Jump to content

Leoaica Alba

GtSport

Postare recomandată

Niste update-uri minime:

Mi-am luat niste prezoane antifurt:

IMG_6692_zpskud0zhwg.jpgIMG_6693_zpsocfg9qh9.jpg

In sfarsit un Revo SPS:

IMG_6575_zps2zdc8jgo.jpg

...si pentru ca ma pregatesc de cursa de diminica (rotac.ro) am pus masina pe Team Dynamics si cauciucuri DMACK, am coborat suspensia si am facut o noua geometrie:

IMG_6688_zpsxcgwyf8u.jpgIMG_6647_zpshkk1ytbr.jpg

Link către comentariu
  • 3 weeks later...
Pana la urma am luat un loc 3, la 0,1 sec de locul 2. Masina a fost lesina grav, intercoolerul de s3 nu face fata pe circuit la 49 de grade la nivelul asfaltului. Faceam cu aproximativ 10km/h mai putin pe linia dreapta.

podium_ss_class_zpsuvdfqsuw.jpg

Ieri am facut o revizie, am realizat abia acum o saptamana ca masina are 7 ani si nu am schimbat distributia pana acum. Am pus o pompa de apa HEPU si role INA. Vechea curea arata de parca ar mai fi putut sustine 7 ani de abuz:

timming_belt_zpsa7nsilky.jpg

...dar camfollowerul nu:

IMG_6909_zpser3cu5hu.jpg

Din pacate nu totul a mers perfect, filetul in care sta tamponul de motor era distrus. Nu stiu cum s-a putut intampla asta:

motor_mount_screw_zpsxtswyc1b.jpg

Mecanicul a reusit sa-l repare si sa puna un surub mai lung, zice ca e ok acum.

Am decis sa schimb uleiul Motul Racing 300V 5W40 cu Millers Nanodrive 10W50 mai vascos si mult mai rezistent la temperaturi mari. 

In sfarsit nu mai pierd lichidul de parbriz, aveam acesta problema de ceva vreme, o garnitura era terminata pe traseu.

Si din pacate la iesirea din service am atins bara fata, am o zgarietura de 1cm chiar in buza de jos. :(

Link către comentariu

Multumesc! Locul 3 nu e chiar asa o mare realizare, sper ca dupa ce voi monta un intercooler mai eficient situatia sa se schimbe.  :icon_thumleft:

Link către comentariu

Avand in vedere ca ai concurat impotriva M4, prezenta ta pe podium e priceless.

Stau si ma gandesc la cum ar fi aratat podiumul daca toti 3 aveati aceeasi masina.

Link către comentariu

Erai stock la suportii de motor?

Nu, i-am schimbat pe la inceputul lui martie cu 034 Motorsport street density.

Avand in vedere ca ai concurat impotriva M4, prezenta ta pe podium e priceless.

Stau si ma gandesc la cum ar fi aratat podiumul daca toti 3 aveati aceeasi masina.

Multumesc!  :D

M4 de pe locul 1 are 500cp la motor...just saying!

Asta am auzit si eu prin paddock, dar n-am vrut sa mai scriu asta aici.  :icon_thumleft:

Se pare ca a avut soft Hamman dar avea intreruperi, iar acum are AcSchnitzer. Dar nu puteam dovedi asta acolo. ;)

Modificat de GtSport
Link către comentariu

Asa umbla vorba prin targ :icon_thumleft: . D-asta zic ca e mega rezultat ca ai fost la mai putin de 2 secunde de o masina rwd cu 500cp :D .

Modificat de cristi511
Link către comentariu

Am ths la suporti si nu am avut probleme pana acum.... 

Link către comentariu

Felicitari pentru rezultat!

Multumesc!

Asa umbla vorba prin targ :icon_thumleft: . D-asta zic ca e mega rezultat ca ai fost la mai putin de 2 secunde de o masina rwd cu 500cp :D .

Mersi mult!

Am ths la suporti si nu am avut probleme pana acum.... 

Nu a fost de la suport, cu siguranta a fost strans prea tare. Mai am si eu o pereche de suporti OEM intariti, la fel cum are Fusco. Daca sunt probleme il schimb.

Link către comentariu

Parca atunci cand se schimba suportii de motor se recomanda sa nu se reutilizeze suruburile vechi (ca si la semi-puntea fata). Eu totusi am reutilizat suruburile vechi cand am montat suportii THS (identici cu cei de 034 Motorsport street density). Sunt 50.000 km de atunci si nu am avut probleme pana acuma, insa patania ta m-a facut sa ma gandesc sa-i verific la urmatoarea revizie. Ce simtome avea masina?

Link către comentariu

Cel mai bine e sa-i verifici.

Nu am simtit nimic, parea foarte inchegata masina de cand am pus suportii. Si acum pare la fel. :D

Link către comentariu

:icon_thumleft: :icon_thumleft: :icon_thumleft:

Dupa ce pun un calorifer mare in bot sa am toti calutii la mine, 1,4 sec nu il salveaza. :D

Modificat de GtSport
Link către comentariu

:))))))))))))))))

Asta ar fi singurul mod, mai sus merg si eu dupa el. Exista TTE420. :icon_thumleft:

Link către comentariu
  • 7 months later...

S-a cam pus praful pe aici. Intre timp am schimbat intercoolerul de S3 cu cel de la Wagner Tuning si am luat o noua pereche de cauciucuri pentru track 235/40/18. Urmeaza aripile evazate de la SRS-TEC:

12400590_557878797721653_8327623329068109625_n.jpg

12651366_557878814388318_6433248117922875035_n.jpg

12654511_557878821054984_8187493353629449677_n.jpg

12670328_557878877721645_5889520076251759591_n.jpg

12687964_557878887721644_6246608002265400391_n.jpg

Link către comentariu

Daca e negru, e profi :)). Glumesc. Have fun cu leoaica in continuare si spor la upgrade-uri!

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!