Jump to content

Leoaica Alba

GtSport

Postare recomandată

Eu m-am daaaaaaaaaaaat... sic :lol: Senzatie masinuta, imi tremurau picioarele cand m-am dat jos din ea

Teo, fara incidente, da?

S-o stapanesti sanatos!

Link către comentariu

Ohhoo, vor fi si ture, numai sa o scot din service odata. Astazi am primit o veste proasta, va mai sta aproximativ o saptamana in sevice, eu speram sa o am gata in weekend. :)

Ma consolez ca mi-au venit azi gumele de vara: Goodyear Eagle F1 Asymmetric, oricum mai dureaza pana le montez si vin cu primele impresii. Totusi, m-a pus OvidiuV ieri pe ganduri cand mi-a aratat pretul la Pilot Sport 3, ma asteptam sa fie mult mai scumpe, ar fi fost o alternativa.

Modificat de GtSport
Link către comentariu

Gata, anvelopele au venit, nu mai schimb nimic. Sunt inca nehotarat cu evacuarea Milltek sau Blueflame, Leonul fiind mai prost izolat fonic decat Octavia sau Golf, as vrea sa nu fie zgomotoasa la un mers normal pe autostrada in treapta a sasea. Voi ce parere aveti?

O sa merg in masina lui OvidiuV diseara sa aud putin Blueflame-ul.

Link către comentariu

o sa mergi si in a mea putin sa vezi diferenta. octavia e mai prost antifonata decat golf. la tine o sa se auda la fel ca la Ovidiu

Link către comentariu

Eu iti spun ca in configuartia DECAT + resonated, masina e exagerat de silentioasa :) Doar peste 4500 rpm face galagie :rolleyes: Sa tocesti sanatos gumele :P

Link către comentariu

Iar nu mai stiu ce evacuare vreau. Daca ieri eram aproape sigur ca vreau Milltek, crezand ca Blueflame imi va infunda urechile la un mers mai lung mi-am dat seama ca treaba nu e chiar asa. M-a dat ieri OvidiuV o tura in Gti-ul dotat cu Blueflame si m-a dat iarasi peste cap, unde mai pui ca Blueflame este cap-coada de 3" si are catalizator sport de 100 de celule. Acum cred ca pretul va fi criteriul de departajare. ;)

Link către comentariu

Eu m-am plimbat cu TEFF, suna frumos Blueflame-ul lui, dar nu cred ca as putea sa-l suport la drum lung...

Link către comentariu

Eu mi-am luat Blueflame, dupa ce am auzit masina lui Ovidiu pe strada :icon_cool:

Si eu aveam aceeasi dilema ca si tine ... Blueflame vs Milltek

Link către comentariu

La Ovidiu se aude altfel decat la TEFF, mult mai silentios, era un sunet placut. Din ce am vorbit cu TEFF el are finala longitudinala, probabil de aceea se aude tare. Oricum va trebui sa merg si cu masina lui TEFF sa vad.

guessWHO, la tine cum se aude la mers constant?

Link către comentariu

E un pic obositor dar cu o muzica mai tare un pic e ok..Eu vreau sa imi fac insonorizare la podeua de la portbagaj...

Link către comentariu

Sa o stapanesti sanatos, am apucat sa o vad cand eram in tara ! La cat mai multi KM. ! ! !

Link către comentariu
nadir@boosted.ro

trebuie sa stii ce vrei, ca in functie de ce vrei, iti va fii simplu sa te hotaresti

vrei putere sau doar un pic peste sotck..... vrei ceva sport extrem sau ceva mai sportiv decat stock

orice te-ai hotara ti-am mai spus le avem pe stock

mai ales pt vag chiar multe pe stock :D

toate bune

Link către comentariu

Teo eu tot iti recomand Blueflame, m-am uitat la evacuarea lui Ovidiu. El are catalizator-silencer-finala. Eu am cat-silencer-intermediara-finala. O sa imi anulez finala sa vad daca o sa se schimbe sunetul. O sa pun tot de la Blueflame teava in locul la finala

Asa ca nu mai sta pe ganduri, Blueflame 3" turboback

Link către comentariu

din cate am vazut eu in poze la ei pe site are evacuarea la fel ca Golf GTI. Are toba finala, dar o are in locul la intermediara

Link către comentariu

Astazi am scos masina din service, la testul de unghiuri a iesit foarte bine, mi-au spus valorile dar nu le-am retinut pentru ca vroiam s-o vad cat mai repede, stiu doar ca multe masini noi nu stau asa de bine. In general sunt multumit de lucrare, va avea nevoie de un polish pentru ca se vad partile vopsite proaspat dar nu evident. Ce nu mi-a placut e ca m-au taxat 823 de lei pentru diferenta intre intercooler-ul de Cupra si cel de S3, cele 2 furtune, 2 coliere si suruburi. Mi se pare exagerat de mult plus ca m-au intarziat vreo 2 saptamani.

Anyway, am parcat-o langa blocul vecin si i-am pus niste carton deasupra in caz ca pica vreun turture pe ea, desi nu cred ca ajuta foarte mult, si i-am facut poze cu telefonul:

post-14407-1265983746_thumb.jpg

post-14407-1265983756_thumb.jpg

post-14407-1265983819_thumb.jpg

post-14407-1265983835_thumb.jpg

Modificat de GtSport
Link către comentariu

Ai vrut sa ai bucata de sub numar vopsita alb? sau a fost vopsita cum nu trebuie? :D

Modificat de Ciosmi
Link către comentariu

Te duci la service si sa ti-o fac ei, e greseala lor, de ce sa mia dai bani :vaidecapulmeu:

Link către comentariu

Cred ca asa am sa fac, ma duc la ei, e ditamai reprezentanta, nu stiu cum arata o Cupra, sa nu mai vorbim ca m-am luptat cu ei sa-mi puna intercoolerul de S3 si sa platesc doar diferenta pentru ca cel vechi era spart si trebuia inlocuit pe asigurare. Mai bine il inlocuiam eu dupa si ramaneam si cu cel vechi, pentru ca Bebeee la gasit la un pret la care nu merita sa ma mai complic cu ei.

Poate ma obisnuiesc cu ea asa, ca m-am saturat de asteptat dupa service. :vaidecapulmeu:

Modificat de GtSport
Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!