Jump to content

Leoaica Alba

GtSport

Postare recomandată

Nu am mai scris de mult:

Pe 27 mergem din nou la Hungaroring. Pentru asta am schimbat discurile de frana Tarox F2000 cu alte discuri Tarox F2000 cumparate de la Dr.G.Silviu.

Unul din discurile mele era crapat destul de rau din prindere si pe franare aveam trepidatii grave.

Am schimbat caracasa cutiei pentru ca unul dintre suruburile de prindere de la pendulum mount a sarit. Pendulumul a fost prins de cutie doar intr-un surub si astfel a aparut o fisura. Foarte posibil sa nu fii fost vreo problema, dar am preferat sa o schimb.

Am schimbat uleiul cutiei cu Motul Gear 300 si tot lichidul de frana.

Am setat suspensia si am reglat unghiurile cu mine in masina. Sway-uri hard fata, hard spate, suspensia 8 fata, 10 spate, cadere fata - 2,42 stnga/dreapta, cadere spate -2, convergenta fata +0,18, convergenta spate +0,15.

Masina nu este chiar asa cum imi doresc, dar un setup mai bun nu am reusit.

Sper totusi sa se comporte ok cu semislickuri, deocamdata are o tendinta putin subviratoare.

Link către comentariu

Ai incercat sa lasi sway-ul din fata pe soft? Ar trebui ca impreuna cu taria suspensiei pe spate sa elimine in mare parte subvirarea...

Ai urcat convergenta, nu gluma. :D Cred ca un +.0.05 era mai safe.

Link către comentariu

daca ii puneai suspensie de <> era mai simplu :))

mai lasa leoaica in pace ca merge super tare (in combinatia cu diavolul tazmanian de la volan)....sau vrei sa ii dai emotii vecinului cu NSX? :))

abia astept iesirea de la sfarsitul lunii

Link către comentariu

Am uitat sa spun ca mi-am montat si furtunase de frana cu camasuta metalica, cu ajutorul lui Silviu.

Din pacate au venit din nou cu suruburi de GTI, desi le-a spus Silviu din nou sa trimita cu pas fin. Se pare ca nu vor sa priceapa sau nu au decat de GTI.

Am reusit sa comand suruburi Goodridge de pe Ebay pana la urma. :D

Link către comentariu

Nu, ale tale erau tot cu pas mare...glumesc...sunt la fel, sper sa-mi aduc aminte unde ti le-am pus :D

Link către comentariu
  • 2 years later...

Salut,

Dupa ce am montat suportii de motor de la 034 motorsport http://www.cdn.uspmotorsports.com/images/P/13093-thm.jpg

Am dat o tura pe adancata:

https://youtu.be/dPqd6kL-hPs

https://youtu.be/zPucpmUGFOM

https://youtu.be/m-w7BlJcjAs

Am fiert din nou lichidul de frana RBF660, se pare ca am nevoie de alte frane.

Inca nu sunt decis, dar am nevoie de un kit pentru jante de 17, orice sugestie e binevenita.

Kitul original de Cupra +TaroxF2000 +placute Carbotech RP2 va fi scos la vanzare. 

Link către comentariu

kitul meu de ttrs nu a avut probleme , dar dezavantajul este ca trebuie sa ai jante de minim 18 si distantiere, iar daca nu ai o suspensie super rigida pe circuit o sa iti atinga roata in aripa , preturi mari la placute si discuri, mai bine mergi pe varianta de z18 cele cu 6 pistonase care merg cu discuri de ML de 350mm

Modificat de Roberto666
Link către comentariu
  • 4 weeks later...
Intre timp am luat franele spate de R32 si le-am dus imediat la SRZ.ro la vopsit rosu:

IMG_4907_zps1lahj7o5.jpg IMG_4905_zpskwxt6iq2.jpg

Sper sa mai rezolve din problemele de supraincalzire.

Saptamana trecuta am cumparat si anvelope de 18" Dmack Trackday de la Colina. 

Inca sunt acolo si asteapta jantele pentru a fi montate, la cat de tari sunt pe lateral nu cred ca ar putea fi montate altundeva:

IMG_5052_zpsxzveqrip.jpg

Astept cu mare interes franele fata AP Racing si jantele TD Pro Race 1.2.   :D

Apoi franele de OEM Cupra intra la vanzare, spate/fata. Fata va fi reconditionata si vopsita. Cine e intereat sa-mi dea PM.

Link către comentariu

Astazi am luat etrierii de la vopsit, au iesit foarte bine:

IMG_4956_zpshjodyexu.jpg IMG_4954_zps3jkhvcdx.jpg

IMG_4960_zps3m8icpee.jpg IMG_4959_zpsvqdrrp3f.jpg

Sper sa ma ajute discurile ventilate cu o mai buna disipare a caldurii si poate cu o mai buna distributie a franarii, in unele portiuni simteam ca vine f..dul peste mine. :D
In rest va trebui sa vad cat cantareste sistemul stock, sa vad cata greutate am adaugat, greutatea franelor spate de R32 este:

etrieri:            1,8 Kg
port-etrieri:     1,3 Kg
discuri:           6,8 Kg

Link către comentariu
  • 2 weeks later...

Am mai reparat cateva din accidentari (pragul si haionul), ar mai fi capota care are cateva urme de pietre, dar o mai las putin.

Before:

IMG_4859_zpsgxiuvmsq.jpgIMG_4858_zpsmsvpemg3.jpg
IMG_5023_zpsoovqauk0.jpgIMG_4937_zpsubsyzpnm.jpg

After:

IMG_5103_zpsow4kvmrb.jpgIMG_5102_zpsm09zwdwe.jpg
IMG_5100_zpsjun9vfv2.jpgIMG_5097_zps9siy89az.jpg

Au ajuns jantele TD asa ca azi am fost la Colina sa pun DMACK-urile pe ele. A fost o lupta grea cu kevlarul din sidewall  :D , desi le unflau cu 8 bar nu vroiau  sa sara de nici o culoare si sa se aseze pe janta.
La un moment dat, le-au urcat intr-o dubita si le-au dus la aparatul pentru roti de camion. Acolo au cedat la 9.5 bari. :icon_bounce:

IMG_5088_zps4hfpnlis.jpg IMG_5090_zpsu1oe5ct5.jpg

IMG_5108_zpsb87xigmu.jpg IMG_4759_zps6ukezon7.jpg

Modificat de Dudu
Link către comentariu
  • 1 month later...

In aproximativ 10 zile o sa am franele noi, asa ca jantele de Cupra vor intra doar cu distantier.

Drept urmare am decis sa iau jante noi si sa pun jantele OEM la vanzare.

So welcome OZ Ultraleggera:

IMG_5551_zpsproolzvt.jpgIMG_5540_zpsfpfoy40q.jpg
IMG_5559_zpsaqjx4qul.jpgIMG_5555_zpswnobyzwp.jpg

Link către comentariu

Sa le folosesti sanatos. Sunt cele de pe A5? [emoji16]

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!