Multa sanatate si spor la modificat!

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!