Jump to content

Leoaica Alba

GtSport

Postare recomandată

Kuhmo Ecsta XS si de Hankook Ventus RS-3 si altele de genul (595RS, etc) sunt un compromis intre strada si circuit. Daca vrei si poti avea 2 serturi de roti, ia ceva genul pt strada si semislick pt circuit... Altfel, oricare din cele 3 variante prezentate mai apoi sunt ok. Si, exact, e timp, nu te grabi, gandeste-te ce vrei si vezi daca merita, plus ca sunt muuuulte variante pe care poti merge - fie intr-un fel, fie in celalalt.

Link către comentariu

Si eu ma uitam in avans dupa niste anvelope de vara. Nu le stiam pe astea. Eu pusesem ochii pe Michelin Pilot Super Sport, dar din pacate nu au 225/40/18. Sper ca la anul sa scoata si dimensiunea asta.

Link către comentariu

Uita-te si la Pilot Sport Cup, e una din optiunile mele.

Vlad, nu o sa merg pe slickuri desi cred ca sunt bestiale, se duc mult prea repede.

Pana la urma o sa incerc semislicuri pe 17 pentru circuit si ceva pe 18 pentru strada.

Link către comentariu

si eu sunt curios cam cat tin MICHELIN Pilot Sport Cup...ca par spre semi-slicks...

sper din 2012 sa faca si pe 17....

Link către comentariu

Sef, cand vrei o geometrie facuta bine da-mi un telefon. O sa te trimit la omu care imi face mie si lui Fusco geometria de 1 an jumate incoace si stie ce face ;). Avem cateva cicuite la activ cu geometria facuta la el si totu e perfect.

recomanda-mi si mie

Link către comentariu

Stiu ca aici unde s-a mutat omul cu geometria sunt niste preturi enorme. Am vrut si eu sa ajung la el si am renuntat.

Link către comentariu

Am vorbit si cu Fusco despre tipul cu geometria. Este la Midocar. Intr-adevar costa vreo 250 de lei dar omul stie ce face. E migalos si pentru un setup perfect pentru track, trebuie mers acolo.

Link către comentariu

Probabil ca atata e, eu am aflat un pret aproximativ de la Fusco.

Zyxone alea sunt Cup, Ovidiu zicea de Super Sport. Din pacate Super Sport nu sunt pe 18 iar Cup nu sunt pe 17. :(

Link către comentariu

da, am citit printre randuri... fiecare cu ce-l doare :D

oricum, acum, la mers normal si in blana nu vei mai avea problemele pe care le-ai avut inainte, asta e clar - datorita diferentialului. Asta daca lucreaza precum cel de la Quaife, pe care l-am simitit si mi-a placut enorm. oricum, e bine sa ai un cauciuc bun, in orice conditie, asa ca spor la cautat. Eu, repet, as lua pt strada ceva in genul alora, pana in semislickuri, ceva care sa fie bun si pe ud - strada e strada, iar pt circuit un semislick, poate ceva mai mediu spre soft ca si compound.

I'm all ears

Modificat de Zyx
Link către comentariu

In continuare am zgomote prin zona semipuntei. Daca plec repede inapoi doua pocnituri scurte, apoi daca plec in fata, din nou poc-poc. Posibil sa fie zgomote specifice diferentialului, am fost sa verific unghiurile de fuga si par a fi ok, daca ar fi miscat semipuntea, ar fi trebuit sa fie nasoale.

Urmeaza un upgrade la sistemul frane. Se pare ca varianta discuri OEM placute Ferodo DS2500 nu mai face fata, daca franez la peste 120 km/h am impresia ca mi se desprinde bordul. Posibil ca discurile sa se fi ovalizat sau sa am depuneri inegale de pe placute.

Voi schimba discurile cu Tarox F2000 si placutele cu Carbotech RP2 iar pe spate voi ramane deocamdata cu discurile stock si Ferodo DS2500.

Link către comentariu
  • 4 weeks later...

Au ajuns placutele de frana. Le voi folosi pe circuit, impreuna cu discuri Tarox F2000 si semislicuri (urmeaza sa le comand).

Pentru folosire zilnica, voi lua un alt set de discuri si voi merge in continuare cu DS2500. Nu stiu inca ce sa iau, in general ma intereseaza unele pe care sa nu se acumuleze depuneri de pe placute (slotted).

Multumesc Alex (Zenoracing) !

post-14407-0-96234400-1322331135_thumb.j

post-14407-0-84098100-1322331138_thumb.j

Link către comentariu

dar tu cu masina asta mai si mergi...sau tot comanzi piese si stai pe la service?just kidding man...brgds

Link către comentariu

Mare dreptate ai! Deabia astept sa termin.

Mai urmeaza semislicuri, discuri si e gata de Hungaroring. :D

Link către comentariu

:D Astazi, cu ajutorul lui Kirkus, am dat comanda la 4 semislicuri Federal FZ-201 225/45/17.

Le voi monta pe un set de jante originale de FR, pe care le am pentru circuit.

Mai urmeaza discurile Tarox F2000.

Link către comentariu

da, zi pretul :P

incerc sa trag tare..ca vad ca va fi aglomerat pe Hring la primavara :))

Link către comentariu

Cine ti-a zis de unde sa le iei? :) Trebuie sa ma dai o tura sa vad diferenta.

Modificat de Dr.G.Silviu
Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!