Jump to content

Leoaica Alba

GtSport

Postare recomandată

Sesiunea cu Chuckie (scuzati limbajul, era la cald, suparat pe ambreiaj): :D

Modificat de GtSport
Link către comentariu

Sesiunea cu doctorul (multumesc Silviu de sfaturi):

Si ultima sesiune. Multa incredere fara frane, combinatia exploziva: :D

@TEFF Sper sa reusesc sa merg si la toamna. As cam vrea.

Link către comentariu

M-am uitat la fiecare filmulet in parte...pot spune...oau! :D Felicitari!! Pentru o prima oara pe ring, ai mers extraordinar. Sper ca in toamna sa ajung si eu...faci si cursuri de instructaj? :))

Link către comentariu

Ba da. Dar l-am luat o tura.

Intre timp mi-am comandat din nou bujii se pare ca am missfire foarte urat. Daca nu se rezolva schimb bobinele :(

Si am aparut pe site-uri deocheate:

http://www.carsandgi...leryID=1307&m=4

:lol: :D

Modificat de GtSport
Link către comentariu

Teo , eu la missfire nu am rezolvat decat cu inlocuirea unui injector...am schimbat bujii, bobine si pana nu am schimbat ala nu am scapat. Vezi exact pe ce clindru ai, schimba bobinele intre ele si daca tot mai ai pe acelasi cilindru atunci e injectorul. Noroc ca nu-s chiar asa scumpe astea de S3.

In alta ordine de idei, ce planuri mai ai ptr masina?

Link către comentariu
  • 2 weeks later...

Am schimbat bujiile, apoi 2 bobine si am rezolvat problema. :)

Starchaser, caruia ii multumesc foarte mult, a fost la ai mei in Sibiu, a luat rotile mele de circuit, s-a dus la vulcanizare, mi-a descojit semislick-urile de pe jante si mi le-a trimis cu curierul la Bucuresti pentru a le putea da celui care le vroia foarte mult. Sunt dator vandut.. :beer:

Astfel am scapat de jantele de FR, latime 7J.

Pentru mine erau prea inguste, etrierii nu au avut racire si mi-a fiert lichidul de frana, Motul RBF 660, la sfarsitul tuturor sesiunilor de pe Hungaroring. M-am cam chinuit in ultimele sesiuni. Poate si datorita faptului ca furtunasele stock, fara camasuta metalica, cel mai probabil s-au inmuiat si nu mai reuseam sa transmit spre etrieri presiune.

Cu aceasta ocazie Cosmin (Starchaser) a facut si niste poze gumelor Fdederal FZ-201 care au niste crapaturi ingrijoratoare. Chuckie cu Megane-ul Rs galben are taieturi cel putin la fel pe Federal RS-R.

Se pare ca este punctul lor slab. Sper sa mai reusesc doua trackday-uri cu aceste cauciucuri:

dsc00211fp.th.jpg dsc00210id.th.jpg

Mi-am cumparat alte jante noi, 8Jx17 Et 50, BBS VZ 032, care trebuie sa ajunga in Sibiu la ai mei in 2 saptamani. Sper sa nu am surprize neplacute si cu astea (sa atinga, sa nu aiba ventilatie). Voi atasa poze cand ajung in Sibiu si pun gumele pe ele. :D

Urmeaza furtunasele cu camasuta metalica pentru frane. Cel mai probabil HEL, desi am auzit ca e posibil ca filetul sa nu se potriveasca. :icon_confused:

Link către comentariu

Chiar daca nu se potrivesc din prima tot se pot monta. Suntem atatia care avem deja.

Link către comentariu

Teo vezi ca eu schimb pe garantie Federalul care a crapat :) f ciudate crapaturile de pe laterale...eu nu am si nici nu citisem despre astea..

Link către comentariu

Nu e mah pe lateral, si eu m-am speriat cand am vazut poza. :) Trebuie sa vad daca-l schimb, nu stiu daca are rost deranjul. Le-am luat din Polonia.

Link către comentariu

De acord cu tine,mare om Cosmin!

Pe tine te tin minte cu jantele...secretosule :blah:

Link către comentariu

N-am ascuns mah nimic. :)) Cum le-am pus, mi-a dat omul un PM cu o oferta pe care am acceptat-o. Ce mai puteam face, i le-am promis. :)

Modificat de GtSport
Link către comentariu

Ce DOT au Federal-urile?

Iti recomand sa cumperi furtune Goodridge. Vei scapa de calvarul cu suruburile si sunt sigur cel putin la fel de bune.

Link către comentariu

Imi puteti face si mie rost de suruburile astea? :) Am numa de vre-un an furtunele in garaj :(

Scuze de off topic Teo.

Link către comentariu

Cand ajung eu pe acolo iti iau fara probleme.

Dar nu ma grabesc sa cumpar si mai ales sa montez acum, avand in vedere ca vreau sa schimb si lichidul si vreau sa o fac spre toamna. :)

Daca ai nevoie mai repede, suna-ma si rezolvam.

Modificat de GtSport
Link către comentariu

Nu e nici un calvar cu suruburile. Te duci la Iustin, iei alte suruburi si gata :D

Nu stiu cat e calvar si cat nu (cel putin pt. Bebeee pare sa fie) dar e cu siguranta o grija in plus. Sunt si eu curios de ce va incapatanati pe Hel, cand Goodridge sunt bolt-on fara probleme. Au insertia metalica mai moale, stiti de ceva probleme cu ele? Sa stiu si eu la ce ma astept, nu de alta...

Scuze Teo de off.

Modificat de Acidutzul
Link către comentariu

Deocamdata nu mai exista solutii cunoscute pentru HEL intrucat Iustin(4turbo) nu mai are pe stoc suruburile necesare si zicea ca nici nu crede ca mai aduce.

Pe de alta parte, cele de la Goodridge sunt aplicatie dedicata pentru franele de 345mm(Cupra/S3/R20), insa am auzit ca si la ei bolt-on e doar un fel de-a spune in unele cazuri(izolate ce-i drept).

Asadar, nu exista fitment cert, dar cel de la Goodridge se pare ca e mai aproape de certitudine.

Link către comentariu
  • 2 weeks later...

Inca nu stiu ce voi lua, din fericire mai am timp sa ma decid.

Va trebui sa dau jos si discurile sa le rectific. Pentru ca nu am avut racire se pare ca s-au ovalizat.

Intre timp, intra la vanzate piesele stock: pe langa evacuare si sway-uri, voi vinde ambreiajul stock, pompa de inalte si suspensia.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!