Jump to content

Leoaica Alba

GtSport

Postare recomandată

Alea originale sunt de otel sau ceva de genul asta. Le-a vazut Kirkus cand am montat franele. Le dau jos sa pun iat pe cele de TT

Link către comentariu

:))

on topic: @gtsport dupa ce vezi cum e cu bratele.. o sa-mi dai mie wavetrac-ul :lol:

Modificat de Dr.G.Silviu
Link către comentariu

Le-am pus in aria de vanzari la piese de tuning.

Un bun upgrade pentru cei cu frane mari, care au crescut sarcina pe amortizoare ramanand cu bratele stock din otel (grele).

Link către comentariu

Melcule daca vrei fuzete de S3 noi noute, am eu de vanzare. Eu mi le-am luat dar nu le pot pune cu franele aftermarket. Am pret f bun :D

Link către comentariu

Teo daca te bate un gand sa iei fuzetele lui Teff ma abonez eu la ale tale ... poate chiar le iau cu tot cu brate.

Poate imi spui un scor ...

Link către comentariu

Manatee, daca vrei ti le dau tie la jumatate de pret fata de cat costa noua, numai sa le sau :)) ca le tin degeaba. In pret sunt inclusi si rulmenti noi

Link către comentariu

Fuzeta Cupra stanga - 3C0 407 253 F

Fuzeta Cupra dreapta - 3C0 407 254 F

Fuzeta R20 stanga - 1K0 407 255 AA

Fuzeta R20 dreapta - 1K0 407 256 AA

Link către comentariu

stai un pic sa o pun pe mama pe e-bay si te sun!!!!Banuiesc ca un schimb nu te intereseaza ... :)

Am vazut ca nu iti merge PM-ul cum fac sa vorbesc cu tine Teff pentru achizitie?

Teo ma bagam si la suspensie , sa zicem ca spatele este OK , dar ce fac cu fata (tu 2.0 eu W12 tri turbo) greutatea este disproportionata.Oricum trebuie sa iau si suspensie.Poate totusi vorbim de bascule ...

Modificat de manatee
Link către comentariu

Fuzeta Cupra stanga - 3C0 407 253 F

Fuzeta Cupra dreapta - 3C0 407 254 F

Fuzeta R20 stanga - 1K0 407 255 AA

Fuzeta R20 dreapta - 1K0 407 256 AA

Pune codurile si de la fuzetele de S3. R de fabrica vine cu fuzete de fier naspa

Link către comentariu

Se pare ca si S3-ul are 3C0407253F cu 3C0407254F.

Avea dreptate doctorul.

Modificat de GtSport
Link către comentariu

Youuuuupppppiiiiiii! :beer:

Adica si Cupra are tot aluminiu.Tare!

Modificat de manatee
Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!